sakin ol bende de klomen kist yapmıştı.Cycloprogynova kötü bir hap değil hem adetini düzene sokar hemde yumurtlamanı destekler.bende bu ay klomen kullanıcam gene ama sonra ocak ayına kadar deneyip Cycloprogynova kullanmayı düşünüyorum çünkü sadece o hapı kullanırken hamile kalanlar var.ben bekarken adetmi düzenlesin diye kullanıyordum bu hapıı ve inan çok huzurlu oluyordum çünkü adetim hep tam zamanında geliyordu.o nedenle kullan bu hapı kötü bir şey değil.aksine senin eksik olan hormonlarını desteklicek.
41,45 kızlar sonucum kötü
balsuratım bende senin için dua ediyorum canım benim saolasın... umutlum sen nasılsın tatlım...
canım üzülmemeye çalış seni çok iyi anlıyorum ALLAH ım sana sabrını versin yaşadıklarının..
evet canım hayırlısısultancım üzülme herşeyin hayırlısın bundada vardır bir hayır
Sultancım canım değerlerine üzüldüm ama Allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım.
Sanıyorum herşey yolunda değildiki değerlerin böyle gidiyor.
Hakkında hayırlısı canım...İnşallah tez zamanda bebişin sağlıkla gelir sana.
Yalnız ben sana başka bir şey diyeceğim, önceki değerlerini hatırlayamadım ama değerin bir artıp bir düşüyorsa sürekli kontrol etmek gerekiyor.
Allah göstermesin, dış gebelikte benim öyle olmuştu.
Düşükte zaten direkt düşerek sıfırlanıyor ama sıfıra yaklaşmak yerine değerin dalgalı ise 2 gunde 1 baktır derim ben.
Umarım benim korktuğum gibi değildir, şimdiden acil şifalar diliyorum.
Sen ikinci dr una da danış tez zamanda.
İnşallah tez zamanda bebişin sağlıkla gelir sana. :Saruboceq:
İyi sayılırım gülüm nolsun, iş güç işte. Anca okuyabildim geçmişi. Sultaaanıma üzüldüm biraz. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma. :umursamaz:
Sultaanıım, canımın içi kıyamam sana. Allahım bizlere de en sağlıklısından evlatlar nasip edecek inşallahh. Ne olur fazla yıpratma kendini. Bi de sen sen ol, kürtaj yaparlarsa sakın ola ki narkozsuz yaptırma canım. Çoook berbat birşey. Allahım yar ve yardımcın olsun gülümm.:Saruboceq:
kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar
kızlar ben geldım ama kımse yok güzel haberler getırdım benımde kuzum olucak ınsallah.hamıleyım.bugün kan tahlılı yaptırdım dırek.
kızlar ben geldım ama kımse yok güzel haberler getırdım benımde kuzum olucak ınsallah.hamıleyım.bugün kan tahlılı yaptırdım dırek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?