Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

çok saol civcivcim:)içimi rahatlattn vallahi.hormon hapı olması ve kilo yapması beni endişelndirodu.inş bakalım bu ay adetm gelmezaslında dr umun bu yolu takip etmesi de çok hoşuma gitmiordu ama anladığım kadaryla siz de bu yollrdan geçiosnz dimi?ben daha önce adetmin düzene girmesi için orgametril kullndm 3 ay.herşy yolundaydı,arkasndan klomen verdi 1 kutu kullndm(günde 1den 5 gün)adetm çok erkn geldi,bu ay da cycloprognavaya başlattı.sizce doğru bir yol mu izlior dr.um?klomeni en az 3 ay kullnmam gerkmz miydi?yoksa adetmn tekrar düzene girmesi için onu kesip c.prognava mı verdi?:Sooof ooofff

41,45 kızlar sonucum kötü

Sultancım canım değerlerine üzüldüm ama Allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım.
Sanıyorum herşey yolunda değildiki değerlerin böyle gidiyor.
Hakkında hayırlısı canım...İnşallah tez zamanda bebişin sağlıkla gelir sana.

Yalnız ben sana başka bir şey diyeceğim, önceki değerlerini hatırlayamadım ama değerin bir artıp bir düşüyorsa sürekli kontrol etmek gerekiyor.
Allah göstermesin, dış gebelikte benim öyle olmuştu.
Düşükte zaten direkt düşerek sıfırlanıyor ama sıfıra yaklaşmak yerine değerin dalgalı ise 2 gunde 1 baktır derim ben.
Umarım benim korktuğum gibi değildir, şimdiden acil şifalar diliyorum.
Sen ikinci dr una da danış tez zamanda.

İnşallah tez zamanda bebişin sağlıkla gelir sana. :Saruboceq:

balsuratım bende senin için dua ediyorum canım benim saolasın... umutlum sen nasılsın tatlım...

İyi sayılırım gülüm nolsun, iş güç işte. Anca okuyabildim geçmişi. Sultaaanıma üzüldüm biraz. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma. :umursamaz:
Sultaanıım, canımın içi kıyamam sana. Allahım bizlere de en sağlıklısından evlatlar nasip edecek inşallahh. Ne olur fazla yıpratma kendini. Bi de sen sen ol, kürtaj yaparlarsa sakın ola ki narkozsuz yaptırma canım. Çoook berbat birşey. Allahım yar ve yardımcın olsun gülümm.:Saruboceq:

canım tek korkum dış gebelik inşallah oda başıma gelmez değerlerim artıyo ama az az artıyo

canım bende üzüldüm ama allahtan umut kesilmez napalım sağlık olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olur 10 gün sonra tekrarlıycaz testi beklemedeyim şu an

iyi akşamlar arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.Bu ay klomene ikinciye başladım bakalım sonuç ne olacak herkese çok geçmiş olsun...a.s.

kızlar ben geldım ama kımse yok güzel haberler getırdım benımde kuzum olucak ınsallah.hamıleyım.bugün kan tahlılı yaptırdım dırek.

rabbım hayırlı zamanını beklıyormus kızlar rabbıme cok dua ettım nazlandı 13ay sonra oldu ıstedıkten sonra.

slm bende kırmızı kartı yedım yenı tarıh 27 kasım

bu arada benım esımınde hareketlılık problemı var sen esıne kür falan bışıler yapmışmıydın canım yaa..

:Saruboceq::Saruboceq:a.s. a.s. KASIM AYI LİSTESİ :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
şekerpempe::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 KASIM
kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 KASIM
demetwoman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 KASIM
deniz3534::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 KASIM
kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 KASIM (aşılamaya geçti)
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 KASIM
pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM ilaç kullanmıyor
ninik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM
almina:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 KASIM
civ_civ1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM
as.semasu.as.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: yeni düşük yaptı
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 KASIM
damlam123::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 KASIM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 KASIM
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 KASIM (İLAÇ KULLANMIYOR)
kckklbk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 KASIM
zazez::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 KASIM
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM
nurtopu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 KASIM
serselo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 KASIM
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 KASIM
antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 KASIM
emine kaya::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 KASIM
KelebekAfyon:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 KASIM BEBEK YAPMAYI ERTELEDİ
ayseyildirim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM
Minikcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 KASIM İLAÇ KULLANMIYOR
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 KASIM
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 KASIM
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 KASIM
ceydammm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM
hoşseda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM
uhde::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 KASIM
hasreti::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ozemek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ersu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil::::::::::::::::::::::::::::::::::
ilkvetek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sersin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
özlem147::::::::::::::::::::::::::::::::::
SEVILHAN::::::::::::::::::::::::::::::::
justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::
nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::
nilüfermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::
emi29::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ah-KalBİM:::::::::::::::::::::::::::::::::
ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::
ayzan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sessizfırtına:::::::::::::::::::::::::::::::
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::
agrin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::
asli_samet::::::::::::::::::::::::::::::::
asiyahi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tlyvz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ipekyol:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
vasfiyeee::::::::::::::::::::::::::::::::::
cananzer::::::::::::::::::::::::::::::::::
blny72::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
denizvekumsal::::::::::::::::::::::::::
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hande29:::::::::::::::::::::::::::::::::::
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::
YETMEZMİ:::::::::::::::::::::::::::::::

“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

MAAŞALLAH LİSTEMİZE

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt[/QUOTE]

slm bende kırmızı kartı yedım yenı tarıh 27 kasım

bu arada benım esımınde hareketlılık problemı var sen esıne kür falan bışıler yapmışmıydın canım yaa..

kızlar ben geldım ama kımse yok güzel haberler getırdım benımde kuzum olucak ınsallah.hamıleyım.bugün kan tahlılı yaptırdım dırek.

aaa ne güzel çok sevindim canım inşallah sağ salim kucağına alırsın çok tebrik ederim darısı listedeki diğer kızların başına

merhaba kızalr bende 6 ay önce idış geblik yaşadım şimdide geb klamak istiyorum dokorum klomen verdi ardındanda çatlama iğnesi yapılacak klomenle hamile kaln varmı yad kullannan yan etkisi neler anlatırmısınız

kızlar merhabaa.....
bende aranıza yenı katıldım..hepınıze sımdıden en ıyı dualarımı etmek ıstıyorum cunku ben tam 5 yıldır hamıle kalmaya calısıyorum cok zorrrr..2 kez dusuk yaptım bugun yenı bır tedavıye basladı doktorum femana adlı bı ılaca basladı sanırım klomenden daha ıyı ve sonuca daha cabuk ulasılabılecek bı ılacmıs kısmett bu ılac yumurtalarımı buytmek amaclı aynı klomen gıbı 5 gun ıcılecek bı ılacmıs sonrasında yumurta catlatma bakalım..ve klomenden daha pahalıı !!!!!!!!!!! allah hepımızın yardmcısı olsun ınsallah tekrar gorusmek ve ıyı haberlerımızı almak uzere dıyelımmmmmm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…