varmı böyle bildiğiniz hiç kese küçük olan yani daha doğrusu bebeğe göre kese küçük olan ya ne zormuş valla hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğum yapabilmek mucize gibi birşey.bi süre keseyi göremedik e keseyi gördük bebek yok bebeği gördük kalp atımını bekle e şimdide kalp atımıda var ama kese küçük kalıyo şaşırdım kaldım
varmı böyle bildiğiniz hiç kese küçük olan yani daha doğrusu bebeğe göre kese küçük olan ya ne zormuş valla hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğum yapabilmek mucize gibi birşey.bi süre keseyi göremedik e keseyi gördük bebek yok bebeği gördük kalp atımını bekle e şimdide kalp atımıda var ama kese küçük kalıyo şaşırdım kaldım
kızlar bısey daha sorucam adetım geldıgıne gore kıst olusmamıstır heralde dımı.adetım 3 gun gelmeyınce korktumm kıst oldu heralde dedım ama kırmızılar geldıgıne gore olmamıstır ınsallah dıyorum sız nedersınız.bıde onunla ugrasmak ıstemıyorum ya
canım benim hakkında hayırlısı neyse onu yaşa... 10 gün sonra bi umut olabiliyormuymuş varsa öyle bişey inş. canım dualarım seninle:Saruboceq:
merhaba kızalr bende 6 ay önce idış geblik yaşadım şimdide geb klamak istiyorum dokorum klomen verdi ardındanda çatlama iğnesi yapılacak klomenle hamile kaln varmı yad kullannan yan etkisi neler anlatırmısınız
sultacığım geçmiş olsun sakın üzülme tabiki üzülürsün ama kendini harap etme. Allaha şükür hamile kalabiliyormuşsun bunu öğrenmiş oldun.
kızlar ben geldım ama kımse yok güzel haberler getırdım benımde kuzum olucak ınsallah.hamıleyım.bugün kan tahlılı yaptırdım dırek.
iyi akşamlar arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.Bu ay klomene ikinciye başladım bakalım sonuç ne olacak herkese çok geçmiş olsun...a.s.
Günaydın arkadaşlar
NEFERTİTİ tebrik ederim arkadaşım. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalllaahh...kaydirigubbakcemile5
KUZUCUĞUM benim bildiğim kadarıyla kist olunca da adet olunuyor. Kist engel değil yani adet olmaya. Bende olmuştu bir keresinde, ama çok sancılı bir adetti. İnşallah sende yoktur. Ama olsa bile kafanı takma, klonenin yan etkilerinden biri. Adetle kendi kendine eriyor.
SULTAANIIM, nasılsın gülüm. Şeniz
iyiyim canım günaydın sen nasılsın yarın özel bir hastaneye gidip birde orda yaptırcam tahlillerimi
günaydın ayşeyıldırım
Sağol gülüm, nolsun iyiyim işte ben de. Tek bir doktorla, tek bir hastaneyle sınırlı kalma tabii. Allahım hayırlısı neyse onu verecek inşalllah.
canım inan dün gece aklıma geldin senin ve bebeğin için dua ettim
inşallah bebişin sana tutunur da ikinci bi bayram yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?