alminasım nasılsın?
Deryaberil nereye kayboldu haberin var mı?
Merak ettim onu da
selam kızlar çok yorgunum valla bir fincan çay olsa süper olurdu valla 15 gün evde olmayınca ev alt üst olmuş düzenlemek zamanımı aldı çok yoruldum sizler neler yapıyorsunuz?opuyorumnanaktan
ıyıyım canım calısıyorum cok yoruluyorum sızlere tavsıyem buyuk sırkette calısmayın ananızı aglatıyorlar valla(
deryaberıl artık sıteye gırmıyor gırmeyecekmıs telefonda gorusuyoruz bebek calısmalarına devam edıyor karı koca grıp olmuslar sımdı ıyılesmısler
bende klomen ıctım ıgne oldum bakalım beklıyorum ama sorarsan yıne tutmadıgını dusunuyorum kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum
sen nasılsın asılaman nasıl gıdıyor var mı degısıklık nasıl hıssedıyorsun
hem senı hem esemosu cok merak edıyorum
bende asılama yaptırmak ıstedım dr um kabul etmedı gerek yok cok erken dedı belkı 5 ay sonra denerız dedı vazgecırdı bızı
bende dıyorum kı dogal yoldan olsa olurdu nıye bekleyeyım 5 ay kafam karısıyor anlayacagın
sen tavısye edıyormusun arkadasım ne dıyorsun CADIARZU
ıyıyım canım calısıyorum cok yoruluyorum sızlere tavsıyem buyuk sırkette calısmayın ananızı aglatıyorlar valla(
deryaberıl artık sıteye gırmıyor gırmeyecekmıs telefonda gorusuyoruz bebek calısmalarına devam edıyor karı koca grıp olmuslar sımdı ıyılesmısler
bende klomen ıctım ıgne oldum bakalım beklıyorum ama sorarsan yıne tutmadıgını dusunuyorum kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum
sen nasılsın asılaman nasıl gıdıyor var mı degısıklık nasıl hıssedıyorsun
hem senı hem esemosu cok merak edıyorum
bende asılama yaptırmak ıstedım dr um kabul etmedı gerek yok cok erken dedı belkı 5 ay sonra denerız dedı vazgecırdı bızı
bende dıyorum kı dogal yoldan olsa olurdu nıye bekleyeyım 5 ay kafam karısıyor anlayacagın
sen tavısye edıyormusun arkadasım ne dıyorsun CADIARZU
selam kızlar çok yorgunum valla bir fincan çay olsa süper olurdu valla 15 gün evde olmayınca ev alt üst olmuş düzenlemek zamanımı aldı çok yoruldum sizler neler yapıyorsunuz?opuyorumnanaktan
Arkadaşlar ben hamileyim.
Gülcancım beni listeye eklermisin?Gerçi ben bu ay klomene ara vermiştim.
Şöyle yazabilirsin 2ay klomen kullandı ara verdi(bal-tarcın-corekotu + ateş ölçümü)
Kızlar daha çok net değil, dualarınızı esirgemeyin benden olurmu?
Darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda İnşallah.
Arkadaşlar ben hamileyim.
Gülcancım beni listeye eklermisin?Gerçi ben bu ay klomene ara vermiştim.
Şöyle yazabilirsin 2ay klomen kullandı ara verdi(bal-tarcın-corekotu + ateş ölçümü)
Kızlar daha çok net değil, dualarınızı esirgemeyin benden olurmu?
Darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda İnşallah.
cnm bgn dra gttm ve kesem bozulmş eve geldm deli gibi ağladm yeni yeni kndime geliorm allahm kmseye yaşatmasn çok zor 2 yıl uğraş didin ve sonu.... biliorm düşücek bebeğim çok dua ediorm ama içimden böle geçio.ultrasondan baktk minickti daha nasıl olurda gder inanamıyrm hala allah kmseye yaşatmasn gerçkten çok zor.bu bebeğin hayalini çok kurmştm ama bunları yaşamam gerekiomş allahın bi bildiği var tabiki. tarif edlmez bi duygu çok üzgünüm çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?