cnm bgn dra gttm ve kesem bozulmş eve geldm deli gibi ağladm yeni yeni kndime geliorm allahm kmseye yaşatmasn çok zor 2 yıl uğraş didin ve sonu.... Biliorm düşücek bebeğim çok dua ediorm ama içimden böle geçio.ultrasondan baktk minickti daha nasıl olurda gder inanamıyrm hala allah kmseye yaşatmasn gerçkten çok zor.bu bebeğin hayalini çok kurmştm ama bunları yaşamam gerekiomş allahın bi bildiği var tabiki. Tarif edlmez bi duygu çok üzgünüm çok....
arkadaşlar merhaba klomen kullandım çatlatma iğnemide vurumdum 1 gün oluyor şuan kasıklarımda fena bir ağrım var. Belimde çok kötü acaba neden lütfen yardımcı olungögüslerime dokunamıyorum çok acıyor. Nedendiir sizceee
canım 10 gün oluyor 1 gün değil yanlış yamışımsaydıklarının hepsi çatlatma iğnesinin yan etkileri merak etme geçicek yumurtaların çatlıyo
selam kızlar.
umarım herkes iyidir.
ben bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda.pazarteside tahlillerim var.
ayrıca hamileler doktorlar söylemiyor genelde sağlık ocağına mutlaka kaydınızı yaptırın.ebeniz olsun onlar sizi sık sık takip eder yapılması gereken aşılarını yapar.doğumdan sonrada bebekle ilgileniyorlar.
merhab kızlar arnızad klomen ve çatlam iğnesi ile hamile kaln varmı
canım sen içini ferah tut.bir dr un dediği diğerini tutmuyor.belkide herşey çok yolundadır sen kendini üzersdr yataken vicut dürencin düşer buda gebeliğini kötü etkiler herşeyin yolunda olduğuna inan kendine ve bebeğine moral ver dua et çık gez dolaş kafana takma gerçekten böyle daha iyi olacak herşey olacağına varıyo ve bizler kendimizi boşuna helak ediyoruz
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyoruz ve yanındayız allah sağlıksız bir bebeğin olmasındansa böylesi daha hayırlı diye düşün zor biliyorum ama doktorlar buna doğal ayıklama diyorlar
merhaba benimde geçen sene 2 aylık gebeyken kesem bozulmuştu am doktor dinlen dedi 2 sonra gel ama benim bebeğim tutunamadı ama genelde bozuk kese düşüyor işlalh seninkisi düşmez
selam kızlar.
umarım herkes iyidir.
ben bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda.pazarteside tahlillerim var.
ayrıca hamileler doktorlar söylemiyor genelde sağlık ocağına mutlaka kaydınızı yaptırın.ebeniz olsun onlar sizi sık sık takip eder yapılması gereken aşılarını yapar.doğumdan sonrada bebekle ilgileniyorlar.
slm kızlar sabahtan beri hhastanedeyim.sabah acile gittim gıda zehirlenmesinden dolayı serumlar ilaçlar biraz kendime geldim.öğleden sonra da bugün adetimin 3. günü diye doktora gitim yumurtalıklarımı gördüm ufacık ufacık yumurtaları gördüm umarım onlar büyürde bu ay güzel haberler alırım.adetin 5. günü klomene başlıyorum sabah akşam içicem 13. günde konttrole gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım.
cnm bgn dra gttm ve kesem bozulmş eve geldm deli gibi ağladm yeni yeni kndime geliorm allahm kmseye yaşatmasn çok zor 2 yıl uğraş didin ve sonu.... biliorm düşücek bebeğim çok dua ediorm ama içimden böle geçio.ultrasondan baktk minickti daha nasıl olurda gder inanamıyrm hala allah kmseye yaşatmasn gerçkten çok zor.bu bebeğin hayalini çok kurmştm ama bunları yaşamam gerekiomş allahın bi bildiği var tabiki. tarif edlmez bi duygu çok üzgünüm çok....
selam kızlar çok yorgunum valla bir fincan çay olsa süper olurdu valla 15 gün evde olmayınca ev alt üst olmuş düzenlemek zamanımı aldı çok yoruldum sizler neler yapıyorsunuz?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?