merhaba sultan bana sormuşsun dış gebeliyi nasıl anladılar aslında çok zor anladılar taki iç kanam yaşadım benim 4 yaşında oğlumvar geçen senede bir düşlüpüm var bundan 7 ay önce klomenle hamile kaldım ve ikizdi beş hafatlıkken kanamam oldu ve değerle bi yükseliyor bi iniyordu önce düşük dedile yatırdar düşük önleyici iğneler falan kanamm durdu ancak değeler katlanmıyordu kütaj yaptılar ve değerle tekrra yükselmiş dış geblikten şüpelendiler amm dış geblikte pek kese olmaz amm benim kesemde vardı ve sağ tüpümde şişmişti 5 tane doktor gezdim pek anlamadılar 2 defe kürtaj oldum aadeğeerler hep yükseliyordu veçok kötü ağrı oluyordu sonunda dokorumu buldum ultasona grdiyim gibi hemen kalmamı söyledi sen iç kanma geçirmiçsin tüpün patlamış ameliyata aldılar bir kutu dolu parça çıkardılar tüpüde aldılar yani dış geblikmiş benimkisi hem üpte hem rahimde olmuş çok kötüyüdü 5 ay korundum şimdi korunmuyorum çok istiyorum klomen başlayacam cumartesi işalalh olur
varmı böyle bildiğiniz hiç kese küçük olan yani daha doğrusu bebeğe göre kese küçük olan ya ne zormuş valla hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğum yapabilmek mucize gibi birşey.bi süre keseyi göremedik e keseyi gördük bebek yok bebeği gördük kalp atımını bekle e şimdide kalp atımıda var ama kese küçük kalıyo şaşırdım kaldım
merhaba sultan bana sormuşsun dış gebeliyi nasıl anladılar aslında çok zor anladılar taki iç kanam yaşadım benim 4 yaşında oğlumvar geçen senede bir düşlüpüm var bundan 7 ay önce klomenle hamile kaldım ve ikizdi beş hafatlıkken kanamam oldu ve değerle bi yükseliyor bi iniyordu önce düşük dedile yatırdar düşük önleyici iğneler falan kanamm durdu ancak değeler katlanmıyordu kütaj yaptılar ve değerle tekrra yükselmiş dış geblikten şüpelendiler amm dış geblikte pek kese olmaz amm benim kesemde vardı ve sağ tüpümde şişmişti 5 tane doktor gezdim pek anlamadılar 2 defe kürtaj oldum aadeğeerler hep yükseliyordu veçok kötü ağrı oluyordu sonunda dokorumu buldum ultasona grdiyim gibi hemen kalmamı söyledi sen iç kanma geçirmiçsin tüpün patlamış ameliyata aldılar bir kutu dolu parça çıkardılar tüpüde aldılar yani dış geblikmiş benimkisi hem üpte hem rahimde olmuş çok kötüyüdü 5 ay korundum şimdi korunmuyorum çok istiyorum klomen başlayacam cumartesi işalalh olur
askkızı ve nefertiti sizleride çok çok tebrik ederim.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
ne güzel listede bekleyen arkadaşların tek tek hamile kalması beni çok mutlu ediyor.inşallah bu listyede bekleyen bütün arkadaşlar hamiş kalır.
askkızı Allah yardımcın olsun.Rabbim sana güç versin
cnm bgn dra gttm ve kesem bozulmş eve geldm deli gibi ağladm yeni yeni kndime geliorm allahm kmseye yaşatmasn çok zor 2 yıl uğraş didin ve sonu.... biliorm düşücek bebeğim çok dua ediorm ama içimden böle geçio.ultrasondan baktk minickti daha nasıl olurda gder inanamıyrm hala allah kmseye yaşatmasn gerçkten çok zor.bu bebeğin hayalini çok kurmştm ama bunları yaşamam gerekiomş allahın bi bildiği var tabiki. tarif edlmez bi duygu çok üzgünüm çok....
canıııııımmmm cook gecmıs olsun uzulme dıycem ama ımkansız bılıyorum allahım yardımcın olsun hepımızın.ama ne guzel kı hamıle kalabılmıssın. ben 16 aydır hıcbısey yapamıyorum tupumun bırı tıkalı rahım agzında yara var bılmıyorum yıne beterın beterı var anlıyacagın.sabretmekten baska hıcbısey gelmıyo elımızden.yıpratma kendını tatlım.
Günaydın arkadaşlar.
AŞKKIZI gülüm geçmiş olsun. Evet zor bir durum biliyorum. Çünkü 1,5 ay önce ben de yaşadım böyle sorunlar. Ve inşallahh sizlerin başına hiiçç gelmez, acı bir kayıpla sonuçlandı kanamalarım. Ama Allahım sabrını veriyor canım. Elimizden dua edip, hayırlısını istemekten başka bir şey gelmez. Kendini çok fazla hırpalama canım. :teselli:
günaydın kızlar..askkizi canım çok geçmiş olsun kafana takmamaya çalış inş. bebişine bişey olmayacak..simeray tedavin hayırlı olsun canım inş. bu ay arzuladığın bebişine kavuşursun..can_sen aramıza hoşgeldin canım klomenle biçok arkadaşımız hamiş kaldı umarın sende çok beklemeden hamiş kalırsın...
cnm bgn dra gttm ve kesem bozulmş eve geldm deli gibi ağladm yeni yeni kndime geliorm allahm kmseye yaşatmasn çok zor 2 yıl uğraş didin ve sonu.... biliorm düşücek bebeğim çok dua ediorm ama içimden böle geçio.ultrasondan baktk minickti daha nasıl olurda gder inanamıyrm hala allah kmseye yaşatmasn gerçkten çok zor.bu bebeğin hayalini çok kurmştm ama bunları yaşamam gerekiomş allahın bi bildiği var tabiki. tarif edlmez bi duygu çok üzgünüm çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?