Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tesekkurler canım ınsallah tekrar boyle bısey yasamazsın

bende kanamayla gitttim dr a aynı durmmu bilmiyorum ama dr kesen bozulmuş bu düşük habercisi dedi. Sonra 2 dr a daha gittim ikiside bozulmamuş gayet iyi dedi. Bazen dr lar yanılabiliyor moralini bozma hemen canım

inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur canım. dış gebelik çok can sıkıcı bişey bende yeni geçirdim ama harika bir doktora sahibimki çok erken farketti ve hiç iç kanama ameliyat birşeye gerek kalmadan müdahale etti tüplerimde bile bir sıkıntı olmadı bu ay rahim filmi çekildi hiç bir sıkıntı yok

cnm bgn dra gttm ve kesem bozulmş eve geldm deli gibi ağladm yeni yeni kndime geliorm allahm kmseye yaşatmasn çok zor 2 yıl uğraş didin ve sonu.... biliorm düşücek bebeğim çok dua ediorm ama içimden böle geçio.ultrasondan baktk minickti daha nasıl olurda gder inanamıyrm hala allah kmseye yaşatmasn gerçkten çok zor.bu bebeğin hayalini çok kurmştm ama bunları yaşamam gerekiomş allahın bi bildiği var tabiki. tarif edlmez bi duygu çok üzgünüm çok....

ıyı aksamlar kızlar.hepınıze bınlerce kez tesekkürler.Allah razı olsun güzel dileklerınız ıcın cok saolun.bu ay ücüncü kez klomen ıcısımdı.esım test yaaptırmadı hıç onda sorun olup olmadıgını bılemedık.rabbıme cok dua ettım hayırlı zamanda ver dıye cok dua ettım hepınızede edıcem canlarım.bu ay klomen artı catlatma ıgnesı vuruldum.pco var bende.mart ayında sogan suyu ıctım.ondan sonra incir kürü yaptım bırde bu ay bal,tarcın,çörek otu karısımı yedım ılk defa.bıde gecen yıl cok keçiboynuzu pekmezı ıctım.rabbım ınsallah hayırlısı ıle kucagımızda almayı nasıp eder.öpüyorum hepınızı bol bol dua edın.bıde baskalarından bol dua etmelerını ısteyın.rabbım ınsallah kabul eder dualarımızı.

selam kızlar. uzun zamandır yazmıyordum ama bugün çok umut doluyum ve paylaşmak istedim.

ilk gittiğim doktor klomen verip verip başından savmış resmen beni... bariz ortada duran PKOS u görmemiş araştırmamış bile. şimdiki doktorum ilk muayenede olabilir dedi ve tahliller sonucunda da kesin teşhisi koydu. insülin direncine bağımlı olarak pko yum. hemen insülin direncim için ilaç verdi. yaklaşık 40-45 gündür kullanıyorum. kendiliğimden regl oldum. birkaçgün gecikmeli bile olsa... sonra klomen verdi. bu ay günde 2 iç olmazsa bir dahaki ay aşılama yaparız dedi ve beni kendi halime bıraktı.

uslu çocuk oldum klomenlerimi haplarımı içtim. düşünmedim... birde takvim verdi doktorum. 14. günden itibaren 2 günde 1 ilişki. bugün 14.gündeyim. :dance:
evdeki ovulasyon testlerimden yaptım ve 2. çizgi hiç bu kadar koyu olmamıştı... :teytey: kızlar galiba yumurtam gelişti........ çok mutluyum ve umutluyum.... Allah'ımdan hayırlısını herkes için ve kendim için istiyorum...

bu gece bebek yapım çalışmaları sebebiyle kapalıyız:enbuyukkk:

canıııııımmmm cook gecmıs olsun uzulme dıycem ama ımkansız bılıyorum allahım yardımcın olsun hepımızın.ama ne guzel kı hamıle kalabılmıssın. ben 16 aydır hıcbısey yapamıyorum tupumun bırı tıkalı rahım agzında yara var bılmıyorum yıne beterın beterı var anlıyacagın.sabretmekten baska hıcbısey gelmıyo elımızden.yıpratma kendını tatlım.

Günaydın arkadaşlar.
AŞKKIZI gülüm geçmiş olsun. Evet zor bir durum biliyorum. Çünkü 1,5 ay önce ben de yaşadım böyle sorunlar. Ve inşallahh sizlerin başına hiiçç gelmez, acı bir kayıpla sonuçlandı kanamalarım. Ama Allahım sabrını veriyor canım. Elimizden dua edip, hayırlısını istemekten başka bir şey gelmez. Kendini çok fazla hırpalama canım. :teselli:

günaydın kızlar..askkizi canım çok geçmiş olsun kafana takmamaya çalış inş. bebişine bişey olmayacak..simeray tedavin hayırlı olsun canım inş. bu ay arzuladığın bebişine kavuşursun..can_sen aramıza hoşgeldin canım klomenle biçok arkadaşımız hamiş kaldı umarın sende çok beklemeden hamiş kalırsın...

cnm çok teşekkr ederm ama bnde 2 sene ugraşmştm bunun için.. 2 sene önce dış gebelk geçrdm ve sağ tüpüm tıkalı bnd çok zor hamile kaldm allah inş hayrlısıyla sağlııyla bna bağşlar.doğru diosn herşeye şükretmk lazm. rabbim sana en kısa zamanda acil şifalar versn umarm hayatta istediğn şeler gerçkleşr..

çok saol cnmm çok korkuyorm bunun sonucunda tek yol kaybetmekmi?? kaybetmk istemiyrm bn nolur duua edin bnm için.allah inş gönlündeki hayrlısıyla en yakn zamanda verir cnm seninde öpüyrm kocaman

allah sndn razı olsn cnm.. duyarlılığnz için çok teşekkr ederm. dualarınza ihtiyacı var bebeğimin...

canım sen içini ferah tut.bir dr un dediği diğerini tutmuyor.belkide herşey çok yolundadır sen kendini üzersen vicut dürencin düşer buda gebeliğini kötü etkiler herşeyin yolunda olduğuna inan kendine ve bebeğine moral ver dua et çık gez dolaş kafana takma gerçekten böyle daha iyi olacak herşey olacağına varıyo ve bizler kendimizi boşuna helak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…