arkadaşlar yardım edin lütfen bende bu ay klomen kullandım ama sizin bahsettiğiniz gibi kullandıktan şu kadar gün sonra gelde bakalım büyümüşmü falan diye dr.çağırmadı hiç çatlatma iğnesi falanda yok 3 ay kullan dedi o kadar ..bir terslik olabilirmi yada dr mu değişmeliyim sizce bana birazda ağırdan alıyor gibi geliyor ama sizin fikriniz önemli benim için
Kızlar ben yeni üye oldum ama yorumları her zaman takip ediyordum. 1,5 senelik evliyim. çocuk sahibi olmak istiyoruz ama PKO çıktı bende 1 sene önce. adet düzensizliği de var tabi. Bu adet düzensizliği için senelerdir gitmediğim doktor kalmadı. nerdeyse amatör jinekolog oldum diyebilirim :))
PKO için Diaformin verdi doktorum. Adet düzensizliği olduğu için hastalanamıyorum doğal olarak yumurtlama da gerçekleşmiyor. Bu nedenle doktorum FARLUTAL verdi adetinin 2. günü gel dedi. adet gördüm farlutalle. dediği gibi gittim KLOMEN tedavisine başladık. Yarın adetimin 5.günü kullanmaya başlayayacağım. ve bu ayın 18inde gidicem bakacak bakalım büyümüşmü yumurtalar diye..büyümüş çatlamamışsa çatlatma iğnesi yapacak... Hanımlar merak ettiğim Klomen ile hamile kalanınız var mı??? çok ümitliyim inşallah boşa çıkmaz....buyrunnnnnnnnn
kızlar doktora bugüngittim adetimin ilk günü bugün geçen ay 4 tane yumoşum vardı aşılama yapıldı :bbo:tutmadı ama ALLAH tan kist oluşmamış ona hihoyyytsevindim bu ay ilaç kullanmıyorum bal-tarçın-çörekotu kürünü deniyecem birde adaçayı aldım onu da yapacam ikisi birlikte kullanılınca bi sorun olmuyordur :1shok:umarım bakalım buay bunları deneyim diyorum hepimizin hakkında hayırlısı :Saruboceq:neyse o olsun kızlar halimize binlerce kez :Saruboceq:şükür...
balsuratım Şenizyaaaa gördünmü dinon seni yanlız bırakmadı bu ayda biz buranın demirbaşı olduk şekerim:roflol:
grip oldum ya canım ben raporluyumDoktorum ne olsun :) ev işi temizlik yapıyorum .Hemende akşam oluyor burda saat 4 buçuk olmadan ezan okunuyor.Sen neler yapıyon çok hastalar oluyormu bakım :))):jeyyar:
grip oldum ya canım ben raporluyum
hastaneye gitmiyom
arkadaşlar yardım edin lütfen bende bu ay klomen kullandım ama sizin bahsettiğiniz gibi kullandıktan şu kadar gün sonra gelde bakalım büyümüşmü falan diye dr.çağırmadı hiç çatlatma iğnesi falanda yok 3 ay kullan dedi o kadar ..bir terslik olabilirmi yada dr mu değişmeliyim sizce bana birazda ağırdan alıyor gibi geliyor ama sizin fikriniz önemli benim için
Kızlar ben yeni üye oldum ama yorumları her zaman takip ediyordum. 1,5 senelik evliyim. çocuk sahibi olmak istiyoruz ama PKO çıktı bende 1 sene önce. adet düzensizliği de var tabi. Bu adet düzensizliği için senelerdir gitmediğim doktor kalmadı. nerdeyse amatör jinekolog oldum diyebilirim :))
PKO için Diaformin verdi doktorum. Adet düzensizliği olduğu için hastalanamıyorum doğal olarak yumurtlama da gerçekleşmiyor. Bu nedenle doktorum FARLUTAL verdi adetinin 2. günü gel dedi. adet gördüm farlutalle. dediği gibi gittim KLOMEN tedavisine başladık. Yarın adetimin 5.günü kullanmaya başlayayacağım. ve bu ayın 18inde gidicem bakacak bakalım büyümüşmü yumurtalar diye..büyümüş çatlamamışsa çatlatma iğnesi yapacak... Hanımlar merak ettiğim Klomen ile hamile kalanınız var mı??? çok ümitliyim inşallah boşa çıkmaz....buyrunnnnnnnnn
tedavin hayırlı olur inşallah hoşgeldin aramıza klomenle hamile kalan arkadaşımız çok olduğu gibi klomen kullanıp 1 yada 2 ay sonra hamile kalan arkadaşlarımızda var bu listede bende bu ay klomenle hamile kaldım ama dün düşükle sonuçlandı
serselo nbrrrr
arkadaşlar eğer kese bozuk derlerse hemen başka dr a gidin banada aynısını dediler hatta adam kürtajtan bahsetti moralinizi bozmayın yanılıyorlar yada ultrasonu iyi değerlendiremiyorlar
sanki ben yazmışım gibi oldum aynısı ben yaşadım 1 yıl sonunda klomenle hamile kaldım sonra büyük bir heyecanla dr gittik bebeğimizi görecektik dr kalp atışı alamıyorum ddedi geç döllenmiştir dedi bense geçdöllenme omadığını biliyordum bebeğim büyümüyordu 2 hafta sonra gel dedi gittitk sonuç aynıydı bir hafta daha allahtan ümidimizi kesmeyelim dedi ama ben biliyordum giidiyordu meleğim onu hasretle bekleyen annesini babasını bırakarak artık süt içmeme gerek yoktu ceviz yememe kendime dikkat etmeme bir hafta sonra dr artık kese iyice bozulmuş almalıyız dedi bir hafta her anım ağlayarak geçti ve kürtajımı oldum ilk uyandığımda artık karnım boştu o an kendimi çok kötü hissettim yoktu işte yoktuuu yoktu yazarken yine ağlıyorum çünkü onu çok özledim şimdi olsaydı yolu yarılamıştık kürtaj olacağım zaman cinsiyetini öğrenecektik ama biz gittik aldırdık içim çok acıyor hala evet acısı hafifledi ama geçmedi şimdi onu kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettiğimi öğrendik içim bir daha yandı ama elden bişey gelmiyor ağla içini akıt ki seni her defasında bulmasın acısı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay canım ne kadar zor ya, Allah bir daha yaşatmasın, Allah kimseye yaşatmasın.
Askkizi sana da sabırlar diliyorum canım, umarım bir mucize olur ve bebeğin kalır senine canım.
askkızı, lovliyimben çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin gerçekten çok zor. ama yine de kendinizi koyuvermeyin. bi de kötü yönden bakmak lazım ya Allah korusun tutunupta sakat bi çocuk olsaydı o zaman bakabilecekmiydiniz? ömür boyu üzüntü sıkıntı, ona her baktığınızda içiniz cız edecekti. onun için Rabbim ne eylerse güzel eyler bunda da bi hayır vardır demek lazım. hem kendinizi bu kadar üzerseniz yeniden bebiklerin gelmesini geciktirirsiniz üzülmeyin nolur. Allah herşeyin hayırlısını versin.
slm nurtopu nasılsın canım grıp olmussun gecmıs olsun
selam kızlar bende klomenle hamiş kalanlardanım umudunuzu yitirmeyin şimdi 2 aylık bebişim var çok güzel bir duygu listede adım var adımın yanına 01/09/2009 hoşgeldin kıvanç diye yazarsanız memnun olurum belki sizlerede moral olur
slm kızlarr...yarın son klomenlerimi iiçicem inşallah yumurtlama olur pazartesi kontrole gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?