Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bence doktorunu değiştir.

klomenle hamile kalan biçok arkadaşımız var inş. sende bu ay hemen hamiş kalırsın canım

kızlar doktora bugün gittim adetimin ilk günü bugün geçen ay 4 tane yumoşum vardı aşılama yapıldı :bbo:tutmadı ama ALLAH tan kist oluşmamış ona hihoyyytsevindim bu ay ilaç kullanmıyorum bal-tarçın-çörekotu kürünü deniyecem birde adaçayı aldım onu da yapacam ikisi birlikte kullanılınca bi sorun olmuyordur :1shok:umarım bakalım buay bunları deneyim diyorum hepimizin hakkında hayırlısı :Saruboceq:neyse o olsun kızlar halimize binlerce kez :Saruboceq:şükür...
balsuratım Şenizyaaaa gördünmü dinon seni yanlız bırakmadı bu ayda biz buranın demirbaşı olduk şekerim:roflol:

esemosum canım hayırlısı olsun illa klomenle olacak değil doğalından belkide hamile kalırsın allah bilir :jeyyar:

Dinom benim :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Ben aylarca demirbaş olarak sabit kalıcam bu sitede sırnaşık şey çünkü çocuk için %1 lik bile bir uğraşım yok kaydirigubbakcemile3

iyileşiyorum canım artık yavaş yavaş
öksürük kaldı
ilaçta kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye

Eflatunbebek, ayni senin gibi, doktor banada klomed verdi ve takip falan demedi, 3 ay kullan ve gel dedi. Catlama ignesi falanda demedi. eger gebelik olmazsa dozajini yukseltiriz dedi..

Canim cok gecmis olsun, adet duzensizligin icin sogan kurunu tavsiye ederim, yumurtanin catlamasi ve gelismesi icinde incir kuru. Allah yardimcin olsun..

Sultan1984, canim cok cok gecmis olsun, en son hamile kaldigini okumustum, demekki dusukle sonuclandi.cOK uzuldum yaa:1no2::1no2::1no2::1no2:

arkadaşlar eğer kese bozuk derlerse hemen başka dr a gidin banada aynısını dediler hatta adam kürtajtan bahsetti moralinizi bozmayın yanılıyorlar yada ultrasonu iyi değerlendiremiyorlar

evet aynen öyle olmuş drum değerlendirememş kesem bozuk fln diilmiş ertesi gün acile gttik eşimle kanamam fazlalaştı die düşünmüştm dra dedm kesem bozulmş fln yok dedi kesen gayet gzl yolk sacta var dedi embriyoyuda gördü çok küçktü daha ama kalp atışı henüz gözlenemiyodu.. adam her kdn hamileliğin belrli dönemlernde kanama yaşar bunun % 25i düşkle sonçlanr %75i ise atlatr dedi ve bna sn bu %75lik kısmdasn bnce ama dinlen dedi ve yataktaymm hep o kdr zor günler geçrdmki allah kmseye yaşatmasn.. 3 gün öncede bi dra daha görndm herşey norml dnlenceksn dedi ve bebeğimn kalbi daha yeni ama atıyodu.. çok yeni başlamş bgn brz kanamam azalmş gibi Rabbim bi daha yaşatmasn inş...:Saruboceq::Saruboceq:

allahıma şükürler olsn ki öyle bişi yokmuş drun salaklığı okdr çok korkuttu vede ağlattı ki... kesemde bi sorun yokmş ii herşey ama kanamam sorun oda dnlenmem gerekiomş.. allah yaşatmasn sanada cnm bi daha anlıyorm seni o duygu ne dmk çok ii bilirim inş allah yüzünü güldürür cnm..
ay canım ne kadar zor ya, Allah bir daha yaşatmasın, Allah kimseye yaşatmasın.
Askkizi sana da sabırlar diliyorum canım, umarım bir mucize olur ve bebeğin kalır senine canım.

cnm teşekkr ederm dileğin için mucize gibi bişi oldu sanırım yerimseniben

amiiinnnn cnm allah herşeyin hayrlısını versn dua edrken hep öyle diyorm ztn ama allahtan bebeğim hala bnmle rabbim herkese hayrlı sağlıklı evlatlar versn cnm:Saruboceq:

selam kızlar bende klomenle hamiş kalanlardanım umudunuzu yitirmeyin şimdi 2 aylık bebişim var çok güzel bir duygu listede adım var adımın yanına 01/09/2009 hoşgeldin kıvanç diye yazarsanız memnun olurum belki sizlerede moral olur

allah analı babalı büyütsn cnm aynı dönemlerdenz zatn hatrlıyorm.. vay beee bebiş doğduda 2 aylık oldu.. ne çbk geçiyo zaman yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…