iyileşiyorum canım artık yavaş yavaş
öksürük kaldı
ilaçta kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye
canım teşekkür ederim ben hastanede çalışıyorum doktorum burda canım bişey olduğunda zaten hemen yanına koşuyorum dün saat 3 gibi adet oldum izin aldım eve gittim ağrılarım oldu lavaboya gittim nohut büyüklüğünde kırmızı et parçasının düştüğünü gördüm çok üzüldüm eşime çaktırmamaya çalıştım ama aklımdan hiç çıkaramadım gece rüyama bile girdi hayırlsı
Kızlar ben aşılamanın 14. günü, adetimin 26. günü beta yaptırmıştım bilen bilir 0.001 çıkmıştı. Normalde adetim 29 gün sürüyor. Bugünde 29. günüm hiç adet belirtisi yok. Sizce hala bebek olma olasılığı olabilir mi? Bi de klomen kullanınca adet gecikmesi olan var mı? Yoksa vaktinde mi oluyor?[/QUOT
mrblar canm,bende bir kutu klomen kullandm geçen ay ama benim söylediğinin aksine çok erken geldi adetm.yani beklediğim tarihten yaklasık 10-11 gün önceydi,lekelenme tarzında başlayıp adete döndü.sende ki bu gecikmenin klomene bağlı olacağını düşünmüyrm cnm.bence 1-2 gün daha bekleyip tekrar beta-hcg baktrmanı öneririm.dualarım seninle...bizleri de haberdar etmeyi unutma
Kızlar ben aşılamanın 14. günü, adetimin 26. günü beta yaptırmıştım bilen bilir 0.001 çıkmıştı. Normalde adetim 29 gün sürüyor. Bugünde 29. günüm hiç adet belirtisi yok. Sizce hala bebek olma olasılığı olabilir mi? Bi de klomen kullanınca adet gecikmesi olan var mı? Yoksa vaktinde mi oluyor?
Kızlar ben aşılamanın 14. günü, adetimin 26. günü beta yaptırmıştım bilen bilir 0.001 çıkmıştı. Normalde adetim 29 gün sürüyor. Bugünde 29. günüm hiç adet belirtisi yok. Sizce hala bebek olma olasılığı olabilir mi? Bi de klomen kullanınca adet gecikmesi olan var mı? Yoksa vaktinde mi oluyor?[/QUOT
mrblar canm,bende bir kutu klomen kullandm geçen ay ama benim söylediğinin aksine çok erken geldi adetm.yani beklediğim tarihten yaklasık 10-11 gün önceydi,lekelenme tarzında başlayıp adete döndü.sende ki bu gecikmenin klomene bağlı olacağını düşünmüyrm cnm.bence 1-2 gün daha bekleyip tekrar beta-hcg baktrmanı öneririm.dualarım seninle...bizleri de haberdar etmeyi unutma
canım iki gün daha bekle eğer olmazsan tekrar test yaptır inş. bebişin gelmiştir...
sağolun kızlar
inşallah bakalım hayırlısı
mrb kızlar, ben aranıza yeni katıldım. daha önce 2 hamilelğim oldu ve ikisinide 18. ve 20. haftalarda erken doğumla kaybettim. 3. gebeliğimde serklaj yani rahim ağzına dikiş atılacak. ama bende pco da var. bu ay regl 50 olmasına rağmen hala gelmedi.doktorum agittim rahimim ters dönmüş. sema bu gebe kalmak için bi soun değil dedi. bu ay sana klomen ve progestan veriyorum dedi. reglin gelince 5. günü klomene 15 günü progestana başlayavaksın dedi. bakalım hayırlısı.
dün bunları yazdım ama kimse ilgilenmedi sanırım. vaktiniz olmadı sanırım.
mrb kızlar, ben aranıza yeni katıldım. daha önce 2 hamilelğim oldu ve ikisinide 18. ve 20. haftalarda erken doğumla kaybettim. 3. gebeliğimde serklaj yani rahim ağzına dikiş atılacak. ama bende pco da var. bu ay regl 50 olmasına rağmen hala gelmedi.doktorum agittim rahimim ters dönmüş. sema bu gebe kalmak için bi soun değil dedi. bu ay sana klomen ve progestan veriyorum dedi. reglin gelince 5. günü klomene 15 günü progestana başlayavaksın dedi. bakalım hayırlısı.
dün bunları yazdım ama kimse ilgilenmedi sanırım. vaktiniz olmadı sanırım.
canım çok çok gecmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?