Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bende adaçayı içmeye başladım aynı zamanda bal-tarçın -çöreotu yapıyorum... adetimin bugün ikinci günü ben dün akşam başladım kürlere erkenmi yoksa adetimin bitmesinimi beklemeliydim kızlar bilen varmı

gulcanım maaşallah beşinin ve senin herşeyin normal ve güzel olmasına sevindim canım sonuna kadar böyle gider inş.

gülcancım umarım bebişinle kavuşana kadar hep sorunsuz bi hamilelik geçirirsin
bende yarını bekliorum büyük bi merakla normalde adetim gecikmeden test yapmam ama yarın sabah yapıcam , cmrtsi doğum günüme hediyem olsun die (ayyy sanki kesin bişi var gibi konuştum ,Rabbim bilir tabi)
çok dua et canım bizlere de

kızlaaarrr sızlere kotu haberlerım var.bulundugum yerdekı en ıyı profa gıttım gecen hafta ofıs hıtereskopı cekelım bakalım dedı rahımı ıyıce ıncelemek ıcın.kı daha once rahım fılmı cekılıp sag tup acık cıkmıstı.neyse sabah 8 de tıp fakultesıne randevu aldım ve cekıldım ınanılmaz zor bı ıslemdı rahım fılmı bunun yanında sınek ısırıgı gıbı kalmıstı.hala vajınam sızlıyo cok korkunc bı ıslemdı.veeee sonrasında 2 adet polıp denılen uzum tanesı seklınde et benı cıktı.cocugun olmasına \90 engel denıldı.yanı spermle yumurta bırlesse bıle karın bosluguna atılması ıcın gıdılen yolda engel teskıl edermıs aynen boyle soyledı dr.ve daha kotusu amelıyat dendı.yarım saatlık bı operasyonmus fakat genel anestezıyle yapılıyomus.cook korkuyorum amelıyattan.daha once hıc boyle bısey olmamıstı.

cok uzattım neyse sızlere tavsıyem nekadar zor olsa bıle mutlaka dr runuza bu konuyu sorun.rahım fılmınde gozukmedı polıpler sadece ofıs hıstereskopısınde bellı olurmus.yanı ben artık asılamaya gecmek ıstedıgım ıcın bunu yaptırdım cunkı bosuna zaman kaybetmıyelım dedı dr rum.bu olmasaydı asılamamda tutmuycaktı hem madden hemde manenen coook yıpranacaktım.bu bılgılerı sızlerle paylasmak ıstedım.lutfen butun kontrollrınızı olduktan sonra tedavılere baslayın.daha fazla zaman kaybetmemek ıcın bu sart sanırım.

sunuda soylıyım esımde ve bende bı sorun yoktu guya yumurtalarım bıle cok ıyıydı rezervlerı mukemmeldı.ama ayrıntılı ıncelendıgınde neler oldugunu gordum cook acı ceksem bıle hısterografıde buna degerdı cunkı koru korunr yaptırıcaktım cogu seyı.sımdı enazından operasyon gecırıp tedavı olucam.ınsallah sonrasında dogal yoldan hamıle kaklabılırım kı bu sans oldukca yuksekmıs.hayırlısı bakalım

kuzu 81 canım geçmiş olsun
anlatırken benim canım yandı inan keşke narkozla yapsalardı canım
neyse sen çok şikayetci diilsin durumdan
dediklerin çok mantıklı ve ilginç geldi
hikmet hassaya gidiodun galba
esk. den önce kütahyadaydı hikmet bey ve burdada çok sevilen biriydi
burdan hala ona giden çok kişi var
umarım ameliyatın da çok başarılı geçer bir an önce ayağa kalkarsın
saoalsın bilgilendirdiğin için

kuzu81 allah acil şifalar versn inşallah.. eğer ameliyat kolay ve tehlike arz etmiyosa yaptrmalsn demekki bu zamanakadar oyalayan sebep buymuş iyiki bulunmuş daha fazla geçmeden
umarım bundan sonrası daha güzel olur senin için..

mrb gülcancığım benide listeye yazarmısın canım yeni adet tarihim 26 kasım, bir ay klomen kullandım kist olunca bıraktım şimdi ise hiç bir ilaç kullanmıyorum. Teşekkürler..

Kızlar ben aşılamanın 14. günü, adetimin 26. günü beta yaptırmıştım bilen bilir 0.001 çıkmıştı. Normalde adetim 29 gün sürüyor. Bugünde 29. günüm hiç adet belirtisi yok. Sizce hala bebek olma olasılığı olabilir mi? Bi de klomen kullanınca adet gecikmesi olan var mı? Yoksa vaktinde mi oluyor?

ben gecen ay ılk defa klomen kullandım adetım okadar duzenlıydı kı hatta saatı saatıne gelırdı.klomenden sonra 4 gun gecıkmem oldu.hatta hamıle oldugumu dusunmustum ama maalesef klomenın yan etkısı oldugunu gordum.yanı gecıkme yapabılıyomus baska sıtelerdede arastırdım cogu ınsandı erken gelıp cogunda gecıkebılıyomus

mrb kızlar, ben aranıza yeni katıldım. daha önce 2 hamilelğim oldu ve ikisinide 18. ve 20. haftalarda erken doğumla kaybettim. 3. gebeliğimde serklaj yani rahim ağzına dikiş atılacak. ama bende pco da var. bu ay regl 50 olmasına rağmen hala gelmedi.doktorum agittim rahimim ters dönmüş. sema bu gebe kalmak için bi soun değil dedi. bu ay sana klomen ve progestan veriyorum dedi. reglin gelince 5. günü klomene 15 günü progestana başlayavaksın dedi. bakalım hayırlısı.

cnm teşekkr ederm dileğin için mucize gibi bişi oldu sanırım yerimseniben

askkizi inan çok sevindim, dr da cok salakmış boşuna üzdü seni.
şimdi keseyi görebildinizmi peki?
sanıyorum sende temmuz annesi olacaksın dimi?beklerim topice de canım.
Gözün aydın canım tekrar
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…