Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya kızlar bişey soracam benim adetim 6 gün sürer normalde bugün 3.günü adetim kesildi adaçayı yaparmı böyle bişey.. birde adetim erken kesildiği için bu ay yumurtlamam erkenmi olur sizce bileniniz varsa söylesin şekerler öptüm hepiciğiniziopuyorumnanaktan

canım geçmişte yaşadığın acılar çok büyük olmuş çok üzüldüm inş. bidaha yaşamazsın böyle kayıplar.. adetin öncedende bukadar gecikirmiydi doktorun ne diyor bu duruma...inş. bu ay sağlıkla göbüşüne gelir bebişin..

bebek var ve yerleşiyor olmasın
adetin normalden kısa sürmüş ya
bu kanama genellikle böyle oluyormuş
üstüne görme de deniyor

ama ilk iki gün adetim gayet yoğun geldi sadece ikinci günü akşamı azaldı bu günde kesildi yani 2 gün sürdü adetim zannetmiyorum tatlım öyle bişey olduğunu keşke olsa... aşılamamın tutmamasına zaten doktorum çok şaşırdı ve üzüldü senin aşaılamanın tutmaması çok az bir ihtimaldi dedi bilmiyorum niye böyle oldu ama bu ay çok rahatım sanırım aralık yada ocakta tekrar aşılama olucam hakkımızda hayırlısı.. sen nasılsın nurtopum kırmızılar gelmedi dimi canım inş. sen hamişsindir bana çok moral olacak inan çok sevinecem ama olmasada üzülme neolur hayırlısı de geç git önümüzdeki aya bakarız

bebek hemen usg de görünmüyor ya önce beta artıyor
1500 olunca usg de kese görünmeye başlıyor
o yüzden görünmeyebilir
hani illa yerleşme kanaması demiyorum
sonrasında hayal kırıklığı oluşmasın bi şey yoksa
ama böyle bi ihtimalde aklının bi köşesinde olsun diye söyladim
bi netten bak istersen implantasyon ya da yerleşme kanaması diye

Bugün kırmızıların gelme günü
henüz gelmedi ama her an gelebilir
belimde adet ağrısı gibi ağrı başladı bile
hayırlısı canım ya
gelecek ay eşimde 15 gün kadar şehir dışında olacak iş gereği
gelecek aydanda pek umut yok bizde
ama ben yinede bal çörekotu tarçına başlamayı düşünüyorum

mrb kızlar
hayırlı cumalar
günüm bugündü ve sabah test yaptım
ama malesef tek çizgi
Hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…