selam kızlar bende klomenle hamiş kalanlardanım umudunuzu yitirmeyin şimdi 2 aylık bebişim var çok güzel bir duygu listede adım var adımın yanına 01/09/2009 hoşgeldin kıvanç diye yazarsanız memnun olurum belki sizlerede moral olur
balkafalım naber yeni nickin harikaaaaaaaaaaa
merhaba gülcan ben hala adet görmedm buğün 3 gün test te yaptım ama neatif çıkıyorselammmm,
nasılsınız arkadaşlar,
adet olanlar,gün sayanlar,tedaviye yeni başlayanlar lütfen canınızı sıkmayın.bakın görceksiniz bebişleriniz gelecek.allah yalvararak dua edenlerin duasını geri çevirmez.
Sultancım geçmiş olsun canım.tekrar hamiş kalabilirsin merak etme.sabırla ve inançla yola devam.
beni soran arkadaşlar teşekkür ederim.bebişte bende çok iyiyim allah şükürler olsun.öpüyoruz teyzeleri sizi. 12+5 olduk çok şükür.
ya kızlar s,z günde kaç tane klomen içiyosunuz??? küpürde günde 1 tane diyo ama doktor bana günde 2 defa verdi. over büyümesi yapmasın?? bu arada çok heyecanlıyım yaa yumurtalar ne durumda acaba şimdi inşallah olmaya başlamışlardır:))))
merhaba gülcan ben hala adet görmedm buğün 3 gün test te yaptım ama neatif çıkıyor
canım yarın doktoruma gideceğim kan tahlili yapacak bakalım:)gecikme yaşıyor olabilirsin.sıkma canını.
istersen kan testi yaptır daha net olur.kafanıda boşuna yormamış olursun.
seni niye geç çağırdı bilmiyorum ama canım seni bittiğinin ertersi günü ve 2 gün sonrası çağıırması lazımdıslm kıslar klomen kullananlara bişe soracağım ben bu ay klomene başladım 5 gün içtim dün bitti doktor beni 21 günümde çağırdı sizi hemen çağırmıs sebebini bilen varmı kıslar beni niye geç çağırdı doktor
gülcanım nasıl gidiyor hamilelik uzun zamandır denk gelemedik topikte seni burada görmek harika bebişe benim yerime öpücük gönder cinsiyeti ne zaman belli olacak aş ermelerin başladı mı?
canım yarın doktoruma gideceğim kan tahlili yapacak bakalım:)
kızlar ben incir kürüne başladım doktor gliforuda kullanmaya başla dedi size soracağım şu klomen kullanmıycam bu ay bunlarında yanında adaçayı yapsam olur mu böyle yapanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?