kızlar ben 12sinde adet oldum(
doktor bu ay ilaca devam edemeyeceğimizi kullanırsam kist oluşacağını söyledi
klomenin etkisi şu an sürüyor dedi
ne demek olduğunu pek anlamadm ama
bu ay hiçbir şey yapmayacağım yıani
yeni tarihim 12 aralık..
günaydın kızlar herkese güzel hafta sonu diliyorum.
benim de yarın son klomen günüm ama dün akşam baya yoğun akıntım oldu. tam bakamadım nasıl olduğuna ama acaba yumurtammı çatladı?? günlük şimdi 100 doz alıyorum sabah akşam. çok mu geldi acaba anlamadım???
benim nette bi sorun var galba yazılanlar çok geç gelio bana
gülcancım inş. seninde dediğin gibidir
öle pek kokmuoda sadece çok koyu
neyse Rabbim ne verirse hayırlısını verir
özlemcim günaydın
bende 2 doz kullandım klomen
tabii her insanın yapısı farklıdır ama bnce daha senin yeni yumurta oluşuo gibi
yumrta oluşurkende akıntı oluo yaaa
polen nnasıl kullanılıyor canım
kızlar 3 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var yatıyorum dua edin bol bol kanamam olduuuu
Hayırlı hafta sonları a.s.
cnm allah bebeğini ve sni korusn bnmde düşük tehlikem var tabi hala devam ediyomu blmiyrm pzrtsi dra gtcm.. 2 hafta sürdü kanamam hemde kırmızı kırmızı ama allaha şükür şuann kahve geliyo oda leke şeklnde bakalm hayrlısyla atlatmışmdr bnde inş.. bol bol dua et ve dinlen çok yalvardım allaha bn.. sırtüstü yat ve bacaklarını mümkün olduğnca yüksekte tut ve üşütme allahın iznyle atlatrsn..
canım gecen senede aynı topıkteydık senınle hatırladınmı mayıs hazıranda cıft cızgı gormek ısteyenlerde hamıle kalmıstım o ay ben hayırlısı ınsallah bu ayda hamıs olurum zemuszemuszemuszemus
Canımm o topiğii biliyorumm eskiden takılıyordumm .Ama inan çıkaramadım kusura bakma :asigim: hamiş kalmıştın peki bebe :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?