Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar ben 12sinde adet oldum(
doktor bu ay ilaca devam edemeyeceğimizi kullanırsam kist oluşacağını söyledi
klomenin etkisi şu an sürüyor dedi
ne demek olduğunu pek anlamadm ama
bu ay hiçbir şey yapmayacağım yıani
yeni tarihim 12 aralık..

günaydın kızlar herkese güzel hafta sonu diliyorum.

benim de yarın son klomen günüm ama dün akşam baya yoğun akıntım oldu. tam bakamadım nasıl olduğuna ama acaba yumurtammı çatladı?? günlük şimdi 100 doz alıyorum sabah akşam. çok mu geldi acaba anlamadım???

canım benim dr.um da 1 ay klomen kullanıcas
1 ay kullanmıcas
kullanılmayan ay klomen etkisini sürdürüo demişti
endişelenme yani.
bi arkadaş aşılama için klomen kullandı o ay aşılama tutmadı
ama bi sonraki ay klomenin etkisiyle kendinden hamile kaldı
içimizi ferah tutatlım.
ben dün sabah test yaptım negatif ama daha gelen giden yok

özlemcim günaydın
bende 2 doz kullandım klomen
tabii her insanın yapısı farklıdır ama bnce daha senin yeni yumurta oluşuo gibi
yumrta oluşurkende akıntı oluo yaaa

benim nette bi sorun var galba yazılanlar çok geç gelio bana
gülcancım inş. seninde dediğin gibidir
öle pek kokmuoda sadece çok koyu
neyse Rabbim ne verirse hayırlısını verir

geçen aylarda benim de oldu ama ben de anlamamıştım. böyle bir defada bol miktarlı, yoğun koyu kıvamlı beyaz bi akıntı olmuştu. ben onu yumurta çatlamasına falan yordum ama o kadar çok olmazmış. bide şey de olabilir içeride kalmış olan spermler bir seferde dışarı atılıyo da olabilir ya da üşütmeden dolayı da olabilir ya da farklı bi enfeksiyon da olabilir??????* ya ben çözemedim sen çözersen banada haber ver:)))))))

özlemcim muhtemelen cevabı doktorlarımızda
gittiğimde sorucam muhakkak
enfeksiyondan korkuorum

özlemcim günaydın
bende 2 doz kullandım klomen
tabii her insanın yapısı farklıdır ama bnce daha senin yeni yumurta oluşuo gibi
yumrta oluşurkende akıntı oluo yaaa

bilmiyorum canım ama zaten 3.haptan sonra akınılarım başladı dün de beyaz olan akıntıdan geldi. gerçi dünü de değerlendirdim hemen nolur nolmaz işi sağlama alim diye:)) salı günü gitcem kontrole bakalım ne diycek.

sana ilk kullanımdan itibarenmi 2 doz verdi yoksa belli bi süre tek dozmu kullandın. çoğu kişi tek kullanıyomuş ilk 3-4 ay. prospektüsünde de zaten ilk 3 ay 50 doz kullanılmalı, sonuç alınmazsa iki katına çıkarılır diyo.

ben ilk defa bu ay başladım
ama hemen 2 dozdan başladı dr. um
benm 2 cm lik bi çik. kistim var
onun dışında bi sorun yok

slm kızlar klomenı kullanırken ve bıttıkten sonra sag sol kasıkta agrılarınız olmusmuydu benımkıler bıraz agrıdı ara ara sıdettlı bı agrı gırdı bakalım neyın nesı pzts gıtcem dr a yumoslara bakıcak heralde:kedi:

kızlar 3 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var yatıyorum dua edin bol bol kanamam olduuuu

cnm allah bebeğini ve sni korusn bnmde düşük tehlikem var tabi hala devam ediyomu blmiyrm pzrtsi dra gtcm.. 2 hafta sürdü kanamam hemde kırmızı kırmızı ama allaha şükür şuann kahve geliyo oda leke şeklnde bakalm hayrlısyla atlatmışmdr bnde inş.. bol bol dua et ve dinlen çok yalvardım allaha bn.. sırtüstü yat ve bacaklarını mümkün olduğnca yüksekte tut ve üşütme allahın iznyle atlatrsn..

canım sen kaç haftalık hamilesin kanaman nasıl oldu? neolur bana bilgi ver.xxxxxxxxxxx bilgi ver çok ihtiyacım var

Son düzenleyen: Moderatör:

Canımm o topiğii biliyorumm eskiden takılıyordumm .Ama inan çıkaramadım kusura bakma :asigim: hamiş kalmıştın peki bebe :sinifsinif:

slm kızlar bnmkistim vardı bu ay gitti bnde baslıyorum klomene ilk ayım bu ay bakalım insallh hayırlısı olur doktor bana günde 3 tane verdi bide igne için igne zararlı dedi bide olacak gebeligide oldurmuyo dedi bn tavsiye etmiyorum dedi yarım ilh hapa baslıyorum dualarınız bnmle olsun bnmkilerde sizinle allhım hasret ceken herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…