merb kızlar işler çok çoğun giremiyorum girincede kimseyi bulamıyorum :) umarım hepiniz çok iyisinizdir. Ben acıları kadını olarak şimdide şekerim çıktı herhalde gebelik şekerim büyük ihtimalle olacak. Ne varsa geldi başıma bu bebekle
canım sen kaç haftalık hamilesin kanaman nasıl oldu? neolur bana bilgi ver.xxxxxxxxxxx bilgi ver çok ihtiyacım var
cnm şuan 7 haftayı doldurdm bnm kanamam 4+6da başladı bu 4 gün önceye kdr 4 gündürde kahve geliyo yatıyorm hala.. bnm kanamam kırmızı kırmızı geliiyodu ve umudum hiç yoktu elbet düşçek diyodm ve hayatta bu kan btmez fln diyodum.. ama en önemlisi çok iyi dinlenmem beslenmen ve stresten uzak durman.. bnm çok şükr kırmızılar bitti..:Saruboceq:
mrb civciv
senin sanırım ilk klomen kullanışın diil
benim ilk klomen kullanışım bu ay ve reglim 2 gün gecikti
acaba kist oluşuncamı gecikme oluo
bu ay ilk kullanışım benm 2 doz kullandım
3 yumurtam oluştu gayet ii görünüolar demişti dr.um
iğnemi olduğum günü sayarsam 15.gün cuma oluo
ama cuma sabah idrarda baktım negatifti
merb kızlar işler çok çoğun giremiyorum girincede kimseyi bulamıyorum :) umarım hepiniz çok iyisinizdir. Ben acıları kadını olarak şimdide şekerim çıktı herhalde gebelik şekerim büyük ihtimalle olacak. Ne varsa geldi başıma bu bebekle
kızlar yarın yumurtaları kontrol için gidiyorum doktora inş olmuştur yumurtlama inş bu ay tutar inş...günde 2 kez klomen içtim inşallah işe yaramıştır.önceki gibi kist olmaz umarım.
inş. kocaman yumoşların olmuştur canım bu ayda bebiş haberini duyarız..
bu ay ilk kullanışım benm 2 doz kullandım
3 yumurtam oluştu gayet ii görünüolar demişti dr.um
iğnemi olduğum günü sayarsam 15.gün cuma oluo
ama cuma sabah idrarda baktım negatifti
hımm evet bebegım melek oldu malesef suan cennette:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ay zeyhatcım üzüldüm canım çok.
nasıl farkettiniz?
çünkü gebelikte şeker ölçümü daha sonra oluyor diye biliyorum.
şimdi ne yapman gerekecek, cevap yazarsan sevinirim canım.
Bu arada isyan yok, Allah beterinden korusun canım.
inş. sizlerin dediği gibidir
bakalım yarında olmassa kana baktırıcam
ama pekde umutlu diilim
dikkat et canım kendine umarım bundan sonra bi sorun yaşamazsın rahat hamişlik geçirirsin...meleğin nasıl iyimi annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?