Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutsuzluğa kapılma şimdi olmazsa sonra elbet olacak.ben bu ay nedense çok umutluyum bakalım doktor yarın yumurtaların var derse daha da umutlancam.salı günü inşallah izne gidecez memlekete daha bi mutlu giderim.

canımm sonraki aylar için umutsuz diilim
sadece bu ay için umutlanmak istemiorum
yarın belli olucak zaten tabii daa önce regl olmassam
inş. yarın dr.un sana güsel haberler verir

karnım inceden inceye sızlıo
sanırım regl olucam
bakalım pzrtsye kadar olmassam o zaman kana baktırırım
saol ilgin içinkaydirigubbakcemile5

zazezcim nasıl gidio?kırmızıları görmedn daha inşallah.bende bekliorum bakalım.rabbim hepimize hayırlısını versin.amiiin...

m bende de kırmızılar geldi, çok mu yoğundu senin ki benim ki su şeklinde buğün 2 gün azaldı afif kahverengi geliyor doktor progestan ve folik verdi pekim tekrar ne zaman gitmeliyimdoktora

cnm bnmki çok yoğun diildi ama çamaşırımı ıslatıcak kdr fazlaydı ve yaklaşk 2 hafta sürdü ama çok şükür 3 gündr fln kahve lekelenmeler oluyo atlatıım heralde ki inşallah yrn dra gidicem bakalım neler sölicek .. progestan ve folik kullandm bnde ve hiç kalkmaddm yataktan.. eger kanaman artar ve parça düşürmeye başlarsan dra hemen git derm ama yok kanaman fazla diil ve parça şeklnde düşmüyosa rahat ol atlatrsn bn 2 günde bi gidiodm resmen korkudan ama boşunaymş.. sakn strese sokma kndini rahat ol ve iyice dinlen beslenmenede dikkt et oda çok önemli..
geriside allaha kalmş ama atlatıcaksn bnce bn atlattıysam oohoooo:CüvCüv:
snde bnm içn dua ette yrn dr bebeğim için gzl şeler sölesn iyi olsn bebeğim dimi:ecrin_bebek:

bu ay ilk kullanışım benm 2 doz kullandım
3 yumurtam oluştu gayet ii görünüolar demişti dr.um
iğnemi olduğum günü sayarsam 15.gün cuma oluo
ama cuma sabah idrarda baktım negatifti

canım benim bu ay bir tuhaf ama çatlatma iğnesinin 20.gününde sadece 12 saat süren bir kanamam oldu şimdi hiçbirşey kalmadı. bu ay 2 tane klomen kullanmıştım, 10.günde 3 yumurta vardı biri büyük olduğu için çatlatma iğnesi vurmuştu.
ilk klomen kullanışımda 17günde adet olmuştum.
bu ayda klomenin etkisi sürüyor 10. ve 20.günler arasında sık birlikte olun dedi doktor, umarım bana dediğin gibi olur ben de arkadaşın gibi bu ay bebişime kavuşurum hayırlısıyla..

arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım.1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ve bu süre içinde 2 düşük ...pıhtılaşmayla ilgili sorun var en son mayısta kürtaj oldum .2 aydır bekliyorum ama hamile kalamadım .ilk kez bu ay klomene başladık bugün son hapımı içtim çarşamba doktora gidicem .umarım en kısa sürede bebşlerinize kavuşursunuz....

canım, benim yumurtlama günlerimde ateşim çıkıo genellikle ve göğüslerimde aşırı bi hassasiyet oluyo.dokunamıcak kadr çok oluyo.inşallah söylediklerin psikolojik değildr.yarın kontrole yumurta takibi için mi gideceksin yoksa adet günün mü geçti canım?

canım,benim yumurtlama günlerimde genellikle ateşim çıkıo,yüzümde yanma hissediyorum ve göğüslerimde aşırı bi hassasiyet oluyo dokunamıcak kadar.inşallah söylediklerin psikolojik değldr canm.yarın kontrole yumurta takibi için mi gideceksin yoksa adet günün mü geçti?

hoşgeldin cnm:)hikayene üzüldm,düşüklerine yaniama en azından sorununu öğrenmşsn.tedaviyle,allahın izniyle bebeğine kavuşursn cnm.bizde hazirandan beri bebek düşünyrz.ama bende adet düzenszliği varbunun için ilaç kullandm 3 ay. bu sürede bebişim olmadı maalesef.adetm düzene girdi diye geçen ay dr.um klomen verdi,hapım bittkten hemen sonra yani adetime 10-11 gün varken adet gördm.sanırım o ay kimyasal gebelk yaşadım ama dr.um kontrole falan çağrmadı beni o yüzden tam teşhis yok yani. sadece tahmin ediyrz biz eşimle...bu ayda dr.um cylo-prognava vermişti tekrar adetimi düzenlemek için.bugün son hapımı içtim.bakalım bende şimdi adet günümü bekliyrm büyük bi sabırszlıkla:)inş. en kısa zamanda hepimz bebişlerimizi kucağımıza alırz canm:)

zazezcim nasıl gidio?kırmızıları görmedn daha inşallah.bende bekliorum bakalım.rabbim hepimize hayırlısını versin.amiiin...

canım görmedim daa kırmızı kartı
yarın öğleden sonra kana baktırıcam
ama sanırım klomenin gecikme etkisi yapanlarındanım ben:bbo:

canım görmedim daa kırmızı kartı
yarın öğleden sonra kana baktırıcam
ama sanırım klomenin gecikme etkisi yapanlarındanım ben:bbo:

süper işte yaa:)niye umutsuzlanıyosn bakiim aaa:)bence klomenin gecikme etkisi falan değl bu.bende geçen ay kullndm klomeni ilk kez ve adetm tam 11 gün erken geldi biliomsn?yarın için dualarım seninle canım.inşallaaah ya rabbim en kısa zamnda bebişlerimize kavustrsn bizleri...

inş. zeynepcim duaların kabul olur
ama olsaydı idrarda çıkardı yada bi belirtim olurdu die düşünüorum
yani ben en azından kendimi öle hazırlıorum
güsel bişi çıkarsa banada süpriz olur
ama olmassada çok üzülmemiş olucam çünkü fasla beklentim yok
yarın muhakkak sizi bilgilendiririm
şimdilik ii geceler
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

:)tamam cnm.sürprizini beklioruz yarın:) sana da iyi gecelr,bende öpüyrm cnm...

ay canım Allah kolaylık versin, işin hakkaten zor.
Allahtan erken farketmişsiniz.
benimde ailede şeker dolu bende söyliyeyim bari dr a bunu.
belki birkaç hafta sonra bakar.
peki sen gebelikle beraber şeker tüketimini, hamurişini artırmışmıydın canım.
yoksa öncesinde de vardı da acaba farketmemişmiydin?
çok çok geçmiş olsun canım.

umarım bebişin sağlıkla tez zaamanda gelir canım.
pıhtılaşmayla ilgili tedavi gördünmü canım.
çünkü klomen tamamen yumurtlama ile ilgili bir tedavi yöntemi, oysa sende hamile kalmak değil sorun, hamile kalabiliyorsun.
dr a sordunmu hiç?

kızlar ben klomen ve catlatma ıgnesı oldum adetım 4 gun Gecıktı klomen adet gecıkmesı yapparmı yada ıgne lutfen cvp verın arkdaslar...

ayrıca kızlar ayın 26 sında ıgnemı oldum hala adet olmadım ıhtımal varmı kızlar

canım 26sında iğne olduysan yaklaşık 15.gun gibi adet olman gerekir diye biliyorum.
bir kere 17gun de görmüştüm ama senin 20gun olmuş canım.
bence sen bir test yap, umarım bebişin senledir

slm kızlar ben ayın 12 sınde adet oldum. gulcancım benı lısteden sılersen sevınırım. cunku artık bu topıge gırmeyecegım.bu kararımın dogrulugundan emın degılım ama hepınızı tanıdıgıma cok mutlu oldum.hamıle olan tum arkadaslarımın hayırlısı ıle yavrularını kucaklarına almalarını hamıle olmayanların ıse en kısa zamanda bebeklerıne kavusmalarını dılerım.herkese ıyıgeceler hoscakalın kendınıze cok ıyı bakın hepınızı ayrı ayrı opuyorum arkadaslıgınız ıcınde tesekkur ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…