umutsuzluğa kapılma şimdi olmazsa sonra elbet olacak.ben bu ay nedense çok umutluyum bakalım doktor yarın yumurtaların var derse daha da umutlancam.salı günü inşallah izne gidecez memlekete daha bi mutlu giderim.
karnım inceden inceye sızlıo
sanırım regl olucam
bakalım pzrtsye kadar olmassam o zaman kana baktırırım
saol ilgin içinkaydirigubbakcemile5
ayrıca kızlar ayın 26 sında ıgnemı oldum hala adet olmadım ıhtımal varmı kızlar
m bende de kırmızılar geldi, çok mu yoğundu senin ki benim ki su şeklinde buğün 2 gün azaldı afif kahverengi geliyor doktor progestan ve folik verdi pekim tekrar ne zaman gitmeliyimdoktora
bu ay ilk kullanışım benm 2 doz kullandım
3 yumurtam oluştu gayet ii görünüolar demişti dr.um
iğnemi olduğum günü sayarsam 15.gün cuma oluo
ama cuma sabah idrarda baktım negatifti
kızlar yumurtlama günlerinizde ne gibi belirtileriniz oluyor akıntı hariç.ben yarın kontrole gidecemde bende bugün hafif bir mide bulantısı var ve bikaç gündür de sol tarafımda hafif bir ağırlık hissediyorum.acaba psikolojik mi?sanki böle ufacık bi taş varmış gibi orda.sizde nasıl belirtiler oluyor?
arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım.1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ve bu süre içinde 2 düşük ...pıhtılaşmayla ilgili sorun var en son mayısta kürtaj oldum .2 aydır bekliyorum ama hamile kalamadım .ilk kez bu ay klomene başladık bugün son hapımı içtim çarşamba doktora gidicem .umarım en kısa sürede bebşlerinize kavuşursunuz....
zazezcim nasıl gidio?kırmızıları görmedn daha inşallah.bende bekliorum bakalım.rabbim hepimize hayırlısını versin.amiiin...
canım görmedim daa kırmızı kartı
yarın öğleden sonra kana baktırıcam
ama sanırım klomenin gecikme etkisi yapanlarındanım ben:bbo:
canım görmedim daa kırmızı kartı
yarın öğleden sonra kana baktırıcam
ama sanırım klomenin gecikme etkisi yapanlarındanım ben:bbo:
inş. zeynepcim duaların kabul olur
ama olsaydı idrarda çıkardı yada bi belirtim olurdu die düşünüorum
yani ben en azından kendimi öle hazırlıorum
güsel bişi çıkarsa banada süpriz olur
ama olmassada çok üzülmemiş olucam çünkü fasla beklentim yok
yarın muhakkak sizi bilgilendiririm
şimdilik ii geceler
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
başta rutin tahliler verdi dr kan idrar hepsine baktılar. Açlık kan şekerim 116 çıktı normalde gebelerde üst sınır 95 miş. Ve ben o akşam sadece ekmeksiz bir tabak çorba içtim. Dr hatta doğru düzgün bir akşam yemeği yeseydin dahada yüksek çıkacaktı dedi. 6. ayda şeker yüklemesi yapılacaktı. Dr gebelerde insülün direnci kırlıyor büyük ihtimalle ilerde şekerin daha çok fırlayacak dedi. Şker yüklemesi sanırım 6. aya kalmayacak yakın bir zamanda yapacaklar. Ailedede şeker hastası çok olunca dr önemsedi. Şeker karbanhidrat unlu şeyle tatlılar hepsi yasak. Şimdiden bünyeni hazırlayalım böylece şekerin daha az çıkar dedi. Ama ben hamileikten zatenm yemek seçiyorum bişey yiyemiyorum diyet nasıl olacak
arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım.1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ve bu süre içinde 2 düşük ...pıhtılaşmayla ilgili sorun var en son mayısta kürtaj oldum .2 aydır bekliyorum ama hamile kalamadım .ilk kez bu ay klomene başladık bugün son hapımı içtim çarşamba doktora gidicem .umarım en kısa sürede bebşlerinize kavuşursunuz....
kızlar ben klomen ve catlatma ıgnesı oldum adetım 4 gun Gecıktı klomen adet gecıkmesı yapparmı yada ıgne lutfen cvp verın arkdaslar...
ayrıca kızlar ayın 26 sında ıgnemı oldum hala adet olmadım ıhtımal varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?