slm kızlar ben ayın 12 sınde adet oldum. gulcancım benı lısteden sılersen sevınırım. cunku artık bu topıge gırmeyecegım.bu kararımın dogrulugundan emın degılım ama hepınızı tanıdıgıma cok mutlu oldum.hamıle olan tum arkadaslarımın hayırlısı ıle yavrularını kucaklarına almalarını hamıle olmayanların ıse en kısa zamanda bebeklerıne kavusmalarını dılerım.herkese ıyıgeceler hoscakalın kendınıze cok ıyı bakın hepınızı ayrı ayrı opuyorum arkadaslıgınız ıcınde tesekkur ederım.
arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım.1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ve bu süre içinde 2 düşük ...pıhtılaşmayla ilgili sorun var en son mayısta kürtaj oldum .2 aydır bekliyorum ama hamile kalamadım .ilk kez bu ay klomene başladık bugün son hapımı içtim çarşamba doktora gidicem .umarım en kısa sürede bebşlerinize kavuşursunuz....
inşallah canım 4 kasımda iyiydi ama şimdi nasıl bilmiyorum o kadar stresliyimki bebek nasıl bilemiyorum böyle stresli olduğum içinde çok üzülüyorum bebeğede zararı var allah korusun onu benim bu hallerimden
hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş..düşüklerin için tedavi oldun değilmi canım inş. aynı acıyı bidaha yaşamazsın..
kızlar mrb
biraz önce verdim kanımı bakalım saat 3 gibi çıkıcak
ama size anca gece haber verebilirim
gerçi biliosunuz bu aydan ümitli diilim ama hayırlısı olsun
bide karnım dünden beri regl olucakmşm gibi ağrıo
her an oldu diorum ama bişi yokk
acaba kist olduda omu ağrı yapıo
kızlar mrb
biraz önce verdim kanımı bakalım saat 3 gibi çıkıcak
ama size anca gece haber verebilirim
gerçi biliosunuz bu aydan ümitli diilim ama hayırlısı olsun
bide karnım dünden beri regl olucakmşm gibi ağrıo
her an oldu diorum ama bişi yokk
acaba kist olduda omu ağrı yapıo
mrb zazez canım bende senin gibi oldum 1 ay klomen kullandım sabah akşam bir tane içtim. o ay adetim 1 hafta gecikti test yaptım çıkmadı olsa idrarda kesin çıkıo genelde, adetin 3, günü doktora gittim kist oluşmuş dedi güya çatlatma iğnesi oldum yinede iki yumurtadan biri çatlamamış kiste dönüşmüş. akıntı olursa şüphelen derim gebelik için en büyük belirti bence.inşallah hamilesindir canm bende merak ettim şimdi..opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıorum
ama dediğim gibi size gece haber verebilrim
eve anca o zaman ulaşıcam
görüşürs
aeolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?