Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım hayırdır neden bizi bırakıyorsun... sende bebişine sağlıkla enkısa zamanda kavuşursun inş.burayıda bırakma arada sırada gel...

hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş..düşüklerin için tedavi oldun değilmi canım inş. aynı acıyı bidaha yaşamazsın..

yasakkelimeyasakkelimestres yok..lütfen rahat ol göbüşündeki meleğin için bunu yap canım inş. herşeyin üstesinden geleceksin ALLAH ın izniyle.

bn burdayım yeni kloemnci bugun 2. gün doktr günde 3 tane ile basladı bana hadi hayırlısı bnm bir dıs gebelik olayım oldu onda tek tüpüm gitti tüp olmayan taraftan yumurtldıgım ay olmayacagı için doktor sansı artrmak için klomene baslattı ko-ısmet insall holur burda bu kadar cok olanı duyunca dahada umudum arttı

nisan ayında coraspin kullanmaya başladım .bütün testler kromozom analizi vs hepsi yapıldı .doktorum hamile kaldığını anlayınca gel iğne vereceğim dedi. karından günlük vurulan bir iğneymiş kanı sulandırmak için. başarı şansı %70 dedi ama bakalım hayırlısı...

hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş..düşüklerin için tedavi oldun değilmi canım inş. aynı acıyı bidaha yaşamazsın..

iyi dileklerin için teşekkür ederim .umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuşuruz. benim tedavi tekrar hamile kalınca başlayacak ,iğne olmaya başlayacağım kan akışını hızlandırması için .şimdilik sadece coraspin ;folic asid kullanıyorum birde klomen eklendi bu ay

kızlar mrb
biraz önce verdim kanımı bakalım saat 3 gibi çıkıcak
ama size anca gece haber verebilirim
gerçi biliosunuz bu aydan ümitli diilim ama hayırlısı olsun
bide karnım dünden beri regl olucakmşm gibi ağrıo
her an oldu diorum ama bişi yokk
acaba kist olduda omu ağrı yapıo

mrb zazez canım bende senin gibi oldum 1 ay klomen kullandım sabah akşam bir tane içtim. o ay adetim 1 hafta gecikti test yaptım çıkmadı olsa idrarda kesin çıkıo genelde, adetin 3, günü doktora gittim kist oluşmuş dedi güya çatlatma iğnesi oldum yinede iki yumurtadan biri çatlamamış kiste dönüşmüş. akıntı olursa şüphelen derim gebelik için en büyük belirti bence.inşallah hamilesindir canm bende merak ettim şimdi..opuyorumnanaktan

zeyno 1981 inş. hayırlı haberler verebilirim sizlere
ama banada hamilelik dışında bi sebepten gecikme oldu gibi gelio
ilk aklıma gelende kist oluşması
kasıklarımdaki ağrı bundan gibi
peki sen sonra normal mi adet oldun yoksa söktürücü falanmı kullandın?

hayır canım söktürücü kullanmadım adetin 7,gün kendiliğinden ara ara kanama oldu ve çok az oldu 2 gün gibi falan kahverengi leke şeklinde bebek beklerken kist çıktı kasıkta ağrımda vardı biraz.

o aydan sonra bende klomeni bıraktım kist için dktor doğum kont. hapı verdi eritmek için sonra kont. çağırdı kistim erimişti. ilacı bıraktım ve geçen ay hiç ilaç kullanmadım gün aşırı ilişki oldu adetim yine 1 hafta gecikti kasıklarımda ağrı falan oldu şiddetli ama doktora gitmedim testte çıkmayınca gerek duymadım acaba kistmi oldu yeniden bilmiyorum bakalım bu ay ki adetimi bekliyorum ayrıca benim adetim düzenli olur ve hiç bir sorunumuzda yok şükür kendiliğinden olursa olcak inşallah..

mrb cnm,hadi bakalım güzel haberlerini bekliorz:)

mrb cnm,bende geçen ay klomen kullndm adetm çok erken geldi benim.dr a gittiğimde hiç kist oluştu mu falan diye de bakmadı.adetimi düzene sokmak için cyclo-prognava verdi.ilacım dün bitti,adetimi çarşamba bekliorum.ama dün akşam akıntı içinde kılcal şekilde kırmızımsı lekeler gördm,bu sabah yine vardı ama daha azdı.zazez'e akıntı olursa gebelik için şüphelen demişsn,akıntı daha çok adetten önce artmıyor mu?bu konuda bilgn varsa paylaşabilir misn cnm?

kızlar ben çıkıorum
ama dediğim gibi size gece haber verebilrim
eve anca o zaman ulaşıcam
görüşürs
aeolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…