canım ben kendiliğimden adetr göremiyodum adetin kaç gn sürüyor o önmeli benim 5 gün sürüyor 5 günü başlıyorum 5 gün boyunca kullanıyorum sonra yumurta takibi ben şimdi 3 haftalık hamileyim 4 kere denedik klomen ve çatlatma iğnesini ama şuan dış gebelikten şüheleniyorlarrcok teseekur ederım son olarak ılaca hastaykenmı baslamak gerekır onuda yazarsanız cok sevınırım.yarın gıdıcem bakalım hayırlısı
canım ben kendiliğimden adetr göremiyodum adetin kaç gn sürüyor o önmeli benim 5 gün sürüyor 5 günü başlıyorum 5 gün boyunca kullanıyorum sonra yumurta takibi ben şimdi 3 haftalık hamileyim 4 kere denedik klomen ve çatlatma iğnesini ama şuan dış gebelikten şüheleniyorlarr
evet öyle bir ihtimal var yumurtan birden fazla olabiliyorAllah hayırlı zaamanda hayırlı evlat verrır ınş.sende hamılesındır inş pekı klomen kullanalarda ıkız gebelık cok oluyormus.i
perşembe cnaımm ne zaman bilgiye ihtiyacın olursa istediğin zaman yazabilirsin bana özelden de mesaj atabilirsinsızın durumunuz ne zaman kesınlesecek
adetin 2.günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun. hergün sabah-akşam 1 tatlı kaşığı içiyosun. bende önümüzdeki ay yapacağım. işallah bizede şifa olur.
canım saolasın
canımın acısından onu düşünmeye vakit bulamadım
ama çok üzülmedim bekliodum çünkü
hayırlısıyla önümüzdeki aylara bakıcas inş.
bende bu ay klomene baslıyorum umarım faydasını görürüm fko var ve yumurtlama hıc yokmus(senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?