Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cok teseekur ederım son olarak ılaca hastaykenmı baslamak gerekır onuda yazarsanız cok sevınırım.yarın gıdıcem bakalım hayırlısı
canım ben kendiliğimden adetr göremiyodum adetin kaç gn sürüyor o önmeli benim 5 gün sürüyor 5 günü başlıyorum 5 gün boyunca kullanıyorum sonra yumurta takibi ben şimdi 3 haftalık hamileyim 4 kere denedik klomen ve çatlatma iğnesini ama şuan dış gebelikten şüheleniyorlarr

çatlatma ignesi acı verıyormu nasıl oluyo banada yapabılırız demıstı doktor bı su bal cörekotunun ölcülerini bilen varmı

Allah hayırlı zaamanda hayırlı evlat verrır ınş.sende hamılesındır inş pekı klomen kullanalarda ıkız gebelık cok oluyormus.i

tamam tesekkur ederım ıns persembe gunu senden hayırlı haberlerını almak ııcın yazarım ben özge bu arada yarın ıcınde bana dua et olurmu

adetin 2.günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun. hergün sabah-akşam 1 tatlı kaşığı içiyosun. bende önümüzdeki ay yapacağım. işallah bizede şifa olur.

saol canım inş. işe yarar ben birinci günü başlamıştım neyse bigünden bişey olmazkaydirigubbakcemile3

canım saolasın
canımın acısından onu düşünmeye vakit bulamadım
ama çok üzülmedim bekliodum çünkü
hayırlısıyla önümüzdeki aylara bakıcas inş.

zazezcim hayırlısı olsun inş. bu ay gelir bebişin fazla takmamaya çalış canım için rahat olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…