Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bu benim 4. ayım canım
bende 2 cm lik çikolata kisti var
ilk 3 ay doğal yollardan denedik şimdi de klomene başladık

mrb zazezcim.hiç merak etme bence herşey yolunda.dediğin gibi ya bebişn tutunmaya çalışıo ya da geç döllenme oldu.allahın izniyle çarşamba günü değerin yükselir,senin de için rahatlar canım.dualarım seninle hayatım...

anladım cnm.bende bir senedir pko tedavisi görüyorum.6 ay kadar diane 35 kullandım.şimdi gluchapege kullanıyorum.bakalım bu ay ne olacak.bende yeni pko oldum.çok cnm sıkılo cnm ya.ikinci bebek düşündüğümüz için doktora gittim.o zaman ortaya çıktı.

teşekkürler zeynepcim
inş. canımm bebeğim benimledir
ama netten araştırdığım kadarıyla bu değerlerde genelde reglle birlikte düşük olurmuş
Rabbim hayırlısını versin
ama inş. hayırlısı bebeğimin şuan benle olmasıdır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş cnm inş.en kötü ihtimali bile düşünsen en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş olacaksn cnm.herşey allahtan.değerin düşük diye de canını sıkma sakın.önümzdeki ay çalışmalar devam eder:))ama yine de dua ediyrm bende inş. bebeğin seninledr canm...

penyez cim.sen ne zamandır bebek için uğraşıyorsun.

3 aydr canm.daha öncesinde adet düzenleyici kullndm 3 ay.geçen ay klomen içtim,adetimi erkn getrtti,yani yine eskisi gibi düzensz oldu geçen ay adetm.o yüzden bu ay cyclo-prognava verdi onu kullndm,o da dün sabah bitti.şimdi adet tarihimi bekliorm cnm.benim öyküm böyle...seni de dinleyebilrm.mesela glucophage ı neden içtiğini merak ettim cnm.

cnm ben bi çocuk annesiyim.ikinciyi düşünüyoruz.gebelik öncesi muayene olmak için doktora gittim.pko olduğumu söyledi.doktora gitmeden 2 3 ay öncesi de adetim erken gelmişti.yani hep düzenliydi.düzensizleşmeye başlayınca hem onun için hem bebek istediğimiz için doktora gittim.sonra 6 ay diane 35 kullandım.şimdide gluchapege kullanıyorum.bende yumurtlama olmuyomuş ondan bunu kullanıyorum.ilaç bitince yumurtlama tahlili yapılacak.ona göre çatlatıcı vericek.cnm bu konuda bilgin varmı.ben iki hamilelik geçirdim.ilk bebeğimi kaybettim.kızıma hemen hamile kaldım.bu sonradan gelişebiliyormu.bi bilgin varmı cnm.çok cnm sıkılıyo yaaa

anladm cnm.kızına hemen hamile kaldığını söylüosn,çok fazla bilgim olmamasına rağmen bunun sonradan geliştiğini biliorum.yine de seni yanıltmak istemem cnm.bence canını sıkmana gerk olcak bişey yok bitanem,tedavini oluyosn işte allahın izniyle geçicek kistinde.bak kızım var diosn o senin en büyük tesellin bence.yaa biz napalım?hepimz için hakkımzda hayrlısı olsn...

ya haklısın tatlım çok şükür bi kızım var.ALLAH sizede nasib etsin inş.cnm varya bütün zorluklara rağmen o kadar çabuk büyüyolarki şimdi tekrar bebek özlemi çekiyoruz.hele kızım abla olmak istiyo çok.sanki kendi çok büyükmüş gibikaydirigubbakcemile3.ne diyelim cnm.hakkımızda hayırlısı.beni üzen bu pko.nasıl sonradan oluşabiliyo ki bu.

bayağı geride kalmış muhteşem listemizopuyorumnanaktan

canım dualarım seninle inş. bebişin sana sıkı sıkı tutunur annesi hemen telaş yapma inş. geç döllenmedir dua et canım hakkında hayırlısı neyse onu yaşa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…