Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bal tarçın çörekotu karışımını nasıl ve ne ölçüde kullanmıştın anlatırmısın bende bu ay kullanıyorum da doğrumu uyguluyorum bilmiyorumCADIARZU

merhaba canım bizler aynıyız sende nevar ne yok kırmızıların gelmemiş anlaşılan umutlanayımmıhihoyyyt

gelmedi canım bende bilmiyorum ama belirtim yok gibi 20 aydır bekleyince :gitme:hamilelik hayal gibi geliyor:uhm:

zazez biliyosun canım benimde ilk başta değerim düşük çıkmıştı sonra yavaş yavaş arttı ve 11 gün sonra adet kanamasıyla düştü inşallah sen böyle birşeyle karşılaşmasın canım

mrb zazez sonuca sevindim inşallah yükselir ve pozitif sonuç alırsın canım, panik yapma rahat ol herşey olacağına varır, değerin 5 üzerindeyse hamilelik için şüphelen derim bi yerde okumuştum, ayrıca bi arkadaşım adetin üzerinden bir hafta on ün geçtikten sonra kan testi yaptığı halde değeri 10,6 çıkmış yani hamileydi idrar testinte 4 gün sonra çıkmıştı. kan tahlili 10 ve üzeri olursa kesin hamilelik oluyormuş bilgin olsun canım.

mrb kızlar
ilginiz için hepinize teşekkür ediorum
ama malesef ben bugün çok büyük bi sancıyla regl oldum
her zamankinden çok çook fasla sancım vardı
dayanamadım okuldan izin alıp eve geldim
Hayırlısı böleymiş
herşey Allahtan

canım bal tarçın çörekotu karışımını nasıl ve ne ölçüde kullanmıştın anlatırmısın bende bu ay kullanıyorum da doğrumu uyguluyorum bilmiyorumCADIARZU

adetin 2.günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun. hergün sabah-akşam 1 tatlı kaşığı içiyosun. bende önümüzdeki ay yapacağım. işallah bizede şifa olur.

canım benim,demek ki gebelik oluşmuştu ama bebişin sana tam olarak tutunamadı
çok geçmiş olsn hayatım,ewt herşey allahtan vardr bi vakti saati,moralini bozma sakın.

canım benim,demek ki gebelik oluşmuştu ama bebişin sana tam olarak tutunamadı
çok geçmiş olsn hayatım,ewt herşey allahtan vardr bi vakti saati,moralini bozma sakın.

canım saolasın
canımın acısından onu düşünmeye vakit bulamadım
ama çok üzülmedim bekliodum çünkü
hayırlısıyla önümüzdeki aylara bakıcas inş.

ayşecim düne kadar çok umutlu diildim dün biraz umutlandım
ama çok fasla diil seninde dediğin gibi
çünkü çok umutlanırsam daha çok üzülebilirdim
bu ayda klomen etkisini gösteriomuş zaten
hayırlısı olsun inş.

çok geçmiş olsun canım üzülme yeni ay yeni umut derler, hayırlısı herşeyin, ben iki kez yaşadım aynı şeyi insanın elinde değil hep umutla bekliyoz, hem biliyormusun düzenli adet görenlerde son bikaç ay adet düzensizleşirse sonraki aylarda gebe kalınabiliyormuş tanıdığım bikaç arkadaş öyle olmuş, inşallah bizde gebe kalırız. ayrıca kist oluncada adet gecikiyor.

yarın doktora gıdıcem adet duzensızlıgım var korunuyorduk sımdı bebek ıstıyoruz sızce bana klomen denen ılactanmı verırler.klomenı genelde kımlere verıyorlar

cok teseekur ederım son olarak ılaca hastaykenmı baslamak gerekır onuda yazarsanız cok sevınırım.yarın gıdıcem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…