Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yaaa kızlar bişey soracam bu ovulasyon testleri nerde satılıyor eczanelerde yok bulamadım sinir oldum

internetten bak canım. bana g.g kısatlmalı siteyi önerdiler ben almadım ama ecnaneden hem daha ucuzmuş hemde alternatif çeşitleri varmış.

slm arkadaşlar nasılsınız bayadır gıremedım bılgısayarım bozuldu zanetmeyınkı sızlerı unuttum hep aklımdasınız nasıl gıdıyo yenı hamişler varmı.bızımde bugun 3.ayımız bıtıyo allahın iznıyle 2 li test yaptırdım hersey yolunda bebegım salıklı sadece bende fazla bulantı var ilac kullanıyorum iyiyim bende bayramdan sonra cinsiyetini örencez.hayırlısı gulcancım sen nasılsın mınıkcan,almınas,ezgi,balsurat ismini hatırlayamadıgım arkadaşlar hepinizi öpuyorum.opuyorumnanaktan

benım eşımın morfolojı değerıde %3 bzde keçı boynuzu küru yapıyoruz brkez klomenle hamılelık oluştu ama devam etmedı dustu. nş tekrar olur beklıyoruz

Son düzenleme:

benım eşımın morfolojı değerıde %3 bzde keçı boynuzu küru yapıyoruz brkez klomenle hamılelık oluştu ama devam etmedı dustu. nş tekrar olur beklyoruz

ıyiyim balım sen nasılsın?
Bugün arabayı muayeneye götürdüm bütün gün dışarılardaydım
Öksirüğüm biraz arttı
Adaçayı içcem birazdan
hem öksürüğe iyi geliyor hem de yumoşlara iyi geliyomuşkaydirigubbakcemile3

mrb kızlar,regli tarihim yarndı ama dünden beri az az kahverengi lekelenmem oluyrdu,az önce artmaya başladı.sanırım yine adete dönecek çok canm sıkıldı yaaa(

esemosum,minikcanım,cerotom,serselom,umutlum,nurtopum ,zeyhatım ,sultanım nasılsınızz

Balım iyiyim canım benim....Bekliyorum bakalım bu ay bebek mi yoksa kırmızılar mı gelecek diye...Bu aralar sadece okuyorum topikte yazılanları....Adaçayını bu ayda içtim geçen ayda içmiştim ama dr.a gitmedim 3 aydır yani yumurtlama var mı yok mu bilmiyorum valla...Artık bıraktım ilacıda dr.uda...Yeni katılan arkadaşlara ve hamişlere sevgiler...Hepinizi öpüyorum..yerimseniben...Balım seni seviyorum arkadaşım benim:1hug:

Canım herşeyin yolunda gitmesine bebişinde iyi olmasınada çok sevindim arkadaşım....Bende iyiyim sanada yazdım zaten...Benim gibi çoçuk isteyen arkadaşlarımız için dualarını eksik etme...Öpüyorum seni canım benim..:1hug:

benım eşımın morfolojı değerıde %3 bzde keçı boynuzu küru yapıyoruz brkez klomenle hamılelık oluştu ama devam etmedı dustu. nş tekrar olur beklyoruz

bizde 1 yıldır deniyoruz önce normal yoldan denedik baktım birkaç ay olmadı. doktora gittim yumurtlamanda sorun var olmuyor yumurtlama dedi. iyi dedik. klomen verdi. içtim 2. ayımda kist oldu bıraktım bende. başka doktora gittim. oda senin yumurtlamanda problem yok hersey normal sadece yumurtlama takipi yapılmalı ilaca gerek yok daha dedi. ama eşimden sperm testi istedi. test sonucu hersey normal morfoloji %3 çıktı. şimdi bende mi sorun eşimde mi sorun belli değil. ikimizde kusurluyuz sanırım:))) eşim bir daha yapacak bu hafta testi. bakalım yine aynı % çıkarsa aşılama denicez.

Bende iyiyim canım :1rolleyes: Nurtopum hııı arabanı muayne ettidin demek :jeyyar: iyi günlerde kullan Allaha emanet ol canım :Saruboceq:
Yarasın şifa olsun adaçayı sana inşallahhh :Saruboceq:

minikimm canım bende seni sefiyomm opuyorumnanaktan arada partiye gel olurmu :asigim: Sende adaçayı içiyorsun hadi sanada yarasın lşifalar olsun inşallahh :Saruboceq: Allahım en kısa zamanda bebeişini sana gönderir inşallah :Saruboceq: Bende öpüyorum Şeniz

kızlar doktordan geldim canım çok sıkıldı. klomeni pazar günü bitirdim bu gün baktı ama yumurtlama olmamış. doktora da gıcık oldum usg yapar yapmaz 2 gün sonra gel dedi çıktı odadan. kapıda zorla azından laf aldım olmuşmu diye olmamış dedi. olmamış da niye olmamış olurmu hiiiiç adam zorla konuşuyo yaa. sinirlerimi bozdu uyuz herif. ya normalmi kızlar olmaması klomen de fayda etmiyosa ben daha napim bilmiyorum üfff Allah hepimize kolaylık versin

Hastasıyla ilgilenmeyen doktoru ben salla derimm.Ne o ayak üstü ağzından kerpetenle laf almalar gerçekten uyuzmuş doktor Benim dr en az yarım saat konuşurdu benle.Hatta cep tlf numarası bile vardı istediğimiz zaman arıyorduk

ya aslında değiştirmek istiyorum doktoru ama hem işime yakın olan hemde güvenebileceğim bi doktor bulmak zor geliyo. ne bilim ya çok canımı sıktı yani. bi de benim gibi hastası da pek yok. geçen ilacı yazarken kitaptan bakıp ilacın ismini yazdı. yazdığı ilaç da ganophane di . o da piyasan kalkmış ilaç. onun yerine klomen veriyolar. ben de klomen aldım tabi mecburen. olmadı bu ay da gidim en azından önümüzdeki ay yeni bi doktor bulim artık napalım. bu rahatsızla uğraşmak istemiyorum. kendimle zor uğraşıyorum zaten.

esemosum,minikcanım,cerotom,serselom,umutlum,nurtopum ,zeyhatım ,sultanım nasılsınızz

iyiyim canım regl gelmedi onu bekliyorum gelsede tekrar tedaviye başlasam diyorum sen nasılsın bu topik çok sessizleşti sen yok gülcan yok alminas yok umutlu yok minikcan yok zeyhat yok ayyyyyyyyy kimse yok valla bende giriyorum okuyorum ve çıkıyorum özledim eski günleri

ya adet duzensızlıgınden doktora gıttım duzensız olunca yumurtlama gunu falanda hesaplayamıyoruz doktor hıc ılgılenmedı ya sızlere ne zaman ılac verdıler ve neden verdıler ya

ya adet duzensızlıgınden doktora gıttım duzensız olunca yumurtlama gunu falanda hesaplayamıyoruz doktor hıc ılgılenmedı ya sızlere ne zaman ılac verdıler ve neden verdıler ya

beim adetlerimde düzensizdi doktorum bana önce farlutal ilacı verdi daha sonra şeker ilacı vedi bende pko var şeker ilacı düzene soktu 6 aydır düzenli regl oluyorum ve daha sonrasında klomen verdi doktorun kim özel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…