yaaa kızlar bişey soracam bu ovulasyon testleri nerde satılıyor eczanelerde yok bulamadım sinir oldum
slm justreader,
eşimin morfoloji değeri %3 bu ay yeniden test yaptıracak. keçiboynuzu kürü yapıyoruz.
bende pko yok. ama zaman zaman regl düzensiz oluyor benim erken değilde geç oluyor. bende o zaman bu ay bal tarçın çörekotu karışımını deneyeyim.
adetimin 2. günü başlayıp 12 günün kullanmam gerekir diye biliyorum. sen nasıl yaptın?
hamileliğin işallah çok rahat geçer. tebrik ederim çok. ne kadarlık oldu?
esemosum,minikcanım,cerotom,serselom,umutlum,nurtopum ,zeyhatım ,sultanım nasılsınızz
slm arkadaşlar nasılsınız bayadır gıremedım bılgısayarım bozuldu zanetmeyınkı sızlerı unuttum hep aklımdasınız nasıl gıdıyo yenı hamişler varmı.bızımde bugun 3.ayımız bıtıyo allahın iznıyle 2 li test yaptırdım hersey yolunda bebegım salıklı sadece bende fazla bulantı var ilac kullanıyorum iyiyim bende bayramdan sonra cinsiyetini örencez.hayırlısı gulcancım sen nasılsın mınıkcan,almınas,ezgi,balsurat ismini hatırlayamadıgım arkadaşlar hepinizi öpuyorum.opuyorumnanaktan
benım eşımın morfolojı değerıde %3 bzde keçı boynuzu küru yapıyoruz brkez klomenle hamılelık oluştu ama devam etmedı dustu. nş tekrar olur beklyoruz
Bende iyiyim canım :1rolleyes: Nurtopum hııı arabanı muayne ettidin demek :jeyyar: iyi günlerde kullan Allaha emanet ol canım :Saruboceq:İyiyim balım sen nasılsın?
Bugün arabayı muayeneye götürdüm bütün gün dışarılardaydım
Öksirüğüm biraz arttı
Adaçayı içcem birazdan
hem öksürüğe iyi geliyor hem de yumoşlara iyi geliyomuşkaydirigubbakcemile3
Balım iyiyim canım benim....Bekliyorum bakalım bu ay bebek mi yoksa kırmızılar mı gelecek diye...Bu aralar sadece okuyorum topikte yazılanları....Adaçayını bu ayda içtim geçen ayda içmiştim ama dr.a gitmedim 3 aydır yani yumurtlama var mı yok mu bilmiyorum valla...Artık bıraktım ilacıda dr.uda...Yeni katılan arkadaşlara ve hamişlere sevgiler...Hepinizi öpüyorum..yerimseniben...Balım seni seviyorum arkadaşım benim:1hug:
kızlar doktordan geldim canım çok sıkıldı. klomeni pazar günü bitirdim bu gün baktı ama yumurtlama olmamış. doktora da gıcık oldum usg yapar yapmaz 2 gün sonra gel dedi çıktı odadan. kapıda zorla azından laf aldım olmuşmu diye olmamış dedi. olmamış da niye olmamış olurmu hiiiiç adam zorla konuşuyo yaa. sinirlerimi bozdu uyuz herif. ya normalmi kızlar olmaması klomen de fayda etmiyosa ben daha napim bilmiyorum üfff Allah hepimize kolaylık versin
esemosum,minikcanım,cerotom,serselom,umutlum,nurtopum ,zeyhatım ,sultanım nasılsınızz
ya selam kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var bana yardım edınnnnnnn
ya adet duzensızlıgınden doktora gıttım duzensız olunca yumurtlama gunu falanda hesaplayamıyoruz doktor hıc ılgılenmedı ya sızlere ne zaman ılac verdıler ve neden verdıler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?