Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

esemosum,minikcanım,cerotom,serselom,umutlum,nurtopum ,zeyhatım ,sultanım nasılsınızz

balım iyiyim canım benim sen nasılsın nette bi sorun var size msj. yazamıyorum deli oldum...bugün ovulasyon testi kullanmaya başlayacaktım ama eczaneler satmıyor burda kimisi ne işe yaradığını bile bilmiyor sinir oldum bu ay birde onu deneyecektim çok heveslenmiştim bulamadım:çok üzgünüm:neyse sağlık olsun önümüzdeki ay inş. sen neler yapıyorsun balım bidenem nasıl gidiyoryerimseniben:jeyyar:

gulcan nerelerde acaba gelmiyo bir iki gündür merak ettim...yaa kızlar burayı boşlamayın neler yaşıyorsanız ne değişiklik oluyorsa burda paylaşalım her neti açtığımda inş. yeni hamişler eklenmiştir diye açıyorum sizlerden kopamıyorum yeni arkadaşlarda hoş geldi sefa geldi aramıza....

ne güsel canım bende kütahyalıım ve kütahyada gelin olarak kaldımkaydirigubbakcemile3
sende fasla uzağa gitmemişsin memleketimizden
bebiş için uğraşıosun galba sende
Rabbim aratmasın inş.

ne güsel canım bende kütahyalıım ve kütahyada gelin olarak kaldımkaydirigubbakcemile3
sende fasla uzağa gitmemişsin memleketimizden
bebiş için uğraşıosun galba sende
Rabbim aratmasın inş.
canım bende bebiş için ugraşıyorum bende polikistikover var senin neyin var rabbim isteyen herkese versin
amiin canım özeldede konuşmak isterim senle:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Patiye gelmişsinn kaçırdım senii :jeyyar: :jeyyar: yine bekleriz esomosoum buyrunnnnnnnnn Benmi bende yuvarlanıp gidiyorum işte..:1rolleyes:

Aman canım salla ovulasyonu birdahaki aya bulursan denersin..Hem fazla güvenmiyorum ben testlere bazen yanıltıcı olabilir.Sen zaten hangi gün yumurtladığını tahminen biliyorsundur Takiplerden :) gün aşırı çalış gerisi rabbime kalmış

serselo ben cuma tahlil yaprım 3 haftalık hamileyim ama pazrtesi değer çok az artmıştı dış gebeliktn şüpheleniyolar buğün tekrar gideceğim....

inşallah artmıştır değerin. artmamışsa da hayırlısı de canım. en azından hamile kalabildiğini görmüş olursun. bu arada kaçıncı ayında hamile kaldın??

ya aslında kızlar bu listeye bi sütun daha ekleyip, kimin kaç aydır kullandığını da yazsak bence süper olur. istatistiksel olarak değerlendirebiliriz en azından bi de yeni başlayacaklara da fikir olur

Merhaba kızlar bende bebek için uğraşanlardanım 1.5 yıllık evliyim Bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorumda şu klomeni merak ettim nasıl kullanılıyor adetin 5. günü diye duydum ama kaç gün kullanmak gerekiyor bilen varsa yardım edebilir mi?

merhaba canım inş. tedavin hayırlı olur bebişine çok kısa zamanda kavuşursun... klomeni doktor kontrolü altında kullanıyorsun adetinin 5.yada 3.günü başlıyorsun dozajınada doktorun karar veriyor 5gün kullanıyorsun sonra tekrar kontrole gidiyorsun yumoşlarının durumuna göre doktor çatlama iğnesi veriyor:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…