kızlar benim adetin gecikeli bugün 3. gün dayanamayıp test yaptım ama sonuç tek çizgi acaba erkenmi davrandım yanılma payı nasıl acaba bu testlerin bende hiç adet belirtisi yok bu ayda çok umutluydum acaba diorum yanlış olabilirmi bi umut
ben rahim filmini bakırköyde bir görüntüleme merkezinde cektirdim
arkadaşlar merhaba
bu ay hamiş kalan arkadaşları tebrik ederim. allah tamamına erdirsin.
Benim adetim 1 gün erken geldi..Kısmet değilmiş. Dr. randevu aldım 2 klomene başlıyorum. allah büyüktür.
Semacım beni 14 kasım yazarmısın....
kızlar benim adetin gecikeli bugün 3. gün dayanamayıp test yaptım ama sonuç tek çizgi acaba erkenmi davrandım yanılma payı nasıl acaba bu testlerin bende hiç adet belirtisi yok bu ayda çok umutluydum acaba diorum yanlış olabilirmi bi umut
kızlar benim normal adet tarihim yarın ama benim yumoş ayın 29unda çatladı, o günden bugüne 18gün geçti dün test yaptım 18günlük bebiş çıkar normalde testte ama benim test negatifgögüslerim 10günden fazla oldu şiş,bugün kalçalarım da sızlıyo az biraz.pco var bende ondan gecikti dicem ama geçen ay duphaston kullandıktan sonra 6gün içinde adet olmuştum. bu ay ilaç biteli 10gün oluyor. anlayamıyorum. bana dua edin kızlarr. bi fikri olan varsa seslensiin lütfen
cicim şükürler olsun ki maşallah günü gününe oldun listedeki tarihle aynı gün buna da şükür bak ben 50 gün de bir oldum geçen ay ya hiç takılma bacım demekki ii çalışıyo senin yumurtalıklarrrrrrr
hı bide 14 ekim demek istedin heralde ben ekledim ama 14 ekime ok????
bende kullanıyorum klomen ama sonuç alamıyorum bu ay adet olunca tekrar doktora gidip klomen kullancam.bu son olacak.buda tutmazsa göbekten iğne yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?