Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm arkadaşlar benim bugün kırmızılar geldi inş.sizinkiler gelmezde bebeklerinize kavuşursunuz ben 7-8 aydır uğraşıyorum yumurtam gelişiyor çatlıyor ama içine kanama yapıyor sonuçta bu oluyo yumurta gelişimi için kullandığınız kürler varmı binimkiler geç büyüyor biraz geçen ay 2 kutu menagon bitirdim bu ayda 5.günden itibaren başlıycam büyümesi için başka destek olarak ne alabilirim bilginiz varmı

ewet balım partiye geldim yoktun tabi tekrar gelicemkaydirigubbakcemile2 ovulasyon testini ewet bu ay salladım artık işte bi onu denememiştim onuda deneyim dedim ne yapayım balım aklımda kalmasın diye.. yumurtlama günümü biliyorum ama bugün adetimin 9 günü benden çok akıntı gelmeye başladı yumurta akı gibi bu kadar erken yumoşlar çatlarmı yoksa adaçayımı yaptı bilmiyorum valla neyse işte hep aynı şeyler öpüyorum balım seniopuyorumnanaktan

merhaa bal tarçın çörek otunu kullanabilirsin yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor adetin 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam ye bu yolla hamile kalanların sayısı çok 1 2 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı çörek otu

ben de incir +havuç suyu kürü kullandım canım yumurtaların gelişip çatlaması için faydasını gördüm hamile kaldım ama düştü

kızlar benim bilgisayarda sanırım kocaman bir virüs var ekran donup kalıyo ben bunu bi halledeyim gelicem öpüyorum

kıslarrrr, canlarım selammm..ya haftalardır giremiyorum nete,şirket sıkı bu aralar..ve maalesef ki benim kırmızılar yine geldi..üzülüyor muyum, "hayır":) sinirlerim bozuldu sanırım, artık gülüyorum kırmızıları görüncee..gelmeyecek benim sıpa kendi rızasıyla...tüp bebek olayını iyice bi deşeyim diyorum..
yeni adet tarihim 15 Aralık..eklerseniz çok seviniciiiim.umarım bu ay şans getirir hepimizee...2008 çıkmadan gülümsesin bize artıkkk..
ÇOK ÖPTÜM HEPıNıZı TEEK TEK...

Son düzenleme:
günaydın canımmm ewet gulcan yok merak ta ediyorum kaçgündür gelmiyo inş. önemli bişey yoktur... sen nasılsın listeye göre günün geçmiş görünüyo varmı bir gelişme

20 aydır alıştım sanırım günüm geçti ama bakmadım daha gülcan en son 13'ünde girmiş daha yok sende ne var ne yok

canım hayırlısı olsun kız 2008 i çıkalı 1 sene oldu 2009 u çıkacağız neredeyse:umursamaz:

slm arkadaşlar benim kırmızılşarda bugün geldi beni de eklerseniz 8 aydır deniyoruz bizde inş.bu ay gelmez artık

cnm 8. ayın bir uguru var bnm o kadar cok kişiyi örnek verebilirim ki bnde basta olmak üzere 8. ayda bişi var 7 ay olmayanın 8. ayda oluyo
bnm de bugun klomenn son günü bakalım p tesi cagırdı kac yumrtam olmus görcez

20 aydır alıştım sanırım günüm geçti ama bakmadım daha gülcan en son 13'ünde girmiş daha yok sende ne var ne yok

canım inş. bu ay gecikmen bebiştendir çok sevinirim yaaa inş.vardır:Saruboceq::Saruboceq:ben bu ay ilaçsız takılıyorum kendim bal tarçın çöreotu adaçayı yani deniyorum kaydirigubbakcemile3kendi çapımda bakalım hayırlısı:kedi:

canım hamile kalmadan önce ve sonra aynı diyebilirim hatta hamilelikten önce daha çok sık yemek yiyoyrdum. Ona rağmen açlığı bırak tokluk kan şekerim 80 90 dı. Sende rutin tahlilleri yaptırsa yada yaptırmadı kendin söyle açlık kan şekerine bir baksın ailedede şeker olduğunu söylersen hemen verir. Bana cumartesi şeker yükleme testi yapacaklar herşey daha net olacak sanırım

Arkadaslar slm kusura bakmayın babamın hastalıgı sebebıyle ugrayamadım hamıle degılım aralık 1 yenı adet tarıhım eklersenız sevınırım hoscakalın

günaydınnn herkeseopuyorumnanaktanözlem147 inş. yumoşların yeterli büyüklüğe gelmiştir canım...sevılhan canım inş. bu ay bebişin gelir gelmezsede yola devam hsg yaptıranlar kimisi çok acı duyuyor kimiside çok rahat oluyor diyor bünye meselesi sanırım ben anesteziyle yaptırmıştım benimki biraz farklıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…