- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Patiye gelmişsinn kaçırdım senii :jeyyar: :jeyyar: yine bekleriz esomosoum buyrunnnnnnnnn Benmi bende yuvarlanıp gidiyorum işte..:1rolleyes:
Aman canım salla ovulasyonu birdahaki aya bulursan denersin..Hem fazla güvenmiyorum ben testlere bazen yanıltıcı olabilir.Sen zaten hangi gün yumurtladığını tahminen biliyorsundur Takiplerden :) gün aşırı çalış gerisi rabbime kalmış
slm arkadaşlar benim bugün kırmızılar geldi inş.sizinkiler gelmezde bebeklerinize kavuşursunuz ben 7-8 aydır uğraşıyorum yumurtam gelişiyor çatlıyor ama içine kanama yapıyor sonuçta bu oluyo yumurta gelişimi için kullandığınız kürler varmı binimkiler geç büyüyor biraz geçen ay 2 kutu menagon bitirdim bu ayda 5.günden itibaren başlıycam büyümesi için başka destek olarak ne alabilirim bilginiz varmı
esemosum günaydın nasılsn?liste havada kaldı valla gülcan da yok
günaydın canımmm ewet gulcan yok merak ta ediyorum kaçgündür gelmiyo inş. önemli bişey yoktur... sen nasılsın listeye göre günün geçmiş görünüyo varmı bir gelişme
kıslarrrr, canlarım selammm..ya haftalardır giremiyorum nete,şirket sıkı bu aralar..ve maalesef ki benim kırmızılar yine geldi..üzülüyor muyum, "hayır":) sinirlerim bozuldu sanırım, artık gülüyorum kırmızıları görüncee..gelmeyecek benim sıpa kendi rızasıyla...tüp bebek olayını iyice bi deşeyim diyorum..
yeni adet tarihim 15 Aralık..eklerseniz çok seviniciiiim.umarım bu ay şans getirir hepimizee...2008 çıkmadan gülümsesin bize artıkkk..
ÇOK ÖPTÜM HEPİNİZİ TEEK TEK...
20 aydır alıştım sanırım günüm geçti ama bakmadım daha gülcan en son 13'ünde girmiş daha yok sende ne var ne yok
ay canım Allah kolaylık versin, işin hakkaten zor.
Allahtan erken farketmişsiniz.
benimde ailede şeker dolu bende söyliyeyim bari dr a bunu.
belki birkaç hafta sonra bakar.
peki sen gebelikle beraber şeker tüketimini, hamurişini artırmışmıydın canım.
yoksa öncesinde de vardı da acaba farketmemişmiydin?
çok çok geçmiş olsun canım.
canım 6 aydır gidiyorum 4 klomen tedavisiyle kaldım düştü zatenm odainşallah artmıştır değerin. artmamışsa da hayırlısı de canım. en azından hamile kalabildiğini görmüş olursun. bu arada kaçıncı ayında hamile kaldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?