Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar,

esemosum, işlerden dolayı giremedim baya buraya bu son ay klomen kullanışımın, çatlatma iğnemide yaptırdım bekliyoru artık kısmet bakalım canım

sen nasılsın??

mrb kızlar nasılsınız gülcan burda yok her zaman giremiyor lütfen onun adına listemizi devam ettirelim ben denedim ama yapamadım bilen biri vrsa lütfen listeyi devam ettirsin msj olarak alıntı yaptığımda hata msjı veriyor.

kızlar bu yumrtalar gelişmiş mi die bakıyo ya doktor alttan mı bakıyor üsten de belli oluyo mu

evet beni eklermisiniz listeye bu ya ilk kullanısım dün bitti p teis doktora gidicem insallh büyümüstür

kızlar solda 1 tane yumurtam olmuş çok mutlu oldum. ama tam olarak büyümemiş daha. pz.tesi tekrar gitcem. yanslızca 1 tane mi olmuş dedim evet dedi zaten bizim istediğimiz de 1 tane olmasıydı, fazla olunca işimiz zorlaşırdı dedi. bi de yumurtanın yanında minik minik birsürü kist vardı. onlar o kadar önemli değil dedi. bakalım hayırlısı artık.

ktg alttan bakıyo canım malesef. üstten belli olmuyomuş.

günaydın hepinize
güsel bi haftasonu geçirin inş. hepiinis
biliosunuz pazartesi kan değerim 6.8 çıkmıştı ve
salı günü aşırı sancıyla regl olmuştum
ve normalde 6 gün süren reglim bu sefer 2 günde bitti ve çok az oldu
nedendir acaba bilen varsa yardımlarınzı bekliorum.
acaba kiist mi oluştu diorum?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın canımmm ewet gulcan yok merak ta ediyorum kaçgündür gelmiyo inş. önemli bişey yoktur... sen nasılsın listeye göre günün geçmiş görünüyo varmı bir gelişme

slm arkadaşlar,benim adetim geldi maaleseflisteden silebilrsnz.yeni adet tarihim 17 aralık eklersenz sevinrm.yeni ay yeni umut,inşallah önümüzdeki ay bol hamiş haberleri alırz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…