Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm arkadaşlar,benim adetim geldi maaleseflisteden silebilrsnz.yeni adet tarihim 17 aralık eklersenz sevinrm.yeni ay yeni umut,inşallah önümüzdeki ay bol hamiş haberleri alırz:))
hayırlısı olsun canım inş. :Saruboceq:önümüzdeki ay gelir bebişin hihoyyythihoyyyt2010 a hamiş girersin canım... neyapıyoruuuuuz :teselli::1hug:hiç kafaya takmıyoruuuuuz yeni ay ın hazırlıklarına :hulya::hulya::jeyyar::jeyyar:başlıyoruzyerimseniben

canım inş. yumoşun bu ay bebiş olur:ecrin_bebek:

kızlar uğurlu listemiz yok olacak nerdeyse birinin bu duruma el atması lazım benim bilgisayarda sorun oluyor ara ara geçmiş siliniyor size msj bile yazamıyorum bazen onun için sürekli giremiyorum listeyle ilgilenemem diye düşünüyorum... aramızdan birirsi bu işe gönüllü ise lütfen toparlasın durumu o kadar emek boşa gidicek serselo canım sen sürekli girebiliyorsan nete senin içinde bir mahsuru yoksa sen listeyi güzel takip edersin diye düşündüm bu benim fikrim..yada başka isteyen varsa lütfen en kısa zamanda durumu toparlasın ben düzeltme bile yapamıyorum... emeklerimiz boşa gitmesin kızlar burası bizim payşaım ve dertleşme yerimiz burayı devam ettirelim diyorum hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

ancak bu listeyi kopyalayabildim :çok üzgünüm:yanlışlık varsa düzeltin kızlar yada bildirin düzeltmeye opuyorumnanaktançalışayım...kaydirigubbakcemile5

mrb kızlar nasılsınız bende listenin devam etmesinden yanayım lütfen düzenli olarak takip edelim bu bizim davamız pes etmek yok mücadeleye devam inşallah yeni hamiş haberleri alırız bayram şekerimiz olur bizlerin, ben çalıştığım için vakit buldukça girmeye çalışıyorum gerekirse bende devam ettirebilirim listeyi fırsat oldukça, bırakmayalım lütfen besmeleyle başlayan her işin sonu hayır olur.

günaydın kızlar ben cumartesi günü doktora gittim sağda çok küçük bir yumurta vardı doktor gelişirse geç gelişir ve geç çatlar dedi zaten bu ay dinlenmeye vermiştim kendimi hayırlısı 7 ay sağ yumurta çatladı tık yoktu 1 kere sol yumurta çatladı hamile kaldım o da düştü

benim günüm 18 kasımdı ama sekizinde bir damla geldi devamı yok yerleşme dir dedim ama bugün 5 gün geçiyor test yaptım negatif buna göre yeni tarihim 8 aralık eklerseniz sevinirim

kızlar bende regl oldum beni listeden silebilirsiniz.
reglimin 2.günü bal+tarçın+çörekotu karışımına başladım.
birde bunu deneyeyim.
bu arada gülcan nerede, haber alan yokmu?

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar bn cok köyüyüm yumurtlama prob lemm olmamsıa ragmn tek tüpüm varr die bu ay klomn kullandım günde 3 tane bügün 12 gün gittim hiç yumurta yok dedi ama üstten baktı

noluyor yahu herkes patır patır dökülüyo bu ay napalım hayırlısı arkadaşlar canınız sağolsun Allah hayırlısını nasip etsin.

ktg canım alttan bakmadan nasıl anlamışki öyle ne kadar belli olur?? hem üzülme benim de yumurtam geç gelişti bu ay inşallah senin de hemen oluverir. heleki günde 3 tane kullanmışsın kesin olur. benim 14-15.günde oldu.Allahım tüm dualarımızı kabul etsin de bu ay hayırlı evlatlar versin hepimize.

bu arada tecrübeli arkadaşlara soruyorum 1 yumurta en çok kaç milim olmalı?? benim şimdi 20,4 milim olmuş bu gün ama çatlamamış daha. kendiliğinden çatlar diye iğne vermedi 2 gün sonra yine gel dedi. şimdi 2 gün sonra 23-24 milim olur heralde çatlamazsa. o zaman da çok büyük olmuş olmazmı?? ya da büyük olmasının bi zararı varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…