Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm senn yumurtan kacıncı gün gittiginde büyümüstü bide sende bnm gibi önce gittin kücük sonramı büyüdü bügün büyümemiş die duydm cok canm sıkıldı bide bnm normalde yumurtlama prob yoktu tek tüpüm var dei kullanıyodum bu ay olan yumurtada olmadı

ya normalde hani klomeni kullanıyosun da 5 gün 7.günü doktora gidiyosun ya, ben 7. gün gittim işte olmamıştı yani adetin de 12.günü oluyo dolayısı ile. sonra adetin 15.günü gittim olmuş ama küçük dedi büyüyüp büyümiycene bakıcaz dedi. sonra da işte bugün yani 18.günümde 20,4 milim olmuş. sen ilk defamı kullandın klomen??

ıLK defa kullanıyorum cnm hem alttan baktı hemde byümemiş dahada büyümez dedi sana klomn yaramadı daha kullanmıycaz ddi cok canm sıkıldı o yüzden bi dahada cagırmadı adet olnca gel dedi

kızlar test yaptım malesef negatiffffffffffff mafoldumbenhasta da olmadım ne oldu bilmiyorum:sinifsinif:

Slm arkadaŞlar aynı anda menagon ve klomen kullanan oldumu bu arada bırde glukofen kullanıyorum

arkadaşlar merhaba bende klomen tedavisine başladım 20 sinde 5 gün 2şer tane içiyorum çarşambaya bitecek bilgim olmadıgı için yardımcı olursanız hap bitmeden ilişkiye girmememizmi gerekiyor acaba perşembe günü kontrolüm var doktor yumurtanın büyümesine göre ilişkiyi sıklaştıracagız dedi ama yumurtlama döneminde gelen beyaz akıntıda geliyor şu anda kasıklarımda agrıda var ne yapacagım bilemedim yardımcı olursanız sevinirim..

Ben 3 ay klomen kullandım Şımdı 2.ayıma baŞladım menagon dıye bır ıĞneye 3.kutumu aldım dÜn baŞladım

canım klomen bittikten sonra gün aşırı ilişki olsunki garantile çünkü bu yumurtaların işi hiç belli olmuyo

selam kızlar...epeydir buralarda yoktum. beni hatırlayan vardır belki aranızda. bebeğe ara vermiştim. şimdi yeniden başladım çalışmalara:)
2 ay doğum kontrol hapı kullandım. şimdi adet oldum ve bıraktım. doktoruma gittim ve kontrol etti çatlamayan yumurtam portakal olmuştu :) kiste dönüşmüştü ama adet ile atmışım onu. şimdi ilaç kullanmadan normal yolla adet olmayı beklicem. adet olduğumda da klomene başlıcam . ama bugün 11.gündü ve START verdik:) bakalım şu parmaklar arasına yapışan akıntıdan yumurtam oluşmuş ve çatlamış gibi geldi bana ama inşallah öyle olmuştur. bakalım artık şimdi gözlem ve çalışma zamanı...
listeyi kim takip ediyor ise deryaberil olarak benim karşım boş duruyor beni adet tarihim olarak ; 13 aralık yazar mısınız ???

teşekkür ederim. hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum...beni tanıyan ; bilen tüm kıslara da sevgiler ..herkese herkese öpücüklerrrr

canım hayırlısı olsun üzülmek yok:teselli:

hala hasta olamadım ama erkende bakmadım yarın randevu alıp doktoruma gideceğim bakalım neler olmuş 5 aydır düzenli regl oluyordum ne oldu anlamadım klomen de kullanmıyorum 3 aydır kist mi oldu acaba:sinifsinif: pko var ya bende mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…