Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar az önce idrar testi yaptım.adetim 4 gün gecikti adet belirtisi gibi belirtide var.testte 2. çizgi silik çıktı sizce nedir bu ilk çizgi kalın 2. çizgi silik çıktı.sizce var mı bişiler?bundan önce hiç çıkmamıştı öyle bişi.

zazez ingillizce öğretmeniyim ben.senin branş ne?

meraba cnm benimde adeti 3gün geçmişti testte çift çizgi çıktı 2.si silikti kanda baktırdım 2 haftalık hamileymişim inşallah hamilesindir hayırlısı genelde testte cıkınca kesin oluyo bence hemen kan testi yaptır.:lepi::CüvCüv::sm_cool::teytey::dance:

kıslarrr nbr gırmeyecegım demıstım ama bugun gırıp neler yapıyorsunuz dıye bakayım dedım benı soracak olursanız bı degısıklık yok hamıle degılım. ısın ılgınc tarafı bu ay bebıs ıcın calısmadık yumurtlama gunlerım kactı cunku esım seyahatteydı ama adetım 4 gun gecıktı eger hamılelıgım pozıtıf cıkarsa cok gulerım cunku zerre kadar hamıle olma ıhtımalım olamaz sadece gıtmeden 1 kez olduk onda da yumurtlamama 3 gun vardı :))) neyse sızı haberdar ederım kıslar hepınızı cok opuyorum buarada esemosum lısteyı devır almıssın gulcn ne oldu nerelere gıttı deryaberıl serselo nurtopu mınıkcan zeyhat kukuletam balsurat hepınızı cok ozledıgımı bılmenızı ısterım ayyy kıss umutlu senı unuttum senı hepsınden cok osledımm:))

canım büyük ihtimal hamilesin...Hadi hayırlısı olsun.....En kısa zamanda kanda baktır...

canım hadi bakalım inşallah....bir bakmışın hamilesin veren Mevlam zamanını en iyi bilir...belkide erken yumurtlama olmuştur ve sizin çalışma yaptığınız güne denk gelmiştir...hadi bakalım hayırlısı canım arkadaşım...opuyorumnanaktan

kızlar valla bilmiyorum inşallah test yanlış değildir.önce çok silikti sonra bikaç dakika geçince daha belirginleşti ama diğer çizgiye göre silikti.inşallah hamileyimdir.aslında doktor adetimin 13. günde yumurtlama yok demişti ama biz çalışmalara devam ettik.yarın öğleden sonra gidicem doktora bakalım akşam üzeri haber veririm.inşallah hamileyimdir.

civ civ canımmm inş. hamilesindir
silik çizgi çıkanların biçoğunda gebelik oluşuo
ayy canım yaaa çok sevindim
inş. güsel haberler verirsin bize

Ayy ne güzel bir haber bu.Silik çizgi hemen belirdiyse gebelik çok yeni demektir canım. Kan testinde netleşir.Yada 2 gün sonra tekrar yap idrar testini kesin netleşir.
Allah tamamına erdirsin inşallah... Darısı bizlerin başına.

valla inşallah canım. yarın öğleden sonra kan testi yaptırcam bakalım.

of of inşallah canım.inşallah hayalkırıklığı olmaz.yarın görcez bakalım.her şeyin hayırlısı.

canım takıntı yapma sen kesin hamilesin bak görcen 2. çizgi silik çıkar gebelikte bu doğru emin ol ay inşallah darısı benim başıma dua edersin inşallah bizede çok sevindim yaa..

Yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz, listemiz hayırlı gelsin hepinize inşallah..

Son düzenleme:

umarım canım yaaa hepimize 2010 yılı uğurlu gelir inşallah bizlerde annelik duygusunu tadarız düşünmesi bile insanı heyecanlandırıyor sen daha çok gençsin canım ben senin ablanım 40 yaşındayım ben 18 aylık evliyim malesef ben geç evlendim eşim 15 yıllık aşkım benim ama nasip böylemiş anca evlenebildik şimdide bebk için uğraşıp duruyoruz eeeeeee diceksinki geç evlenirsen böyle olur ama napayım olmadı işte Allah ne zaman izin verirse zman oluyor bebekte öyle olacak isterse verecek istemezse rabbim vermeyecek hakkımızda hayırlısı hepimiz için canım peki kist için tedavi görmüyormusun?bende 1999 da aynı kistten ameliyat oldum ve yumurtalığımın birini aldılar malesef tek yumurtam var soğan kürünü denedinmi hiç?faydasını görenler olmuş bu sitede sende dene istersen kendine iyi bak canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…