dinazorlarım nasılsınız :)
kızlar benide uğurlu listeye eklermisiniz.iki gün sonra klomen kullanıcam.dualarınızı çok sevdim.rabbimde sevip kabul eder inşallah.bu yüzden bende aranıza katılmak istedim
esemos beni de eklermisin? 5 ocak benim de muhtemel adet tarihim
sağol canım yaa inşallah gerek kalmaz ama hiç umutlu değilim gerçekten öteki ayda etkisini sürdürüyormu ?Allahım sesimizi duyarda dualarımızı kabul eder inşallah bizlerede anneik duygusunu tattırır canım verdiğin bilgiler için çok sağol canım Allah razı olsun inşalah sende en kısa zamanda bebğine kavuşursun canım yaş kaç? sakıncası yoksa kaç yıllık evlisin?senin sorunun nedir peki?burada dertlerimzi paylaşıp birbirimize destek olalım insan çok rahatlıyor biliyormusun seninde bu sefer tutar inşallah canım dua edeceğim senin için
arkadaslar kan tahlılı yaptım telefonla sonucu ogrendım negatıf dedıler grıp oldugum ıcın gıdıp alamadım daha sonra doktorumu aradım 18 gun oldugunu testın negatıf cıktıgını soyledım ılac olarak ne kullana bılecegımı sordum sadece mınoset dedı oda cok hafıf bır ılachalen bırsey bellı olmadıgındanmı bunu onerdı ben halen hasta olmadım kıst olsa adet olunuluyormu neden boyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?