canım takıntı yapma sen kesin hamilesin bak görcen 2. çizgi silik çıkar gebelikte bu doğru emin ol ay inşallah darısı benim başıma dua edersin inşallah bizede çok sevindim yaa..
kıslarrr nbr gırmeyecegım demıstım ama bugun gırıp neler yapıyorsunuz dıye bakayım dedım benı soracak olursanız bı degısıklık yok hamıle degılım. ısın ılgınc tarafı bu ay bebıs ıcın calısmadık yumurtlama gunlerım kactı cunku esım seyahatteydı ama adetım 4 gun gecıktı eger hamılelıgım pozıtıf cıkarsa cok gulerım cunku zerre kadar hamıle olma ıhtımalım olamaz sadece gıtmeden 1 kez olduk onda da yumurtlamama 3 gun vardı :))) neyse sızı haberdar ederım kıslar hepınızı cok opuyorum buarada esemosum lısteyı devır almıssın gulcn ne oldu nerelere gıttı deryaberıl serselo nurtopu mınıkcan zeyhat kukuletam balsurat hepınızı cok ozledıgımı bılmenızı ısterım ayyy kıss umutlu senı unuttum senı hepsınden cok osledımm:))
kızlar az önce idrar testi yaptım.adetim 4 gün gecikti adet belirtisi gibi belirtide var.testte 2. çizgi silik çıktı sizce nedir bu ilk çizgi kalın 2. çizgi silik çıktı.sizce var mı bişiler?bundan önce hiç çıkmamıştı öyle bişi.
zazez ingillizce öğretmeniyim ben.senin branş ne?
:teselli:a.s.esemos beni de eklemişkaydirigubbakcemile5
canım takıntı yapma sen kesin hamilesin bak görcen 2. çizgi silik çıkar gebelikte bu doğru emin ol ay inşallah darısı benim başıma dua edersin inşallah bizede çok sevindim yaa..
kıslarrr nbr gırmeyecegım demıstım ama bugun gırıp neler yapıyorsunuz dıye bakayım dedım benı soracak olursanız bı degısıklık yok hamıle degılım. ısın ılgınc tarafı bu ay bebıs ıcın calısmadık yumurtlama gunlerım kactı cunku esım seyahatteydı ama adetım 4 gun gecıktı eger hamılelıgım pozıtıf cıkarsa cok gulerım cunku zerre kadar hamıle olma ıhtımalım olamaz sadece gıtmeden 1 kez olduk onda da yumurtlamama 3 gun vardı :))) neyse sızı haberdar ederım kıslar hepınızı cok opuyorum buarada esemosum lısteyı devır almıssın gulcn ne oldu nerelere gıttı deryaberıl serselo nurtopu mınıkcan zeyhat kukuletam balsurat hepınızı cok ozledıgımı bılmenızı ısterım ayyy kıss umutlu senı unuttum senı hepsınden cok osledımm:))
valla inşallah canım. yarın öğleden sonra kan testi yaptırcam bakalım.
kızlar 2 gündür kahve rengi lekelerim var ama devamı gelmiyo. normalde adet olmam lazım bu günlerde. klomen böyle yaparmı????
civ_civ1 canım kan tahlili yaptıracaktın merak ettim değerini... inş. hayırlı haberini bekliyorruz..
hayırlı olsun hihoyyythihoyyytbizim için de dua et :Saruboceq::Saruboceq:hamilelerin duası geçermişopuyorumnanaktan
canım benim kullandığım dönemlerde oldu ama adetime 10 gün kala felan oluyordu senin bugünlerde adet olman gerekiyorsa onun habercisi olabilir ama kanaman çoğalmazsa bence hemen bi test yaptır belkide bebişin gelmiştir onun habercisidir onun için ihmal etme...
canım okuldan yeni geldim saat 1 buçuk ta gidicem.inşallah vardır.gelince haber veririm zaten.
canım hayırlısıyla inşallah vardır.hepiniz için dua ederim.beklemek kötü çok iyi biliyorum.Allah isteyen herkese versin.umarım bebiş vardır.
normalde benim ilk gün k.rengi gelir, sonraki günler de normal olur. şimdi hala bişey yok ama ben artık pek umutlu değilim. artık hiçbirşeyi gebelik larak yorumlamıyorum. çok yıprandım artık 1,5 senedir her ay umut etmekten. dün hele o lekeleri görünce tüm moral sıfır yine. tedaviyi tamamen bırakmayı da düşündüm. üfff çok doluyum aslında ama yine de herşeyin hayırlısı Allahtan
uzun zamandır burası bu kadar kalabalık olmamıştı kızlar burayı böyle görmek harika bugün bayram balkafalım minikcanım bırakmayın burayı esemosla kaldık burada 2 dinazor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?