Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım hayırlı olsun bebişin umarım sağlıklı bir hamişlik geçirir ve bebişini kucağına alırsın sonucunu da doktorun önüne at bak benim bebişim olacak de onakaydirigubbakcemile3

gittim doktoruma canım.2 gün sonra testi tekrarlıcaz.umarım sağlıklı devam eder.

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini.Hayırlı uğurlu olsun,gözün aydın.
Darısı ben ve benim gibi sabırla bebişini bekleyen tüm bayanlara.
Sen şimdi yumurta yoktu demişsin.Bunun üzerine bende şimdi çok ümitlendim. Çünkü bu ay benim 12cm ve 13,5 luk 2 yumurtam vardı 13,5luk 14. günde gözükmedi kanda çatlama oldumu diye progesteron baktılar doktor hayır çatlamamış dedi.12cmlik duruyordu olduğu gibi.Şimdi diyorum ki belki hormonlar geç çalışmış ve 12lik büyüyüp çatlamıştır belki diyorum... :Saruboceq:
Hatta ben bi dolu bi boş ilişkiye devam ediyordum doktordan sonra boşver dedim eşime fakat eşim olmaz 12lik hala orda Allahtan ümit kesilmez dedi.Ve biz devam ettik.
Çok özel olmazsa bunu da sormak istiyorum.Doktor yumurta yok dedikten sonra ne sıklıkla ilişki kurdunuz? vede ilişkiden sonra özel bişey yaptın mı ? mesela yastık koymak gibi.

Yalnız sende şöyle bir durum var 13. gün gitmişsin... Belki 12. gün yumurtan çatlamıştı. Çünkü yumurta çatladıysa ultrasonda görünmezmiş. O nedenle doktorum kanda progestron baktırmıştı bana. Sende bakıldı mı? çatlamış olabilir mi diye

kızlaaaaar:) değerim 582.4 çıktı:))))) daha çok yeni dedi doktor.2 gün sonra tekrarlanacak test kontrol etmek için :))) yupiiiii hamileyiiiim :))))

Yuppiii hamilesiiiinnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allah sağlık bir hamilelik geçirmeni ve aynı sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşaalllaahh.

valla canım ilşki hergün oldu bizde :asigim: yok canım doktor benden hiç progesteron istemedi.sadece yinede ilşkide bulunun dedi.belki de o da çatlamış olduğunu düşünmüştü.bilemicem.Allah'ın takdiri.

herkese çooook teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.inşallah hepiniz arkamdan sırayla gelirsiniz.Allah isteyen herkese versin.

tebrikler canım hayırlı olsun gözün aydın darısı listedekilerin başına inşallah...

hayırlı olsun canım tebrikler....

civciv tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almayınasip etsin.

anitop herşey yolunda demekki çok güzel sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

listadaki herkese bol şanslar...
EVET GERÇEKTEN SÜPER Bı LıSTEE 2010 UĞURLU GELıR ıNŞALLAH HERKESE RABBıM AMıNNN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…