Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

civ civ canım tebrik ederim
nete sırf senin durumunu öğrenmek için girdim
hayırlı uğurlu olur inş.

kızlar kan sonucunu yarın öğlen gidip alcam. saat 12.30 gibi de bi aksilik çıkmazsa burda bildiririm sizlere inşallah hüsrana uğramam.yattım gerii kalktım inşallah yarın güzel haberler alırım.

KIZLAAAARRRRRR SIZLERE MUJDEM VAR BENDE HAMILEYIM BENDEEEEEE...hemde mucıze gıbı rahımınde 2 tana polıp olmasına ragmen hamıleyım ALLAHIM hepınıze yasatsın bu duyguyu.adetım 8 gun gecmıstı ama klomenın etkısı olabılır dıyodum bugun test aldım yaptım hemde 2 tane veee 2 kıpkırmızı cıft cızgııı....

CİV-CİV ve KUZU81 her ikinizi de gönülden tebrik ederim. Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı birer bebiş nasip etsin inşallah. :Saruboceq:
ESEMOSUM dinazorum sen nasılsın gülüm. Bakıyorum listeyi sen almışsın hayırlı olsun. Ama bekleyenlerin içinde benim adımı silmişsiiiinn. :1no2: Kııızz bu kadar çabuk mu unutulduum. :gitme:
Sultanıım sen nasılsın tatlım. Son görüştüğümüzde bebeğinin durum tam olarak belli değildi. Önce senin canın sağolsun. Sonra Allah tekrar yavru verir inşallah. Bir de benim düşükten sonra 6 ay korunacaksın dediler, sana böyle birşey demediler mi kii?

tebrikler canım günün kaç gün geçmişti

canım benim bebeğim düştü normal adet kanamasıyla kürtaja gerek kalmadı belkide bundan dolayı doktor bana şu kadar korun falan demedi bugün yine adetimin günü gelir herhalde çünkü yumurtam çok minikti

Allah hayırlısını versin Sultancığım. Evet, bana kürtaj da yapmışlardı sanırım o yüzden bekle dediler. Düşüğün ayağı içindedir derler inşallah senin de öyle olur da tez zamanda gelir meleğin. Benim düşüğüm olduğunu duyan yaşlılar öyle diyor daa ben de sana diyeyim dedim kaydirigubbakcemile3

yok sultancım ya gelmedi hala 3 gündür akşam ve sabah da bir iki damla gelip kesiliyo. heralde bende klomen gecikme yaptı. yarın tam olurum heralde. sen oldunmu

kızlar hala hastanede makine arızalıymış alamadım sonucu bide özel hastane olcak.5-6 gibi çıkar dedi tepem attı.çok sinir oldum.bende az önce başka bi hastanede kan verdim saat 2 de alcam sonucu.

civ-civ şu sıralar almışsındır sanırım sonucu
inş. yüzünde güller açıodur ve kalbin hızla çarpıodur
merakla bekliorus sonucunu

kızlaaaaar:) değerim 582.4 çıktı:))))) daha çok yeni dedi doktor.2 gün sonra tekrarlanacak test kontrol etmek için :))) yupiiiii hamileyiiiim :))))

canımmmm tebriklerr
MAŞALLAHHH
rabbim hayırlıısyla kucağına almayı nasip etsin çookk çoook çoook sevindim

çok seviindim kızlar.inşallah nazar değmez.
ben bu ay naptım anlatayım :

şimdi kızlar benim bu 2. klomen kullanışımdı ilk ayda 1 tane içtim çatlatma iğnesi oldu ama kist oluşmuştu.2. ay o nedenle ara verdik.3. ayda yani bu ay günde 2 klomen içtim.adetimin 13. gün doktora gittiğim zaman yumurtlama yok demişti doktor ama ilşkide bulunnun demişti.yumurtlama olmayınca da iğne de vurulmadı tabi.bende yumurtlama yok deyince folik asidide bıraktım bebek fikrinide tamamen aklımdan çıkarmıştım.eşimle normal hayatımıza devam etmiştik.doktorda görmediğimiz yumurtalarda olabiliyor dedi benim böyle olunca ya da belkide 13. gün değilde 14. gün olmuştur yumurtlama bir daha kontrol ettirmedim.bunların yanında etkisi oldu mu bilmiyorum ama ben adaçayını çok severim kızlar yani genellikle tüketirim ki benim yumurtlamaya yardımcı olduğundan haberim çok sonradan olmuştu.eğer etkisi olduysa adet dönemimde ve ondan sonraki günlerde taze adaçayı içmiştim günde 1 tane.

ayrıca ben polikistik over hastasıyıım bunu da belirtmiş olayım.bende tamamen normal adet belirtileri oldu.aynen adet olcakmışım gibi ve hala devam ediyor.birde az ama çok çok az göğüslerde koyulaşma farkettim ama çok az.kızlar bide bikaç kez idrarımın ağır koktuğunu farkettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…