kızlar az önce doktordan geldim süpriz bebeğimin kalbinin attığını gördüm muhteşem birşey allah hepinize yaşamak nasip etsin
KIZLAAAARRRRRR SIZLERE MUJDEM VAR BENDE HAMILEYIM BENDEEEEEE...hemde mucıze gıbı rahımınde 2 tana polıp olmasına ragmen hamıleyım ALLAHIM hepınıze yasatsın bu duyguyu.adetım 8 gun gecmıstı ama klomenın etkısı olabılır dıyodum bugun test aldım yaptım hemde 2 tane veee 2 kıpkırmızı cıft cızgııı....
CİV-CİV ve KUZU81 her ikinizi de gönülden tebrik ederim. Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı birer bebiş nasip etsin inşallah. :Saruboceq:
ESEMOSUM dinazorum sen nasılsın gülüm. Bakıyorum listeyi sen almışsın hayırlı olsun. Ama bekleyenlerin içinde benim adımı silmişsiiiinn. :1no2: Kııızz bu kadar çabuk mu unutulduum. :gitme:
Sultanıım sen nasılsın tatlım. Son görüştüğümüzde bebeğinin durum tam olarak belli değildi. Önce senin canın sağolsun. Sonra Allah tekrar yavru verir inşallah. Bir de benim düşükten sonra 6 ay korunacaksın dediler, sana böyle birşey demediler mi kii?
serselom canım çok geçmiş olsun yumurtlama günlerine takılma canım senin sağlığın daha önemli bebişin önümüzdeki ayda olur ama sağlık bir bozulursa yerine zor gelir kendine dikkat et yat dinlen canım öpüyorum seniopuyorumnanaktan
disikus canım çok kaptırmamaya çalış kendini çok rahat ol ne kadar rahat olursan senin açından o kadar iyi olur yumoşların daha güzel büyür bebişin daha çabuk tutunur bu ay başka şeylere ver kafanı inş. bu ay gelir bebişin canım 2009 u kaçırdık 2010 un ilk hamişlerinden olursun inş...
gittim doktoruma canım.2 gün sonra testi tekrarlıcaz.umarım sağlıklı devam eder.
canım inş. bu ay gelir bebişin senin için dua edecem sen bu ay çok istiyorsun bebişini inş. sağlıkla gelir bebişin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?