canım hayırlı olsun hamişliğin Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. şu kan tahlilini de bi alabilseydin:))
Esemoscuğum kızlar merhaba. İlaçsız sadece çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama düşük tehlikesi olduğu için dr. 5 gün yatak istirati verdi o yüzden pek girip bakamıyorum. İnşallah bu da diğerleri gibi düşmez 5+3 olduk cuma günü de randevüm var keseye bakacak dr. inş. Allah gönlümüze göre verir.
ya inşallah yaaa çok sinir oldum zaten.o an orda çalışanları dövesim geldi valla.3 farklı marka testte 2. çizgi biraz silik olarak belirdi inşallah vardır.
insalh hepimiz en kısa sürede hamile kalırız bnm adete iki gün kaldı eger psi kolojik yada haptan degilse bnm belirtilermde dün aksamdan beri kafam güdüp geliyo tansiyonum düsyo sanki bide karnm cok ssi acayip gaz var cok fazla akıntım var ıslak gibiyim iki gündür yogurt gibydi bugun sarı gibi oldu sanki istahım cok arttı bide kokular kötü gelmeye basladı midem bi garip insallh bebiş habercisidr bunlar eger olursa evllilk yıldonumunde dogacakkkkk
uzun zamandır burası bu kadar kalabalık olmamıştı kızlar burayı böyle görmek harika bugün bayram balkafalım minikcanım bırakmayın burayı esemosla kaldık burada 2 dinazor
normalde benim ilk gün k.rengi gelir, sonraki günler de normal olur. şimdi hala bişey yok ama ben artık pek umutlu değilim. artık hiçbirşeyi gebelik larak yorumlamıyorum. çok yıprandım artık 1,5 senedir her ay umut etmekten. dün hele o lekeleri görünce tüm moral sıfır yine. tedaviyi tamamen bırakmayı da düşündüm. üfff çok doluyum aslında ama yine de herşeyin hayırlısı Allahtan
esemosum nbrrr
zeynom darısı başına inş. sende bu ay hamiş kalırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?