esemos cnm ben nilsu24 benim ismimimi değiştir misin lütfen asinaz24 diye nick iptal olunca bunu aldım cnm,kızım olucak inşallah yenilersen sevinirim
canım ben tedaviyi bıraktım uzun bir sürede devam etmeyi düşünmüyorum dinlenmeye geçtim yaza doğru çalışmalara başlayabilirim şimdilik uğraşmayacam çok yoruldum..sen bu ay klomen kullanacakmısın..
ben buay kullandım klomen ve catlama iğnesi malesef adet oldum hemde iğnemı 20 gununde doktorada gıttım adet olcakmısım gıbı gorunmedıgını soyledı rahımın rahım fılmınıde cekecek artık bırakacak oluruna yoruldum cunku buay cok umıtlendım gecıkınce:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
alminas ve civ-civ tebrik ederim kızlar allah sağlıkla tamamına erdirsin...
buradan duyduğum hamile haberleri beni umutlandırıyor
kızlar bugun dr gıttık veeeeee ıkızlerıme hamıleyım.hala soktayım ne yapıcagımızı bılmıyoruz bıkac gundur cok guzel seyler yasıyorum ınsallah sızlerde bıran once kavusursunuz bebıslerınıze.ya ıkız annesı olacagım hıc aklıma gelmezdı ınanamıyoruuuuummmmm....
kızlar bugun dr gıttık veeeeee ıkızlerıme hamıleyım.hala soktayım ne yapıcagımızı bılmıyoruz bıkac gundur cok guzel seyler yasıyorum ınsallah sızlerde bıran once kavusursunuz bebıslerınıze.ya ıkız annesı olacagım hıc aklıma gelmezdı ınanamıyoruuuuummmmm....
canım çok tebrik ederim..Allahım sağlıkla eline almayı nasip etsin..Maaşallah topiğimizde hamilelerimiz artıyor...Hamile arkadaşlarımız bizim için dua edin,bizlerde en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşayalım...
Allahım sen bizlerede sağlıklı evlatlar nasip et...Senin herşeye gücün yeter..AMİN....:Saruboceq:
deryaberılım esemosum umutlum balkafam nurtopum mınıkcanım eskı ark larım sızlere ayrıca tsk ederım:))) zeyhatım serselom:)))
evet canım üç gündür kullanıyorum.günde üç tane...
p.tesi dr gidicem.bakalım yumoş varmı.klomende üçüncü ayım ve ilk tedavim.
beşbucuk yıllık evliyim.umudum azaldı...
sen ne kadar tedavi gördün canım.iyi olmuş ara vermen,benim arkadaşlarımın çoğu arada hamile kaldı.seninde öyle olur inşallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?