Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Nazar boncuğumuz için tenks canımcım. Teyzeleri bugün dr. gittik minişimin kesesini gördük haftasına göre çok iyi dedi dr. amcamız haftaya cuma da pıtpıtımızı duyarız Allahın izniyle dualarınızı esirgemeyin bizden.

selam arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir rabbim hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
inananın her zaman sizler için dua ediyorum,çünkü sizin yaşadıklarınızı ben de yaşadım

bu arada benim nickim nilsu 24 varım listede
nick iptal olmuş bne de yeni nick aldım

esemos cnm ben nilsu24 benim ismimimi değiştir misin lütfen asinaz24 diye nick iptal olunca bunu aldım cnm,kızım olucak inşallah yenilersen sevinirim

slm arkadaşlar,bebeklerine kavuşan arkadşlarım hepinizi tebrik ediyrm ve sağsalim bebişlerinize kavuşmanızı diliyorm.sizlere bi sorum olucak,idrarınızda ne gibi değişklik oldu canlarım?benim bugün idrarım narenciye(portakal,limon,mandalina)gibi kokuyr.yardımcı olursanz çok sevinirm şekerler...

slm kıslaarrr benı tbrk eden herkese cok tesekkur ederım cok nazıksınız merak eden yenı ark lara durumumu yazayım bılgılerı olsun bız 1 yıldır cocuk ıstıyorduk ama bır turlu basarılı olamadık benımde esımınde hıc sorunu problemı yoktu bızımkısı sebepsız dı 3 ay klomen ıctım catlatma ıgnesı oldumm ve hep adet gordum benım adetlerım duzenlıydı hıc aksamazdı sonra olmayacagına karar verdık ve tupbebek yapmayı buayın 12 sınde deneyecektık esım yanımda degıldı sadece yumurtlama zamanıma 4 gun kala bırlıkte olduk bırde hıc dusunmedım salmıstım valla nasılsa tup bebek yapacagım dıye sonra anneannem vefat ettı ben cok uzuldum adetım gecıktı dedım stresten uzuntuden adet goremedım hamıle oldugum hıc aklıma gelmedı esım test almıs adetım 5 gun gecıkmıstı testı yaptım tekcızgı mutfaga gıttım geldım testı cope atacaktım bır baktım cıft cızgı olmus cok sasırdım ınanamadım aglamaya basladım sonrada sıteye yazıp haber verdım soracak olursanız hıc belırtım yoktu hala da yok hıc bırsey hıssetmedım ıste benım hıkayem bu kadar dr a ptesı gıdecegım cunku ısyerımden ızın alamadım veermedıler ptesı kan degerlerım bellı olunca sızlere yazarım

deryaberılım esemosum umutlum balkafam nurtopum mınıkcanım eskı ark larım sızlere ayrıca tsk ederım:))) zeyhatım serselom:)))

evet canım üç gündür kullanıyorum.günde üç tane...
p.tesi dr gidicem.bakalım yumoş varmı.klomende üçüncü ayım ve ilk tedavim.
beşbucuk yıllık evliyim.umudum azaldı...
sen ne kadar tedavi gördün canım.iyi olmuş ara vermen,benim arkadaşlarımın çoğu arada hamile kaldı.seninde öyle olur inşallah...:Saruboceq:

canım lütfen üzülme hayırlısı olsun.bende altısında oldum,üzüldüm ama toparladım.
biz yorulursak bebişimiz için kim çaba gösterecek...
rabbim büyük bize en güzel zamanda,en mükemmelini nasip eder inşallah:Saruboceq:

kızlar bugun dr gıttık veeeeee ıkızlerıme hamıleyım.hala soktayım ne yapıcagımızı bılmıyoruz bıkac gundur cok guzel seyler yasıyorum ınsallah sızlerde bıran once kavusursunuz bebıslerınıze.ya ıkız annesı olacagım hıc aklıma gelmezdı ınanamıyoruuuuummmmm....

ayyy çok sevindim.ikizleri çok severim ben Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım çok tebrik ederim..Allahım sağlıkla eline almayı nasip etsin..Maaşallah topiğimizde hamilelerimiz artıyor...Hamile arkadaşlarımız bizim için dua edin,bizlerde en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşayalım...

Allahım sen bizlerede sağlıklı evlatlar nasip et...Senin herşeye gücün yeter..AMİN....:Saruboceq:

aminnnn canım amiiiiiinnnnnnn
sabırla beklemekten ve dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyor ki

gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim, çok güzel bi haber, darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşaallah :Saruboceq:

deryaberılım esemosum umutlum balkafam nurtopum mınıkcanım eskı ark larım sızlere ayrıca tsk ederım:))) zeyhatım serselom:)))

canım ne demek senin mutluluğun bizim mutluluğumuz oldu hadi ayağını bi iyicee sürüde kalan dinazorlarda(yani bizyerimseniben)arkandan hamiş olarak gelsin..

inş. canım hayırlısı olsun bizler için...ben 1,5 sene tedavi gördüm 3,5 senedir bebiş istiyoruz 1 tane düşük oldu bakalım biraz dinlenecem sonra düşünürüz ne yapacağımı..senin bebişin bu ay gelir inş:Saruboceq:

kuzuuuuuuuu kızzzzzz gözlerime inanamadım ikiz haaa süper yaaa canım benim çok mutlu oldum inş. sağlıklı ve rahat bi hamişlik geçirirsin canım benim kendine çok dikkat et yorma kendini.. ayyy duramıyorum yerimde sevinçten:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…