Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gozun aydın canım darısı basıma

çok saol alminas evet darısı senin başına inşallah.Allah inşallah tüm isteyenlere verir.birbirimizi ancak biz iyi anlayabiliriz beklemek gerçekten zor.dediğin çok doğru bebek fikrini aklından çıkarınca bebişler geliyor.doktorda bana yumurtlama yok diyince bu ay tamamen hiç düşünmemiştim.

kızlar benide listeden silin malesef bu ayda bebek olacagına 5cmlki bi kistim olmus allh bole uygun görmüş ne yapalım insalh sizin umutlarınız kırılmz

merhaba arkadaşlar
yardımınıza ihtiyacım var. bu ay yumurta takibi yaptırayım dedim. cuma günü yani 11.gün gittim dr.15mm olmuş p.tesi yine gel dedi. ama p.tesi şehir dışında olacağım için gidemeyeceğim. siklusum 28 gün. 11.günde 15 mm olması normal mi. tahmini ne kadar sürede çatlar sizce.

canım kendimden örnek veriyim daha önceki aylardan....adetimin 11 günü 13.5mm 16.gün 18.5mm ydi...ve 18.günde çatlamıştı dr.uma gittiğimde....(herhalde 20mm olunca çatladı) ama o zaman klomen kullanıyordum...

bu ay ilk defa gittim yumurta takibi için. mart ayında 15+3 haft.bebeğimi kaybettim. 8 aydır tekrar deniyorum olmayınca bir yumurta gelişimine baktırayım dedim. hormon testlerim iyi çıktı. 11.gün 15mm olmuş ben en son 14.gün eşimi görebileceğim herhalde o zamana kadar çatlamaz bu ay yine kaçtı.1-2 ay içinde aşılama düşünüyorum

merhaba aren inş. bu ay olumlu sonuç alırsın tedavinden ve bebişine kavuşursun...daha önce bebişini kaybetmişsin çok üzüldüm canım ALLAH bidaha yaşatmasın aynı acıyı...

kızlar benide listeden silin malesef bu ayda bebek olacagına 5cmlki bi kistim olmus allh bole uygun görmüş ne yapalım insalh sizin umutlarınız kırılmz

hayırlısı olsun canım üzülmek yok inş. önümüzdeki ay gelir bebişin yola devammmm:ecrin_bebek:

bu ay bende klomenle hamile kaldım sat 31 ekimdi.adetin 12. günü 4 gelişmiş yumurtam olmuştu..ama öğrenmemle düşmesi bir oldu..hala kanamam var..kendimi çok kötü hissediyorum..dra düşük nedenim klomen olabilirmi dedim...oda kesinlikle düşüğünün nedeni klomen değil dedi..kimyasal gebelikmiş...kısmet ne diyelim.Allah daha büyük acılarla karşılaştırmasın...biraz dinleneyim tekrar klomene başlayacağız Allahın izniyle..

Aren arkadaşım benimde adet aram 28 gündür fakat 18. günümde istenilen boyuta gelip çatlamam oluyor. Eğer düşündüğüm gibi olursa seninde hergün 1-2 mm gibi büyür yumurta 20-22 mm arası çatlayan yumurta değerli yumurtadır. Allah gönlüne göre versin. Canım birde kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm güzel mevlam yeni bir bebişle taçlandırsın seni.

hepinize iyi pazarlar ben hala bel fıtığından yatıyorum yumurtlama günlerimde kaçtı her iş eşime kaldı valla kahvaltı hazırlıyor yemek yapıyor bütün işler ona kaldı dinlenmem gerekiyor eşim de yataktan kaldırmıyor beni sağolsun

ktg geçmiş olsun canım üzülme hayırlısı olsun ümidini yitirme aynısını bende yaşadım

canım çok geçmiş olsun.....Eşinede Allah kolaylık versin.....sıkma canını inşallah bizlerinde bebeği olacak arkadaşım....öpüyorum seni kendine dikkat et..opuyorumnanaktan

serselom canım çok geçmiş olsun tekrar canım..bırak yumurtlama günlerini hele bi sağlığına kavuş hayırlısıyla bebişinde gelir...zeynom sen nasılsın canım varmı bi gelişme...

minikimde burdaymışş :))) ya siz hala bebe düşüncesinden sıkılmadınızmı

Balım,canım,birtanem.....Vallahi vazgeçmedim...Bu ay adet olunca 2.günü memoriale gidiyorum tüp bebeğe....Bak buraya yazıyorum seninde bebeğin olacak ve sende yazacaksın......Allahtan umut kesilmez canım arkadaşım...Ben buraya üye olurken senin moral veren yazılarını okuyarak girdim biliyosun...O zaman listeyi sen tutuyordun.O yüzden durmak yok azimle yola devam...öpüyorum seni canım arkadaşımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…