esemos cnm ben nilsu24 benim ismimimi değiştir misin lütfen asinaz24 diye nick iptal olunca bunu aldım cnm,kızım olucak inşallah yenilersen sevinirim
canım arkadaslarım hepınıze bınlerce kez tesekkur ederım benı yanlız bırakmadınız ugurumsunuz benım ve ıkızlerımın herseyı sızlerden ogrendım 18 ay sonra rabbım mucızelerımı gonderdı bana.dualarım hepınıze .ama herkez mutlaka kavusucak meleklerıne.ben bu ay polıp amelıyatı olmaya gıdıcektım adet olsaydım.yanı kasımdan berı kafamı ona takmıstım.bebegı hıc dusunmedım.hatta kapadokya turuna cıktık 3 gun orda ne sıgaralar ne ıckıler ıcmıstım:bbo: ve adet olacagımı beklerken hamıleyım ısteee..lutfen sızlerde 1 2 ayda olsa kendınızı serbest bırakın bakın gorun o ayda gebe kalıcaksınız.hepınızı opuyorum.
hadi gözün aydın kat kat artsın değerin Allah tamamına erdirsin canım kib
hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bugun dr gıttık veeeeee ıkızlerıme hamıleyım.hala soktayım ne yapıcagımızı bılmıyoruz bıkac gundur cok guzel seyler yasıyorum ınsallah sızlerde bıran once kavusursunuz bebıslerınıze.ya ıkız annesı olacagım hıc aklıma gelmezdı ınanamıyoruuuuummmmm....
hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun sağlıklı güzel hamilelik dilerim darısı başımıza
cnm yeni gördüm ay çok sevindimmmmmm:sm_cool: hayırlı olsun darısı tüm arkadaşlara öpüyorum seni.Şeniz:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:a.s.
kızlar bugün yine hcg yapıldı değerim 1000e yükselmiş:)
alminasım ve kuzu 81 hayırlı uğurlu olsun inş
Rabbim hayırlısıyla kucağınzıa almayı nasip etsin bebeklerinizi
bizlerede çok dua edin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?