Balım,canım,birtanem.....Vallahi vazgeçmedim...Bu ay adet olunca 2.günü memoriale gidiyorum tüp bebeğe....Bak buraya yazıyorum seninde bebeğin olacak ve sende yazacaksın......Allahtan umut kesilmez canım arkadaşım...Ben buraya üye olurken senin moral veren yazılarını okuyarak girdim biliyosun...O zaman listeyi sen tutuyordun.O yüzden durmak yok azimle yola devam...öpüyorum seni canım arkadaşımopuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar.....benim adetime 7-10 gun kala goguslerim agrir bu yumurtlama belirtisimi yoksa adet belirtisimi bilen varmi ????????????
arkadaşlar ben bu ay ilk kez klomen kullandım geçen cumartesi doktora gittim 17 mm ve 19 mm boyunda 2 yumurtam oluşmuş pazar çatlatma iğnesi oldum pazartesi müthiş bir kasık ağrısıyla yumurtladım salı akşamı geçti yumurtlama günlerimde eşimle çalıştık aradan 7 gün geçti bugün tekrar kasık ağrısı gibi bir ağrım var bu ne ağrısı olabilir yumurtam döllenmiş rahme düşme olmuş olabilir mi hamile arkadaşlar sizdede böyle oldu mu lütfen YARDIMMMMMMMM bu ne ağrısı olabilir
kızlar selam ben bugun test yaptırdım degerım 1135,6 sızce nasıl tecrubelı hamıle arkadaslarımın yorumlarını beklıyorum
valla canım daha yeni bir hamile olarak bende kasık ağrısı oldu hatta hala ara ara oluyor.göğüslerime dokunamıyorum.adet belirtisi gibi ama tek farklı olan göğüslerim daha da hassas şu anda. bu arada batmanlı mısın?
cnm benimde göğüsler biraz ağırıyor yok batmanlı değilim adanalıyım batmanda görev yapıyoruz eşimle 3 yıldır burdayız
canıım inşallah gelmiştir bebişin. yakınız seninle bizde siirt'te görev yapıyoruz.
aaaaaa gerçekten yakınız bebişin hayırlı uğurlu olsun allah kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin bekliyorum bugün adetin 20.günü
çok saol canım Allah sanada nasip etsin.20. günse yumurtan çatladığı için olabilir.okuduğum kadarıyla döllendikten 15-20 gün sonra bebiş rahme düşmeye hazır olurmuş.iinşallah tutunmuştur sana.siirtte pek bir şey olmadığı için hafta sonları sık sık geliyoruz batmana bizde.siirte göre güzel bir yer.
kızlar selam ben bugun test yaptırdım degerım 1135,6 sızce nasıl tecrubelı hamıle arkadaslarımın yorumlarını beklıyorum
alminas benimde ilk testim 548 2. testim 1000 çıktı.son adet tarihim 4 kasımdı.senin ne zamandı?
ama ben geçen pazar çatlatma iğnesi vuruldum bir hafta sonra tekrar çatlamaz ki ben internette araştırdım döllenen yumurtanın rahme düşmesi 5-6 gün sürermiş
slm kızlar nasılsınız.alkisalkisalkis kızlar bugun dr gittim kızım oluyo 4.ayı bitirdik allahın izniyle ben erkeğe çok alıştırmıştım kendimi eşim kız dedi onun dediği çıktı bi kızım oluyo hayırlısı allahtan sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.gamyoncuiremsu:hulya:sizlerle paylaşmak istedim.
kızlar acil yardım yazılarınızı okuyorum korktum bana ayın 9 da çarşamba günü 2 tane çatlatma iğnesi yaptılar ama hiç kasıklarımda ağrı olmadı sadece iğne yapılan yer kalçam 2 gün acıdı ayrıca akıntım olmadı normalde ovülasyon zamanında olurdu iğnenin işlevivini yapmama imkanı varmı eğer çatlatmadıysa kiste dönüşür tahminime göre öf korkuyorum artık eşimde bıktı bu sefer olmassa nolur bilmiyorum 1 çocuk neyine yetmiyo diyo söyleniyo ama ben çok istiyorum herkese iğne yaptırdıktan sonra ağrı oluyomu
saol cnm isteyen herkese nasip etsin rabbim.amin.:Saruboceq:hayırlı olsun canım.kızını sağlıkla kucağına al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?