Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ne kadarlık evlisin canım ve ne kadardır istiosun bebek
bideee anlatsana duygularını
nasıldı ilk bebğinle karşılaşman usg de

ne kadarlık evlisin canım ve ne kadardır istiosun bebek
bideee anlatsana duygularını
nasıldı ilk bebğinle karşılaşman usg de

anlatayım 18 aylık evlıyım 3 kez denedık klomenle basarılı olmadık bu 5. denememızdı esım de bende cok ıstıyorduk dr lara gıttık hıc sorununuz yok dedı yınede kalamadım hamıle sonra tup bebek yapmaya karar verdık yılbasından sonra gıdıp yaptıracaktık gecen ay anneannem vefat ettı cok uzuldum bebek fıkrınden uzaklastım sonra adetım gecıktı esım test almıs aman bebek calısmadık bu ay nıye test yapalım dedım adetımde 5 gun gecıktı hıc belırtım yoktu ama sonra ben uzuntuden stresten gecıkmıstır dedım yok sen yap dedı yaptım tek cızgı 5 dk sonra cope atmak ıcın banyoya gerı dondum bır baktım cıft cızgı hemen esıme kostum gosterdım hamılesın dedı o aglıyor ben aglıyorum hem guluyoruz bır acayıp olduk ınanamadık sonra beta ma baktırdık dun tekrar baktırdık kesınlestı kesın olunca bugun dr a gıttım keseyı gordumm mınıcık dr um 3 gun dur kalbı atıyor haftaya gel sende duy dedı haftaya 6.hafta sonu olacak guzel bır duygu ınsan gulsun mu aglasın mı bılemıyor benımde anneannemın adı zehraydı kızım olursa ılk adı nı zehra koyacagım:))

gözün aydın canım herşey yolunda minik kalbi bile atmaya başlamış :)

ay nerdesın zeyhat bıraz yardım et bana kafam cok karısık evet kalbı atmıs dr dedı bugun gordum kendısını mercımek kadar benım degerım cok mu yuksek ne dıyorsun normalmı

yok canım gayet iyi belki yumurtan erken çatlamıştır benimde 35 le başlamıştı hep 2 kat deler ya benim 4 kattan fazla artıyordu 2 günde bende endişeleniyordum ama yüksek olması iyi dedi dr um güçlü bir gebelik düşük zor olur dedi sahidende neler atlattım düşmedi şükür

benımkıde ıkız olabılır dedı eger ıkız degıllerse cok saglıklı dedı

cıv cıv senın beta kac cıktı canım benım 1135 buradakı herkesın hep 500 falan cıkıyordu acaba benımkı bır garıp mı kızlar ne dıyorsunuz kafam cok karısık

canım ben ilk perşembe yaptırdım 548 çıktı sonra 2 gün spnra yani cumartesi tekrarladım 1000 olmuştu.bugünde keseyi gördük 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor.bence senin değer normal benim bi tanıdıkta hamile onun dason adet 12 kasım onnkide 2000 küsür çıkmış. bu değişebiliyor insandan insana.

seinde hayırlı olsun ikiz galiba çok severim ikizleri.Allah hepimize yüzlerini görmeyide nasip etsin.

sagol canımmm bende merak edıyorum ılkkez basıma gelıyor bılmıyorum degerım nasıl dıye

mrb. arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye.
1,5 yıllık evliyim.
eşimin sperm sayısının azlığındna dolayı(11 milyon) hamile kalamıyorumm.
doktor bu ay bana klomen tedavisine başladı.
çarşamba yumurtalarımı kontrol etmek için çağırdı.
tedavi hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?

hayırlı olsun canım adetın 3.guınu basladım ben sabah 1 aksam 1 tab ıctım yumurtlama takıbım 10.gun basladı 14.gun gıbı catlatma ıgnesı oldum bunu 3 ya boyunca yaptım ve hamıle kalamayı basaramadım 2 ay once ılacı bıraktım gecen ay kendılıgınden hamıle kaldım sımdı 5 haftalık bır bebegım var alah nasıp ederse darısı basına ıns tedavın olumlu sonuclanır ılk ay hamıle kalırsın ama merak etme bu sıtede cogunluk hamıle kaldı ıns bırıde sen olursun

CADIARZU
inşallah bende 3.ğün başladım. çarşamba (10,gün) çağırdı gidicem bakalım doktora.
aslında yumurtaların büyükmüş ve 5 tane varmış. niye bu ilacı verdi anlamadım ki

mrb.arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.uzun zamandır bu siteye üye olmak istiyordum ama başaramamıştım.nihayet bugün oldu.çok mutlu oldum.bende klomenle hamile kalmaya çalışıyorum.1.5 yıllık evliyim.ilk günden itibaren çocuk istedik ama olmadı.bu yılın başında tedaviye başladık.yumurtlama problemim var.yumurtam çatlamıyor.ben klomene geçtiğimiz pazartesi günü başladım.çarşamba günü de dr a klomeni kullandıktan kaç gün sonra dr a gitmem gerekiyor?dr bana cuma gel dedi ama benim adetim 23 günde bir olduğu için ben erken gitmeyi düşünüyorum.bu konuda fikri olan varsa lütfen söylesin.çok uzattım sanırım uzun zamandır yazmak istediklerimi yazıp içimi döktüm sanırım.

çok saol canım.darısı tüm isteyenlerin başına.Alllah senin de gönlüne göre versin.penyezin dediği doğru belki yerleşme kanamasıdır.umutsuzluğa kapılmak yok.
amin canım inşallah ALllah isteyen herkese versin ama benim bugün adetim söktü artık malesef hamile değilim napalım bundada bri hayır vardrı bir dahakine inşallah canım bu sefer başaramadık:teselli::teselli:

mrblar canım,hemen umutsuzluğa kapılmak yok:)belki senin lekelenmen yerleşme kanamasıdır hiç düşünmedn mi canım?belki hamile kaldın ve bebişin sana tutunmaya çalışıyor hıı??

malesef canım bugün adetim söktü hamile değilim beceremedik bu ay nasip değilmiş bakalım ne zaman olacak canım keşke dediğin gibi olsaydı dr la konuştum bugün cuma günü çağırdı beni bakalım yine klomenmi verecek hayırlsı hepimiz için bir gün inşallah bebğim bana tutunacak bende onu hiç bırakmayacağım canım senin bebğin varmı?

inanki kapılmak istemiyorum ama elimde değil çünkü yaşım geçti geçiyoyor canım 40 yaşındayım ben 18 aylık evliyim malesef geç evlendim şimdide bebek için ıuğraşıyorum zamanında evlenemedim nasip değilmiş bakalım senin msj larını okuyunca zaten moral buldum canım ne güzel yaa allahım bzilerede tattırır bu mutluluğu inşallah canım her yağmurun ardından güneş doğarmış birgün bizede güneş doğacak ben buna inanıyorum ama benim adetim bugün iyice söktü yani hamile değilim canım beceremedik bu sefer dr cuma günü beni çağırdı yine klomenmi vercek yoksa başka bişeymi verecek bilmiyorum artık hakkımızdfa hayırlısı canım hepimiz için dualrın için çok sağol canım bende senin için edeceğim sağ salim kucağına alman için bebeğini kendine ve beeğine iyi bak canım kusura bakma kafanı şişirdim:teselli::1hug:

aramıza hoşgeldin canım ben klomen kullanırken adetimin 5.günü klomene başlayıp 5 gün kullandıktan sonra giderdim yani 10 veya 11 gün olurdu...tedavin hayırlı olsun canım inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun..

umutlum sakin ol canım doktorla bi görüşseydin söktürücü felan verirdi belki..

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************

KıM................................NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN

4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek:ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:ecrin_bebek:
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek :ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek :ecrin_bebek:
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::
KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ

101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZhihoyyyt
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

:Saruboceq: :Saruboceq:a.s. a.s. ARALIK AYI LıSTESı :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
ayse_73::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: 2 ARALIK
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::3 ARALIK
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
deryarcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :3 ARALIK
ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::4 ARALIK
kocabebe::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::8 ARALIK
kukuleta09::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::: 9 ARALIK
özlem147:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::10 ARALIK
SULTAN1984::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
deryaberil::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
nurtopu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::15 ARALIK

cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::15 ARALIK
penyez26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :16 ARALIK
A&S::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::17 ARALIK
erkans35:::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::18 ARALIK
narin_yarim:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::20 ARALIK
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::.:::: 21 ARALIK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::22 ARALIK Bal+tarçın+çörekotu
minikcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 ARALIK (tüp bebek yapılacak)

M.A.K::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::23 ARALIK
Sevilhan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ARALIK
serselo::::::::::::: :::::::::::::::::::: :::::::::::28 ARALIK
hasankeyf::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::28 ARALIK
MaviYeşil1999::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
sekerkiz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :29 ARALIK

clarita::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::29 ARALIK
damlam123::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kelebekAfyon::::::::::::::::::::::::::::::::::
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::
ceydammm:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hoşseda::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
deniz3534:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
uhde:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
Enikazya::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Black20::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :

umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
:Saruboceq::Saruboceq:a.s.2010 OCAK AYI LıSTESıa.s.:Saruboceq::Saruboceq:

faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK

Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
emine kaya ::::::::::::::::::::::::::::::: 7 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
Özlem147::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK

“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****

MAAŞALLAH LıSTEMıZE

hadi kızlar sallayın aralık 2009 u verin bebiş haberleriniziiiiii

umutlum canım benım nasılsın cıv cıv 1 cok tbrkeler bızde bugun keseyı gorduk mınısım mercımek kadar

Datlıım Gıymatlııım iyiyim. Hem de çoookk iyiyim. Sayende canııım zemuszemus Daha önce de dediğim gibi Allahım o güzel yünüzün heep güldürsün inşallahh. Vallahi kan değerlerin bana da çok yüksek gelmişti, ya ikiz ya da büyük bi bebek diye düşünmüştüm. Allahım hayırlısını versin güzelim. Görüşemedik uzun zamandır çok özledim seni. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…