ne kadarlık evlisin canım ve ne kadardır istiosun bebek
bideee anlatsana duygularını
nasıldı ilk bebğinle karşılaşman usg de
anlatayım 18 aylık evlıyım 3 kez denedık klomenle basarılı olmadık bu 5. denememızdı esım de bende cok ıstıyorduk dr lara gıttık hıc sorununuz yok dedı yınede kalamadım hamıle sonra tup bebek yapmaya karar verdık yılbasından sonra gıdıp yaptıracaktık gecen ay anneannem vefat ettı cok uzuldum bebek fıkrınden uzaklastım sonra adetım gecıktı esım test almıs aman bebek calısmadık bu ay nıye test yapalım dedım adetımde 5 gun gecıktı hıc belırtım yoktu ama sonra ben uzuntuden stresten gecıkmıstır dedım yok sen yap dedı yaptım tek cızgı 5 dk sonra cope atmak ıcın banyoya gerı dondum bır baktım cıft cızgı hemen esıme kostum gosterdım hamılesın dedı o aglıyor ben aglıyorum hem guluyoruz bır acayıp olduk ınanamadık sonra beta ma baktırdık dun tekrar baktırdık kesınlestı kesın olunca bugun dr a gıttım keseyı gordumm mınıcık dr um 3 gun dur kalbı atıyor haftaya gel sende duy dedı haftaya 6.hafta sonu olacak guzel bır duygu ınsan gulsun mu aglasın mı bılemıyor benımde anneannemın adı zehraydı kızım olursa ılk adı nı zehra koyacagım:))
gözün aydın canım herşey yolunda minik kalbi bile atmaya başlamış :)
ay nerdesın zeyhat bıraz yardım et bana kafam cok karısık evet kalbı atmıs dr dedı bugun gordum kendısını mercımek kadar benım degerım cok mu yuksek ne dıyorsun normalmı
yok canım gayet iyi belki yumurtan erken çatlamıştır benimde 35 le başlamıştı hep 2 kat deler ya benim 4 kattan fazla artıyordu 2 günde bende endişeleniyordum ama yüksek olması iyi dedi dr um güçlü bir gebelik düşük zor olur dedi sahidende neler atlattım düşmedi şükür
cıv cıv senın beta kac cıktı canım benım 1135 buradakı herkesın hep 500 falan cıkıyordu acaba benımkı bır garıp mı kızlar ne dıyorsunuz kafam cok karısık
canım ben ilk perşembe yaptırdım 548 çıktı sonra 2 gün spnra yani cumartesi tekrarladım 1000 olmuştu.bugünde keseyi gördük 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor.bence senin değer normal benim bi tanıdıkta hamile onun dason adet 12 kasım onnkide 2000 küsür çıkmış. bu değişebiliyor insandan insana.
seinde hayırlı olsun ikiz galiba çok severim ikizleri.Allah hepimize yüzlerini görmeyide nasip etsin.
mrb. arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye.
1,5 yıllık evliyim.
eşimin sperm sayısının azlığındna dolayı(11 milyon) hamile kalamıyorumm.
doktor bu ay bana klomen tedavisine başladı.
çarşamba yumurtalarımı kontrol etmek için çağırdı.
tedavi hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?
hayırlı olsun canım adetın 3.guınu basladım ben sabah 1 aksam 1 tab ıctım yumurtlama takıbım 10.gun basladı 14.gun gıbı catlatma ıgnesı oldum bunu 3 ya boyunca yaptım ve hamıle kalamayı basaramadım 2 ay once ılacı bıraktım gecen ay kendılıgınden hamıle kaldım sımdı 5 haftalık bır bebegım var alah nasıp ederse darısı basına ıns tedavın olumlu sonuclanır ılk ay hamıle kalırsın ama merak etme bu sıtede cogunluk hamıle kaldı ıns bırıde sen olursun
amin canım inşallah ALllah isteyen herkese versin ama benim bugün adetim söktü artık malesef hamile değilim napalım bundada bri hayır vardrı bir dahakine inşallah canım bu sefer başaramadık:teselli::teselli:çok saol canım.darısı tüm isteyenlerin başına.Alllah senin de gönlüne göre versin.penyezin dediği doğru belki yerleşme kanamasıdır.umutsuzluğa kapılmak yok.
mrblar canım,hemen umutsuzluğa kapılmak yok:)belki senin lekelenmen yerleşme kanamasıdır hiç düşünmedn mi canım?belki hamile kaldın ve bebişin sana tutunmaya çalışıyor hıı??
canım cok sagol allah sanada nasıp etsın ıns:Saruboceq:sakın umutsuzluga kapılma unutmakı hamıle kalmak bırısının basarısı kalmamak ıse bırısının basarısızlıgı degıl:gitme:benım eskı msj larımı oku nasıl umutsuzdum :sinifsinif:ama bak allah hıcbırsey yapmadıgım bebegı unutup aklımdan cıkardıgım ay nasıp ettııns sanada boyle olur:ecrin_bebek:hıc merak etmeyın hepınıze dua edıyorum ve mutlaka bırgun bebısınız olacak:lepi:
mrb.arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.uzun zamandır bu siteye üye olmak istiyordum ama başaramamıştım.nihayet bugün oldu.çok mutlu oldum.bende klomenle hamile kalmaya çalışıyorum.1.5 yıllık evliyim.ilk günden itibaren çocuk istedik ama olmadı.bu yılın başında tedaviye başladık.yumurtlama problemim var.yumurtam çatlamıyor.ben klomene geçtiğimiz pazartesi günü başladım.çarşamba günü de dr a klomeni kullandıktan kaç gün sonra dr a gitmem gerekiyor?dr bana cuma gel dedi ama benim adetim 23 günde bir olduğu için ben erken gitmeyi düşünüyorum.bu konuda fikri olan varsa lütfen söylesin.çok uzattım sanırım uzun zamandır yazmak istediklerimi yazıp içimi döktüm sanırım.
Merhaba canlarım. Herkese günaydınlar, güzel bir hafta başı olsun inşallah. Alminasçığım, nasıl yani 12 Kasım da mı adet olman gerekiyordu. Ya da ben mi sabah sabah yanlış anladım. Ama Beta-hcg süper. Benim de ilk yaptırdığımda 831 di. 5-6 haftalık zamana denk geliyordu. Allahım hayırlısını versin tatlıım. O gül yüzün heeepp gülsün inşallah. :1hug:
Kızlar ben adet olalı 44 gün oldu, hala tık yok bende. Vallahi bıktım bu düzensizlikten artık. Karnım bomba gibi. Her an patlamasından korkuyorum sırnaşık şey Sinirlerim de patlamış bi bomba gibi yanii delikafadulden
umutlum canım benım nasılsın cıv cıv 1 cok tbrkeler bızde bugun keseyı gorduk mınısım mercımek kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?