Sana da günaydın datluumm. Şeniz
Ayol ne bu böylee, buralarda in-cin top oynuyor. kafamçokkarıştı Arada bir girip bi cöö deyip kaçıyonuss.klava: Bakın banaaa, korunduğum halde topicten kopamıyorumm -tatlicadiarzu-
Yaa Zeyhaaatt, Alminaass, Deryaaa noluyosunuz kıslaarr. Artık sizi şikayet ediciiim KK ne haaa. Bebişlerden haberler verin barii.
Esomosum benim yeni adet tarihim 17 Ocak bu arada. Korunuyorum ama sen de ister ve uygun görürsen beni de listeye yazıver be canıım. alkisalkisalkis
masallah listemize.
kızlar muhtemel doğum tarihimi vereyi iyice netleşti 19 mayıs galiba bayaramda kızım oluyo inşallah darısı başınıza....:Saruboceq::Saruboceq:
masaallah ıns hayırlısıyla bır nefeste kurtulursun arkadasım cok tbrkler
canım nasılsın yaprak dökmü yaşıyoruz önce balsurat gitti:gitme: sonra gülcan:gitme: şimdi de esemos :gitme:ben de gideceğim zten bir en kaldım buralarda hamiş olmadan dolaşan dinezor bende gideceğim gelmyeceğim artık :gitme:
Yok gülüm bir sen kalmadın ben de varııımm-tatlicadiarzu- e siz giderseniz ben de giderim o zamaan senağlama
inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım:Saruboceq:
kafaya takmadan dua etmekten başka çaremiz yok
sağol canım egepol arkadaşım gitmiş ameliyat olmuş orda çok memnun kalmaş onu tavsiyesi üzerine gidecektim ama vazgeçeceğim gitmeyeceğim burdaki çoğu arkadaşlar gitme dedi bende gitmeyeceğim yalnız orda gökalp bey varmış askeri hastanesi dr imiş çok iyimiş herkes çok memnun ondan ne yapacağımı şaşırdım bugün birisi gazi hastanesi çiğdem karas varmış oda çok iyimiş onamı gitsem acaba kocaman hastanesindeki dr inferliteye bakıyormu acaba?bide oarayamı denesemki?off yaa ne zormuş kararsızlık :1hug:senin kontrolun noldu nasıl geçti varmı bir gelişme canım*
kıs buralardayım ben haberler verıyorum ya :hulya: hala hamıleyımmmlaelaelaelaelaehormonlarım altust delı gıbı oldum saglık durumum ıyı kısmet olursa 7.haftamdayım haftaya ptesı dr a gıdecegım kocam 1 haftalıgına yok hataya gıttı bende annemde kalıyorum onumuzdekı hafta bebekler ıkızmı yoksa tekmı bellı olacak vee kalp atıslarını duyacagımm ama korkuyorum ya bı aksılık cıkarsa ya kalp atıslarını duymazsam ya sorun olurda kaybedersem dıye ruh halım bozuldu ıste boyleyım ben sakınlesmeye calısıyorummm :hulya:bu dusuncelerı kafamdan atmaya calısıyorummafoldumben
masaallah ıns hayırlısıyla bır nefeste kurtulursun arkadasım cok tbrkler
kızlar muhtemel doğum tarihimi vereyi iyice netleşti 19 mayıs galiba bayaramda kızım oluyo inşallah darısı başınıza....:Saruboceq::Saruboceq:
cnm kocaman hastanesinde inferlite için bakıyormu bilmiyorumama dokuz eylülüde deneyebilirsin jafanı karıştırmayım kafana hangisi yatıyorsa ona git bakalım ben 2.aya başladım klomen+glukopage verdi bana bakalım hayırlısı olur inşallah
hoşgeldin a.s. benim de klomende 2. ayım, iğnede yaptırdım. şimdi büyük sabırsızlıkla 31 aralığı bekliyorum...zaman geçmiyor...
buradan aldığım hamiş haberleri bana umut oluyor.
allah hepimize en kısa zamanda bize de versinn nkaydirigubbakcemile5
ya benim geçikti içinizde geciken varmı benim ayın 20 olmamm gerekirdi bu ilaç gecikme yapıyomu kızlar
ya benim geçikti içinizde geciken varmı benim ayın 20 olmamm gerekirdi bu ilaç gecikme yapıyomu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?