Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıs buralardayım ben haberler verıyorum ya :hulya: hala hamıleyımmmlaelaelaelaelaehormonlarım altust delı gıbı oldum saglık durumum ıyı kısmet olursa 7.haftamdayım haftaya ptesı dr a gıdecegım kocam 1 haftalıgına yok hataya gıttı bende annemde kalıyorum onumuzdekı hafta bebekler ıkızmı yoksa tekmı bellı olacak vee kalp atıslarını duyacagımm ama korkuyorum ya bı aksılık cıkarsa ya kalp atıslarını duymazsam ya sorun olurda kaybedersem dıye ruh halım bozuldu ıste boyleyım ben sakınlesmeye calısıyorummm :hulya:bu dusuncelerı kafamdan atmaya calısıyorummafoldumben

Kızlar şimdi nasıl devam edecek listemiiizz ( esemos yenileyemeyecek... off yaa keşke bu gitmeler olmasa... Ama bir karar almış bizde saygıyla karşılıyoruz... Umarım geri geldiğinde birçok hamiş bulur burada ve kendiside hamiş olur.

masaallah ıns hayırlısıyla bır nefeste kurtulursun arkadasım cok tbrkler

canım nasılsın yaprak dökmü yaşıyoruz önce balsurat gitti:gitme: sonra gülcan:gitme: şimdi de esemos :gitme:ben de gideceğim zten bir en kaldım buralarda hamiş olmadan dolaşan dinezor bende gideceğim gelmyeceğim artık :gitme:

Yok gülüm bir sen kalmadın ben de varııımm-tatlicadiarzu- e siz giderseniz ben de giderim o zamaan senağlama

Yok gülüm bir sen kalmadın ben de varııımm-tatlicadiarzu- e siz giderseniz ben de giderim o zamaan senağlama

umutlum kimse kalmadı eskilerden:çok üzgünüm: baksana ben buraya balsurat sayesinde katıldım onun motivasyon dolu mesajlarını okuyarak daha sonra bir sürü arkadaşım oldu ama herkes terktti buraları ben hiç bırakmadım ama yaprak dökümüne döndük baksana :sinifsinif:

cnm kocaman hastanesinde inferlite için bakıyormu bilmiyorumama dokuz eylülüde deneyebilirsin jafanı karıştırmayım kafana hangisi yatıyorsa ona git bakalım ben 2.aya başladım klomen+glukopage verdi bana bakalım hayırlısı olur inşallah

kızlar merhabaa nasılsınızz..2 ,3 gundur gıremedım hastaydım,klomenı kulladım 5 gun ve bugn dr gıttım bana sag yumurtalıgımın buyumeye basladıgını dıgerıde ii dedi.cuma tekrtat gel dedı.bundan sonrakı asamaları sordum dedıkı dr bakıcaz buyume ye sonra catlama iğnesı yapcaz ve ılıskı onercem dedı.bakalım sımdı de cumayı beklıom.hepınızı öpuyorummmmmmmm

canımmm ii düşünnn ii olsunnn olumsuz tüm dusuncelerını kafandan attt hemennn,dr gettıgınde kalp atıslarını duymaya hazırla kendını benceee canım.hersey gonlunce olsunn bebısınede kendınede ii bakkk

kızlar muhtemel doğum tarihimi vereyi iyice netleşti 19 mayıs galiba bayaramda kızım oluyo inşallah darısı başınıza....:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba ben arnıza yeni katıldım tecrübeleri olarak sana sorucam yumurtlama ilacı gecikme yapıyomu benim 4 gün geçti test yaptım 3, gün negatif akafam karıştı yardımcı olsanız kızlar

canım dokuz eylüle gittim bülent gülekliye aşılama yaptı 1 kere bana ama tutmadı yalnız hiç memnun kalmadım hep tersliyordu soru soruyordum cvp vermiyordu neyse oradaki drlardan kimse memnun değil canım ben galiba gazi hastanesi çiğdem karas a gideceğim onu çok methettiler iyi bir dr muş canım bide onu deneyeceğim hayırlı bakalım bu dr ne diyecek ondanda memnun kalmazsam başka dr giderim şans işi bunlar ya bana iyi gelir dr sana iyi gelmez ilaca başlamışsın hayırlısı olsun canım inşallah faydasını görürsün hamile kalırsın canım bana yardım ettiği için sağol canım allah gönlünün muradını versin canım :1hug:

canım bende klomen kullandım iğne yaptırdım senin gibi büyük sabırsızlıkla 31 aralığı bekliyorum.umarım ikimizde güzel haberler veririz.beklemek çok zor geliyo bana da.bir hafta çok kısa bir zaman dilimi ama işin sonunda bebiş olunca zaman bir türlü geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…