Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canim duphaston ve progestan hemen hemen ayni.hamile kalirsan rahmi kuvvetlendirip dusuk olmasini engelliyo/hamile kalmazsan da adet gormeni sagliyo canim

ben ayın 28ini bekliyorum adet olmak istemiyorum artık.her ay aynı senaryodan bıktım artık.bu ay iki tana yan yana yumurtam vardı.dr rahim içi kalınlığında çok güzel dedi.bu ay çok umutlanıyorum nedense.kan testinde şimdi belli olurmu sence.daha 5,6 gün varkan adete.beklemek çok zor.sende klomen kullandınmı canım.ne gibi tedavi yöntemeleri uyguladın?

Reglden sonra fakat yumurtlama bitince içilecek yani klomenle aynı anda değil....Bu çok önemli..zaten doktorun da bunu kastetmiştir.

sağol canım egepol arkadaşım gitmiş ameliyat olmuş orda çok memnun kalmaş onu tavsiyesi üzerine gidecektim ama vazgeçeceğim gitmeyeceğim burdaki çoğu arkadaşlar gitme dedi bende gitmeyeceğim yalnız orda gökalp bey varmış askeri hastanesi dr imiş çok iyimiş herkes çok memnun ondan ne yapacağımı şaşırdım bugün birisi gazi hastanesi çiğdem karas varmış oda çok iyimiş onamı gitsem acaba kocaman hastanesindeki dr inferliteye bakıyormu acaba?bide oarayamı denesemki?off yaa ne zormuş kararsızlık :1hug:senin kontrolun noldu nasıl geçti varmı bir gelişme canım*

masallah listemize.

benim bi tanıdığımın da adet geçtikten bir kaç gün sonra kanda baktırmış 0 çıkmış 10 gün sonra idrarda baktırmış pozitifi çıkmış ve şu an hamile neden olmasın ki

bende adet günümde tahlil yaptırdım 0 çıktı ama dört gün geçti hala adet olmadım inşallah bendede böyle birşey vardr dua edin nolur

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üyeyim. Haftalardır sizleri çeşitli topiklerde takip ediyorum, burası çok sıcak bir ortam. opuyorumnanaktan
Benim de bu ay klomenle 2. ayım. Sabah akşam 1 tane kullanıyorum. ınşallah hep birlikte güzel haberlerimizi duyururuz burdan zemuszemus
Hamiş haberleri veren arkadaşlar, inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.

hoşgeldin a.s. benim de klomende 2. ayım, iğnede yaptırdım. şimdi büyük sabırsızlıkla 31 aralığı bekliyorum...zaman geçmiyor...
buradan aldığım hamiş haberleri bana umut oluyor.
allah hepimize en kısa zamanda bize de versinn nkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba beni listeye eklemiştiniz yanına doğum tarihim olarak 3 mayıs 2010 diye yazarmısınız inşallah kızımı kucağıma alacağım tarih olacak bir problem olmazsa şimdiden teşekkürler ....

kızlar ben 1,5 senedir burdayım :gitme:acı tatlı biçok heyecanı sizlerle birlikte tatdım hamişlerle sevindim günü geçenlerle heyecanla bende bekledim bebişini kaybedenlerle bende ağladım çünkü en iyi bizler birbirimizi anlarız... birçok yakınımla yüzyüze konuşamadıklarımı burda sizlerle rahatlıkla konuştum hepinizin çok çok desteğini gördüm şükürler olsunki eskisi kadar bir takım şeyleri takmıyorum ....benim sizlerden birsüreliğine ayrılmam gerek bunu habersizde yapabilirdim inanın ama sizleri yüzyüze görmesemde sanki yıllardır tanıyormuşum gibi oldum ve bunları yazmam gerektiğini düşündüm bir süre ben aranızda özel nedenlerimden dolayı olmayacağım hepinizi çok ama çok özleyeceğim uğurlu listeyi devam ettirin inş. döndüğümle birçoğunuz hamiş olursunuz hepinizi ayrı ayrı öpüyorum yolunuz açık olsun ALLAH yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı olsun:a015::a015::a015:

umutlum alminasım minikcanım nurtopum deryacım zeynom zeyhatım balım sultanım ve adı aklıma gelmeyen bütün kader arkadaşlarım hepinizi çok sevdim hakkınızda hayırlısı olsun...

gidişine üzüldüm... hepimiz için hayırlısı olsun. umarım en kısa zamanda dönersin hem de hamiş olarak bunu tüm kalbimle diliyorum....

Son düzenleme:

Canııımm, sen de mi gidiyorsuun :çok üzgünüm: Keşke ne zaman döneceğini bilsek. Hatta hiç gitmeseeen :1no2: Ama bir karar vermişsin canım, hayırlısı olsun ne diyeyim ki. Gerçekten çok sevdiğim bir dostum, bir sırdaşım uzaklara gidiyormuş hissine kapıldım. Allahım senin de yardımcın olsun gülüm. Gönlündeki ne muradın varsa, Rabbim tez zamanda seni ona kavuştursun. Hakkını helal eyle gülümm. seni çoookkk özleyeceğiim ve hiç unutmayacağım. :teselli:

canım esemosum keşke gitmeseydin inanki çok üzüldüm ve ağladım yazını okurken hakkın benden yana helal olsun sende helal et gülüm inşallah herşey bizim ve senin için hayırlı olur inşallah sende döndüğünde bize hamiş olduğunun haberinin verirsin güle güle canım bende seni kocaman öpüyorum:a015:

umutlum alminasım minikcanım nurtopum deryacım zeynom zeyhatım balım sultanım ve adı aklıma gelmeyen bütün kader arkadaşlarım hepinizi çok sevdim hakkınızda hayırlısı olsun...

canım yaaa nereye ben senı cok sevıyorum gelmesende bılkı hep aklımda olacaksın dualarım hep senınle gıdısıne cok uzuldummm :gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…