Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

esemoscum gitmene üzüldüm ama hak veriyorum sana. buraya takılınca ne yaparsan yap elinde olmadan çok düşünüyosun. ben de pek fazla girmemeye çalışıyorum ama bi yandan da bizi bizden başka kimse anlamıyo. onun için bi doktora gitsem, karım ağrısa, başım ağrısa buraya yazıyorum. bazen cevap bulamasam bile paylaşmak yeterli oluyo. ama sen zaten tedaviyi bıraktın ve kafandan çıkarmak istiyosun. çok haklısın. umarım tekrar dönüşün hamile haberinle olur. kendine çooook iyi bak güzelim. öpüyorum seni.

bu arada ben de bugün doktora gittim. yumurtalar büyümüş ve sol tarafta 2 tane büyük yumurtam var. küçükleri saymıyorum. bu sefer başka bi doktora gittim. sağolsun çok tatlı bi doktordu. herşeyi ince detayına kadar anlattı iyice muayene etti ve muayene sonucunda pek de iyi şeyler söylemedi.

muayene sırasında kanamam oldu ve rahim azında yara varmış. cuma günü simir testi istedi.
sağ yumurtalığımda tembellik olabilirmiş. çünkü geçen ay da bu ayda soldan yumurtladım.
eşimin sperm azlığından dolayı klomenle dahi çocuk olmasının çok zor olduğunu söyledi.
eşimde muhtemelen varikosel olmuş ve ameliyat olucak.

sonuç olarak ben eşimin tedavisi kesinleşince, onun durumu iyileşene kadar-ki bu 6-8 ay kadar sürüyo. (yakın arkadaşımın eşi varikosel ameliyatı olduğundan biliyorum. 1 sene boyunca ilişki sayıları bellidir. ameliyattan sonra biçok erkekde isteksizlik oluyormuş ve spermlerin düzelmesi en az 6 ay alıyormuş.)
o zamana kadar tedaviye ara vericem. sperm olmadan yumurtanın olması pek bi anlam ifade etmiyo çünkü. zaten bikaç ay da rahim ağzındaki yarayla uğraşırım heralde. inşallah kötü bişey çoıkmaz.

şimdilik durumlar böyle. canım sıkkın, moralim bozuk. ama Allahım başka dertler vermesin. yine gelişmelerden haberdar ederim sizi. kendinize iyi bakın

hayırlı haberler gelir inşallah

umutlum alminasım minikcanım nurtopum deryacım zeynom zeyhatım balım sultanım ve adı aklıma gelmeyen bütün kader arkadaşlarım hepinizi çok sevdim hakkınızda hayırlısı olsun...

Bende seni çok sevdim canım, Bak şimdi üzüldüm yaa..gönül isterdiki bu topikten hamile kalıpta ayrılman, ama napalım yinede herşeyin hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah ın takdiri ilahine kalmış. Rabbim bizim çabalarımızı görüyor ve duyuyordur inşallah. Esemosum kararına saygım var seni çok iyi anlıyorum insan ne kadar kafasından bebek meselesini atmak istesede bu sitenin içinde olduğu sürece kurtulamıyor. bi süre kafanı dinlemek bence en iyisi sen bayağı bi zaman kalmışsın burda inşallah dönüşün muhteşem olur ve en kısa zamanda aramıza müjdeli haberle dönersin. kendine iyi bak canım herşey gönlünce olsun Allah a emanet ol...:gitme:

Merhaba arkadaşlar bende adet düzensizliği vardı doktorum progestoren verdi kullandım ve adet günümün 6.ncı sabahı ilkkez klomen kullanmaya başladım ama bana doktorum sabah ve akşam almamı söyledi.İlaç 5 günde bitti ve 2 gün ara verdikten sonra ultrasonda yumurtalıklarıma bakılacak ve o gün yarın lütfen bana dua edin çok endişeli ve korkuyorum. :kedi:

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin,inanın hepiniz için her gün kendi bebeğim için dua ederken sizin içinde ediyorum
ben de sizin yaşadıkalrınızın benzerlerini yaşadım ve sizleri o kadarrr iyi anlıyorumki,Rabbim tez zamanda elleri ayakları düz,sağlıklı şifalı,akılları fikirleri yerinde,vefalı merhametli vicdanlı,kaderleride kendileride sağlıklarıda güzel hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah güzel kardeşlerim amin amin amin

bu arada ben de burada takılıyordum
listede adım var zaten bi de bişi sorucam balsurat çıktı mı topikten epeydir yazılarını göremiyorum
yazmıyorum ama takip ediyorum burayı

hakkında hayırlısı cnm gelişmelerden haberdar et beni 2010 tüm bebek isteyenlere umut olsun yeni yılda tüm olmayanlara allah nasip etsin inşallah

bence de umarım güzel haberleri paylaşırız bu ay. isyan etmek istemiyorum ama artık yeterrr....herşeye rağmen hayırlısı mafoldumben
siz ne zamandır istiyorsunuz?

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 105.hamile olarak benide yazın klomen+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 105.hamile olarak benide yazın klomen+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez

Allah tamamına erdirsin canım...Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim... Bende 27sinde başlıyorum ilk kez klomene. Dilerim senin gibi ilk denemede hamile kalırım canım.

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

Allah tamamına erdirsin canım...Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim... Bende 27sinde başlıyorum ilk kez klomene. Dilerim senin gibi ilk denemede hamile kalırım canım.

çok teşekkür ederim darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.umarım sende benim gibi ilk denemende hamiş kalırsın eşime keçi boynuzu kürü yaptım 1 hafta bi de havuç suyu içirdim bende soğan kürü yaptım

eşim keçiboynuzunu normal yiyor.. birde her akşam havuç-portakal sıkıyorum taze taze içiyoruz ikimizde.

canıum tamamını erdirsin.. bende polikisitik hastasıyım. keçğboynuzu kürü nasıl yapılıyor? birde soğan kürüne ne zaman başladın ne kadar kullandın? cevap verirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…