kızlar bana da şimdi doktor 8.9. gün gel dedi. gidicem çatlatma iğnesini o zaman mı vurur??? bakıp uygun boyuttaysa vurur heralde. çatlatma iğnesinden 36 saat içinde yumoş çatlıyormuş diye bilyiorum . yaramazlık vurulduğu ilk günden itibaren hergünmü olacak mış:)
kaç gün olcak bu peki :) hayır sorun yok daaa kaç gün bu aralık 18 . güne kadar galiba demi ??
bilgilerinizi beklerim:)
Catlatma İgnesİ olalı15 gÜn oldu bugun ne zaman test yaptıraım sİzce kızlar bİde ksıklarım cok agrıyo dolgunluk var gÖgÜslrİm cok hassas
zaten igne 13 14.gün vuruluyo ondan sonra 3 4 gn üstüste ilişki yeterliarkadaşlar bir önceki sayfaları okudum dr çatlatma iğnesinden sonra 8 9 gün birliktelik demiş benim dr zamanı kısa tutmuş iğneden sonra 3 gün beraberlik dedi sadece yeterli dedi kafam karıştı yinee
selam kızlar...sabah dişçiye gittim. doktorda sıra beklerken kadın douma da gireyim bakalım ne dicek dedim bir cesaretle. başka bir hastane ve başka bir doktor. belki bilen vardır. SEMRA ŞENTÜRK.
doktora hikayemi özetle anlattım. muayene etti. ve hemen bugün klomene başlıyorsun günde 2 talet alacaksın dedi. bu şekilde takip yapıcaz önce dedi. kutu bitince 1-2 gün içinde gel . adetinin 8.-9. gününe denk gelecek ; gel ve yumurta takibini yapmaya başlayalım dedi. bu ay bu şekilde takip yapıcaz . yumurtan olursa bu şekilde günde 2 tablet denicez hamile kalana kadar. olmaz ise basamak yolu dediğimiz max. günde 5 tablte kadar çıkartabiliriz yumurtan gelişsin diye. bunu da sık takip ile yapıaz dedi. bu doktor hastanenin tanıtım sayfasında okudum 10 yıl tüp bebek tedavisinde çalışmış...
eşim içinde spermogram testi yaptırmasını istedi. bazen biz bayanla uğraşırken asıl sorunun erkekte olduğuu görüyoruz dedi. eşinde testini yaptırsın dedi. bakalım . maltepede oturuyorum kızlar, bu civarlarda bu testi yaptığını bildiiniz bir yer var mı kızlar? bir yer buldu istanbul labaratuvarı diye ; rakamlar çok çok uygun ama gitmemek için 2 sebebim var.
1- labaratuvar kaynananın evinin çok yakınında !!!!! eşimin o tarafa yaklaşmasını istemiyorum.
2-eşimin en son işe başlangıcı 50 gün oldu. sigortası 90 gün olmadı daha ... ssk olunca 17 tl test çünkü.
bilgilerinizi fikirlerinizi yorumlarınızı rica ederim.
Catlatma İgnesİ olalı15 gÜn oldu bugun ne zaman test yaptıraım sİzce kızlar bİde ksıklarım cok agrıyo dolgunluk var gÖgÜslrİm cok hassas
arkadaşlar bir önceki sayfaları okudum dr çatlatma iğnesinden sonra 8 9 gün birliktelik demiş benim dr zamanı kısa tutmuş iğneden sonra 3 gün beraberlik dedi sadece yeterli dedi kafam karıştı yinee
canım bende 3 gün beraber oldum şu an hamileyim zaten yumurtanın ömrü 1 gündür 10 gün yapsan ne yazar
özge özgecim inş. bebeğin senledir
benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinden 14 -16 gün sonra regl olmak gerekio
kasıklarındaki ağrı ve göğüslerindeki hassaslık bana güsel bişeyllerin habercisi gibi gelio
dayanamıcam doktorum yılbasından sona gel dedi ama gideyim bari yarınnnn
Ben face te kk kardeşliğini bulamadım !!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaslar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2010 herkes için iyi bir yıl olsun bebek bekleyen herkese rabbim anneliği nasip etsin....
selam canım ben bugün egepole gittim tavsiye üzerine çok memnun kaldım canım gökalp bey çok iyi bir dr çok ilgileniyorlar hastanede temiz ve hiijnenik çok korkmuştum ve gergindim gittiğimde ama rahatladım şimdi adetim gelsin diye bekliyoruz yine gideceğim canım tedaviye başlayacağız hayırlısı ile sen neler yapıyorsun noldu varmı bir gelişme canım yeni yılın kutlu olsun bu yıl sana şans ve mutluluk getirmesi dileklerimle güzel haberini bekliyorum:1hugpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?