Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bende klomen kullandım 5 gun gıttım yumoşlara bakıo eger istedıgı kadar buyumusse iğne yapıo.bende gıttım tam buyumemıştı pzt gıttımk
buyumustu hatta bıkactane olmus dedı iğne yaptı pzt gunu sonrada carsambadan ıtıbaren gun asırı ilşkı onerdi :))valla ben dun vasladım özlemlede ole yazıstık hıç rıske atmadım.bugunde dusunuoz :)) sonra gun aşırı olur.ama kaç gun boyle olcek bende bılmıorum :)))))) haftaya cuma falan gıtcem bakıcak heralde bebış gelmışmı dıee.inşşşş gelırr.bu ilk klomen ve iğne olusum bakalım inş ilkınde tuttururuz :))) hepımıze kolay gelsın valla :)))buarada hepınızın YENI YILINI şimdiden kutluyorum ve sızı kocaman opuyorumm yenı yılda bebış hbr vermek ve duymak dılegı ileeee )))

arkadaşlar bir önceki sayfaları okudum dr çatlatma iğnesinden sonra 8 9 gün birliktelik demiş benim dr zamanı kısa tutmuş iğneden sonra 3 gün beraberlik dedi sadece yeterli dedi kafam karıştı yinee
zaten igne 13 14.gün vuruluyo ondan sonra 3 4 gn üstüste ilişki yeterli

hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun bol bebişli bir yıl diliyorum hepimize

özge özgecim inş. bebeğin senledir
benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinden 14 -16 gün sonra regl olmak gerekio
kasıklarındaki ağrı ve göğüslerindeki hassaslık bana güsel bişeyllerin habercisi gibi gelio

deryacım öncelikle artık 90 gün ssk dolmasını beklemene gerek yok çünkü yönetmelik geçen sene değişti ve 30 gün ssklı olması yeterli.

testi yaptıracağınız yerin iyi bi labr. olması gerekiyor. aksi halde çok büyük farklılıklar çıkabiliyor. eşimde ve yakın arkadaşımın eşinde bu sorunu yaşadığım için biliyorum. bu konuda en iyi testi aslında tüpbebek merkezleri yapar. daha detaylı inceliyolar çünkü. oralar da fiyat olarak biraz tuzlu olduğundan sen en iyisi iyi bi labr. bul derim. avr. yakasında olsan mc.köyde Düzen Labr. var bu konuda çok iyi ama o da size uzak

Catlatma İgnesİ olalı15 gÜn oldu bugun ne zaman test yaptıraım sİzce kızlar bİde ksıklarım cok agrıyo dolgunluk var gÖgÜslrİm cok hassas

canım ben iğneden sonra 17.gün yaptırdım beta yüksek çıktı 14.gün yapsam da hamile olduğumu öğrenirmişim vakit kaybetmeden yap testini ama kan testi daha kesin sonuç verir güzel haberlerini bekliyorum

arkadaşlar bir önceki sayfaları okudum dr çatlatma iğnesinden sonra 8 9 gün birliktelik demiş benim dr zamanı kısa tutmuş iğneden sonra 3 gün beraberlik dedi sadece yeterli dedi kafam karıştı yinee

canım bende 3 gün beraber oldum şu an hamileyim zaten yumurtanın ömrü 1 gündür 10 gün yapsan ne yazar

canım bende 3 gün beraber oldum şu an hamileyim zaten yumurtanın ömrü 1 gündür 10 gün yapsan ne yazar

hasankeyf çok sevindim hamile olduğuna hatırladıysan geçen ay banada iğne yapmışlardı ama işe yaramadı dün dr.daydım geçen aydan klomenin etkisi devam ediyomuş bişey vermedi ama banada 10 gün gün aşırı dedi

ay ne biliyim yaaa ümitlenmek istemiyorum ama merakta catlcam

dayanamıcam doktorum yılbasından sona gel dedi ama gideyim bari yarınnnn

selam canım ben bugün egepole gittim tavsiye üzerine çok memnun kaldım canım gökalp bey çok iyi bir dr çok ilgileniyorlar hastanede temiz ve hiijnenik çok korkmuştum ve gergindim gittiğimde ama rahatladım şimdi adetim gelsin diye bekliyoruz yine gideceğim canım tedaviye başlayacağız hayırlısı ile sen neler yapıyorsun noldu varmı bir gelişme canım yeni yılın kutlu olsun bu yıl sana şans ve mutluluk getirmesi dileklerimle güzel haberini bekliyorum:1hugpuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkadaslar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2010 herkes için iyi bir yıl olsun bebek bekleyen herkese rabbim anneliği nasip etsin....

arkadaslar herkesin yeni yılı kutlu olsun 2010 herkes için iyi bir yıl olsun bebek bekleyen herkese rabbim anneliği nasip etsin....

sağol canım bende herkesin yeni yılını kutluyorum.Eşleriniz,aileleriniz ve sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu ve berekletli bir yıl geçirirsiniz inşallah.Ve 2010 da bebeklerimize kavuşuruz inşallah.

sağolun kızlar
iş yerinde face kısıtlı
akşam bakıcam tekrar
bu arada gülcana ne oldu ne yapıyo bilen varmı en son kasımın 13ünde girmiş siteye
yaramaz bi şey yoktur inşallah
çok merak ettim

hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve2010 da hepinizin sağlıklı bir bebeği olmasını diliyorum yeni yılınız kutlu olsun

canım burayı dene olmazsa seni benim doktoruma götüreyim süper bi doktor benim adet olmam gerek hala olmadım kasıklarım agrıyo ve gögüslrim cok hassas yılbasından sonra gidicem doktoruma bakalım insallah canım sanada bebiş getirsinnnnn saglıkla öpüyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…