merhaba kızlar. üzerimde ki stresi tam olarak attım artık çünkü dün adet oldum. yani iğneyi vurdurduktan 14 gün sonra.
özgeözge canım sen hamilesin gibi gelio bana. insallah içime doğan doğru çıkar da senden güzel haberleri alırız en kısa zamanda.
2010 herkese bebiş getirsin insallah.
canım burayı dene olmazsa seni benim doktoruma götüreyim süper bi doktor benim adet olmam gerek hala olmadım kasıklarım agrıyo ve gögüslrim cok hassas yılbasından sonra gidicem doktoruma bakalım insallah canım sanada bebiş getirsinnnnn saglıkla öpüyorum bendee
akannehirkimse uynmadımı acaba hala uykuya devammı :I))))
ben uyanığım sabah 8 den beri ama bu topicte değilim sürekli
akannehirkimse uynmadımı acaba hala uykuya devammı :I))))
selam canım ben bugün adet oldum bakalım yine gideceğim pazartesi artık ilaca başlıcak dr hayırlısı ne olacak canım belki sen hamilesindir kaç gün gecikti adetin bekle bakalım canım rabbim hepimize bebiş getirir bu yıl inşallah bizlere şans getirir bende seni öpüyorum canımopuyorumnanaktan:1hug:
malesef değiim dün geldi kırmzılar cok üzüldm ilk denememdi yıkım oluyo yaaaaa en iyisi hemen tüp bebek yapmak valla kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz hdi bakalım snden bekliyorum artık hayırlı haber
canım ilaç yapıyo bendede oldu hemde kasık agrısı gaz kabızlıkla birlikte hamileyim sandım ama değildi insallah senin öyledir ama belirti içn erken
buradan okurken bende senden çok ümitliydim hemilesindir diye düşünüyordum ama kırmızılar gelmiş sanırım... İnşallah 2010'un son kırmızılarını görmüş olursun.
evet geldi canım cok mutsuzum sanki cocugum olmayacakmıs gbi hissediyorum öyle diyenlere kızardım burda şimdi ben yapıyorum aynısını eş,m cok destek allahtan böyle işte hüsran kötü
özgecim regl olmuşsun yeni okuorum daa
ama hemen umutsuzluk yokkk lütfennn
burda yıllardır bekleyen arkadaşlarımz varrr
belki doğru zaman diildi
Rabbim ne eylerse güsel eylerrrr
önümüsdeki maçlara bakalım dimi:kedi:
malesef değiim dün geldi kırmzılar cok üzüldm ilk denememdi yıkım oluyo yaaaaa en iyisi hemen tüp bebek yapmak valla kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz hdi bakalım snden bekliyorum artık hayırlı haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?