Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar. üzerimde ki stresi tam olarak attım artık çünkü dün adet oldum. yani iğneyi vurdurduktan 14 gün sonra.
özgeözge canım sen hamilesin gibi gelio bana. insallah içime doğan doğru çıkar da senden güzel haberleri alırız en kısa zamanda.
2010 herkese bebiş getirsin insallah.

mrb.arkadaşlar.ben yeni üye oldum.ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum.iğne vurulalı14 gün oldu.ama ben eminim yumurtlamam iğneden bir gün önce oldu yani yumurtam çatlayalı 15 gün oldu.ben dün yumurtamın çatlayalı 14 gün olduğu gün kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı.ama benim şu zamana kadar adetim hiç 23-24 günü geçmezdi.ama şimdi 26ıncı günde bitiyor ama kanda gebelik çıkmıyor.hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum.ayın 28inden beri perosteron kullanıyorum.bildiğim kadarıyla perogesteron eğer hamilelik yoksa adet olmayı sağlıyor.o zaman ben niye şimdiye kadar adet olmadım.dr um 6 ocakta gel demişti ondan önce çıkmaz dedi.ama internette adet olmadanda kan testinde çıkar diye okudum.ne yapacağımı şaşırdım artık 6 ocağı bekliyorum birde adet olmayı.bu konuda fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.yeni yılım berbat oldu.ama allahtan umudumu kesmedim adeti görene kadar hamile olabilirim diye düşünüyorum.

bilmiyorum ki ecegüncüm pazartesi doktoruma gidicem bakalm görücez hala kasıklarım agrıyo gögüslerim cok fena böyle saf saf bekliyorum pazartesiyi allah en hayırlısını nasip etsin hepimize

Kızlar 2010 hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ben dün gece son klomenimi içtim... Şimdi pazartesiye kadar bekleyeceğim.Pazartesi yumurta kontrolüm var.

merhaba kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşallah bu yıl hepinize mutluluk sağlık ve birer birer bebiş getirir

selam canım ben bugün adet oldum bakalım yine gideceğim pazartesi artık ilaca başlıcak dr hayırlısı ne olacak canım belki sen hamilesindir kaç gün gecikti adetin bekle bakalım canım rabbim hepimize bebiş getirir bu yıl inşallah bizlere şans getirir bende seni öpüyorum canımopuyorumnanaktan:1hug:

günaydın kızlarrrrrrrr.benım dünden beri göğslerımde agrı var.genelde reglıme yakınken agrı olurdu.ama aralık 15 te reglı oldum yanı daa 2 hafta var.gecen pazartsı catlama iğnesı oldum bugun tam 1 hafta oluo şğne olalı sızce iğneden dolayımı bu agrı.nolurrrr bılen varsa söylesinnnnnnnnnnnnnnn.

malesef değiim dün geldi kırmzılar cok üzüldm ilk denememdi yıkım oluyo yaaaaa en iyisi hemen tüp bebek yapmak valla kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz hdi bakalım snden bekliyorum artık hayırlı haber

malesef değiim dün geldi kırmzılar cok üzüldm ilk denememdi yıkım oluyo yaaaaa en iyisi hemen tüp bebek yapmak valla kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz hdi bakalım snden bekliyorum artık hayırlı haber

buradan okurken bende senden çok ümitliydim hemilesindir diye düşünüyordum ama kırmızılar gelmiş sanırım... İnşallah 2010'un son kırmızılarını görmüş olursun.

canım ilaç yapıyo bendede oldu hemde kasık agrısı gaz kabızlıkla birlikte hamileyim sandım ama değildi insallah senin öyledir ama belirti içn erken

hmm anladım cnm umarım hüsranla sonclanmaz ilk denemem ilaçla cunku.sendende guzel hbrer alırız inşşşşş cnm

buradan okurken bende senden çok ümitliydim hemilesindir diye düşünüyordum ama kırmızılar gelmiş sanırım... İnşallah 2010'un son kırmızılarını görmüş olursun.

evet geldi canım cok mutsuzum sanki cocugum olmayacakmıs gbi hissediyorum öyle diyenlere kızardım burda şimdi ben yapıyorum aynısını eş,m cok destek allahtan böyle işte hüsran kötü

evet geldi canım cok mutsuzum sanki cocugum olmayacakmıs gbi hissediyorum öyle diyenlere kızardım burda şimdi ben yapıyorum aynısını eş,m cok destek allahtan böyle işte hüsran kötü

A aaa sakın hüsran falan deme... artık yeni ay yeni umut bile demiyorum yeni yıl yeni umut diyorum. 2010 da göreceğimiz son kırmızılar olur inşallah bunlar... Bende beklemedeyim.klomen tam yılbaşı gecesi bitti.Pazartesi doktor bakacak yumurtalara.İnşallah sonuç güzel olur ve hamiş haberimi veririm sizlere

özgecim regl olmuşsun yeni okuorum daa
ama hemen umutsuzluk yokkk lütfennn
burda yıllardır bekleyen arkadaşlarımz varrr
belki doğru zaman diildi
Rabbim ne eylerse güsel eylerrrr
önümüsdeki maçlara bakalım dimi:kedi:

üzüldüm yaa birde ilk kez basıma geldi alısık değilim bu ay ikinci klomeni kullanıcam herhalde alısırım dogru sölüyosun ben cabuk pes ettim galiba toparlarım bir iki güne kdar:):)saol canım destegine öpüyorum

canım üzülme ya benim 2 defa oldu negatif bakalım 3.cüsüne başlayacağız pazartesi hayırlısı artık hakkımızda dayanıyoruz napalım herşey Allahtan o izin vermeyince olmuyor yaa istesen yırtınsada olmuyır yeterki rabbim izin versin sende üzülme canım bir dahakine olur inşallah canını sıkma olurmu canım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…