canm adet oldugun 2. gün baslıcan küre adet olan biri hamilemidir sence ve 6 gün içip bitiricen
Kızlar Günaydın... Kimsecikler yok topicte fakat benim birşey sormam lazım... bugün klomenin 4. günü. Yani yarın son hapları içeceğim. Fakat bugün sabah kaltığımdan beri sanki adet olacakmışım gibi bir gerginlik var alt karnımda.hatta ağrı da diyebiliriz bu gerginlik hissine. Daha önce yada halen klomen kullananlarda böyle birşey oldu mu ?
ahhh olmazmı 2 haftadır cekiorum canım normal rahat ol
Kızlar Günaydın... Kimsecikler yok topicte fakat benim birşey sormam lazım... bugün klomenin 4. günü. Yani yarın son hapları içeceğim. Fakat bugün sabah kaltığımdan beri sanki adet olacakmışım gibi bir gerginlik var alt karnımda.hatta ağrı da diyebiliriz bu gerginlik hissine. Daha önce yada halen klomen kullananlarda böyle birşey oldu mu ?
slm kızlar.okudukça bende hevesleniyorum,heyecanlanıyorum.Hemen belli olsun istiyorum.çatlama iğnesini yapalı 11 gün oldu.8 ocağa kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Erken davranıpta belirsiz bişeylede karşılaşmak istemiyorum.olumlu ya da olumsuz hayırlısı...:Saruboceq:
kk kardeşliğine katıldım bende....Orda buluşmak üzere...opuyorumnanaktan
çatlatma iğnesinden 12 gün sonra çıkar canım istersen daha erken öğrenirsin ben öyle öğrendim hamileyim şuan inşallah sende hamilesindir haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
valla öyle diyolar hep. ama çoğu doktor hergün diyo. hatta benim bu ay gittiğim doktor, çatlama h.sonuna geldiği için sakın eve misafir falan çağırma, bütün haftasonunu kendinize ayırın ve bol bol birlikte olun dedi. ya aslında gitcek olan zaten 1 tane sperm. onun için ertesi gün kaç tane çıkmış pek de önemli değil bence.
haklısın cnm bencede :))) ya bısy daha sorcam kaç gun pekı yanı dr 10 gun sonra gel dedı yanı hafta cuma cumartesı gıbı gıdıcem.pekı kaç gun ilişkı devam edıcek bunu bılmıyorum ozlem senın bılgın varsa bana yardımcı olursan sevınırım canım
özlem147 kullanıcısından alıntı valla öyle diyolar hep. ama çoğu doktor hergün diyo. hatta benim bu ay gittiğim doktor .!.:kızlar bana da şimdi doktor 8.9. gün gel dedi. gidicem çatlatma iğnesini o zaman mı vurur??? bakıp uygun boyuttaysa vurur heralde. çatlatma iğnesinden 36 saat içinde yumoş çatlıyormuş diye bilyiorum . yaramazlık vurulduğu ilk günden itibaren hergünmü olacak mış:)
kaç gün olcak bu peki :) hayır sorun yok daaa kaç gün bu aralık 18 . güne kadar galiba demi ??
bilgilerinizi beklerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?