Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben ekleme davetimi gönderdim şimdi... süper . teşekkürler.

doğru diyorsun.. ya neden bilmiyorum bu ay bir üşengeçliktir gidiyor bende:) yok klomenimi asla doktorsuz değil onun önerisi ve reçetesi ile kullancam . daha önce ben de günde 2 kere denemiştik kist oldu çatlatma iğnesine rağmen çatlamadı yumurtam . şimdi günde 1 tane kullan dedi. bu akşam kocişle konuştum. 5. gün klomenimi kullancam ; 9 yada 10. gün de doktora gidip yumurtam oluşmaya başlamışmı ne durumda ona bakktırcam en azından ultrasonlar neticesinde yumurtlama günümü yaramazlık günlerimi söyler ölçümümü yapar :)

kızlar ben igne vurulalı bugun tam 2 hafta oldu ve hala
gögüslerim cok hassas kasıklarımda dolgunluk ve agrı var gaz var niyedir acaba bilen varmıııkafamçokkarıştı offffffffffffffffffffffffffffffff

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

Canım kırmızıları görmeden asla şansın bitmiş sayılmaz... Beklenmeyen tarihine az kalmış 1 Ocakta gelmezse 2 Ocak hemen koşa koşa kan testi yaptırırsın canım

kızlar ben igne vurulalı bugun tam 2 hafta oldu ve hala gögüslerim cok hassas kasıklarımda dolgunluk ve agrı var gaz var niyedir acaba bilen varmıııkafamçokkarıştı

canım hamile olabilirsin benimde öyleydi şimdi hamişim darısı sana 3-4 gün sonra adet olmassan kanda baktır inşallah hamişsindir

ooooooof ooooooof kızlaaaar kasıklarım agrıooooo gögüslerim agzıma gircek neredeyse ama dokunamıyorum cok hassas 2 haftadır yaaaa

Canım kırmızıları görmeden asla şansın bitmiş sayılmaz... Beklenmeyen tarihine az kalmış 1 Ocakta gelmezse 2 Ocak hemen koşa koşa kan testi yaptırırsın canım

canim benim doktorum kan testini onermiyor o yuzden yapmaz....idrar testini 1 ocaktan sonra yaparim :hulya:

kızlar bende çatlatma iğnesi oldum bu ay beklemedeyim dr polip görmüştü bu ay da hamiş kalamazsam dr polipi alacakmıış yumurtam 2 tane oluşmuş bakalım hayırlısı ..

ozge nasıl bi kür bu soğan kürünü ve kuruincir havuç suyunu duymuştumda senin kür farklı bişiymi

çok farklı biraz igrenc tadı ama denemeye deger ahmet marnkiden aldım böyle kerevizli mayodonuzlu bişi tam tarifini yarın yazayım isterseniz miktarları aklımda degil bütün kistleri pislikleri atıyo vücuttan adam dio ki her gelen kısır hamile kalıyo bu kürü yapınca bakalım görcezzz

maydonoz sakin kullanmayin gebelerde dusuk yapiyor

valla millet istemeden hamile kalıyo ilk geceden aldırıyo biz ugraıyoruz ama beterin beteri var en azından biz pkoluyuz yada kistli daha neler var allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…