Kızlar facebook'a üye olan ve olmayan tüm arkadaşlarım Facebookta KK KARDEŞLİĞİ grubunu kurduk. Herkesi bu gruba davet ediyorum. Daha yakından tanışmak ve paylaşımlarımızı genişletmek için tüm arkadaşlarımı önce facebook'a daha sonra da KK KARDEŞLİĞİ grubumuza katılmaya davet diyorum..
Canım klomen iyi bir seçim ama kendi kendine değil... doktorum geçen gün dedi mesela birisi öyle kendi kendine başlamış 5. gün den itibaren günde 3 tane içmiş daha iyi etki etsin diye... Ama sonu yine doktora koşmak olmuş çünkü kocaman bir kisti oluşmuş.doz fazla gelmiş..
Bende korkunun ecele faydası yok... önümüzdeki aya gideceğine bu ay git hemen ve bilinçli bir şekilde tedavşi uygulamış ol.Sonuçları senin için daha kötü olmasın.
çok basit bir cevabı var üşenmeyip hergün bebiş çalısacaksın kikikikik:)))))sırnaşık şey
selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..
kızlar ben igne vurulalı bugun tam 2 hafta oldu ve hala gögüslerim cok hassas kasıklarımda dolgunluk ve agrı var gaz var niyedir acaba bilen varmıııkafamçokkarıştı
Canım kırmızıları görmeden asla şansın bitmiş sayılmaz... Beklenmeyen tarihine az kalmış 1 Ocakta gelmezse 2 Ocak hemen koşa koşa kan testi yaptırırsın canım
ooooooof ooooooof kızlaaaar kasıklarım agrıooooo gögüslerim agzıma gircek neredeyse ama dokunamıyorum cok hassas 2 haftadır yaaaa
insallah ya yinede konduramıyorum işe yararsa kullandıgım kürü vericem sizlere:):)
çok farklı biraz igrenc tadı ama denemeye deger ahmet marnkiden aldım böyle kerevizli mayodonuzlu bişi tam tarifini yarın yazayım isterseniz miktarları aklımda degil bütün kistleri pislikleri atıyo vücuttan adam dio ki her gelen kısır hamile kalıyo bu kürü yapınca bakalım görcezzz
maydonoz sakin kullanmayin gebelerde dusuk yapiyor
zaten bu kürü hamil kalmak icin kullanıcaksın hamileyken diillllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?