Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşallah bu yıl hepinize mutluluk sağlık ve birer birer bebiş getirir

Senin de yeni yılın kutlu olsun Zeyhatçığım. Hamilelik nasıl gdiyor, bebiş ne kaç haftalık, cinsiyeti belli olmuş muydu. Anlat accık gülüm, biliyorsun bizler bunları duydukça daha bir hevesleniyor, daha bir umutlanıyoruz.

Yaaff kıslar nereye kayboldunuz beyaa. Erkessler bebiş yapmaya mı gitti. Sabahtan bu yana kendi kendime konuşuyorum burada yahuu.:umursamaz:

takmamaya calısıyorum ama elımde olmdan acab bu nıe boyle odu nden buram agırd dıe takıorum.aslınd cok haklıın e guzelını yapmıssın :)))) hayırlısıyla kucagınaalmayı nasıp etsın rabbım.cum bellı olcak artıkbakalm:))

Kuzucuğum takmamaya çalışmalısın bence de. Başka uğraşlar bulmaya çalış kendine. Bu ilaçlar tıpkı gebelik belirtisi gibi belirti yapıyor çoğu zaman. Hepimiz aynı yoldan geçtik tatlım, sana şuanda takma diyoruz ama, takmamanın elinde olmadğını da biliyoruz. Hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin sana da, hepimize dee.

KIIZMM nerdesin sennnnn kaç tane mesaj attım.. kaç kere aradım yoksun.....30unda kaç defa aradım pes edip mesaj attım . geçen gün yine sms attım. hep başarızıs diye geli geliyor msjlarım.... bebeğini merak ettim kaç kişi oldunuz diye..burdan öğreniyorum

iyi hadi güzel haberlere çok sevindim. nasıl kalp atışını duymakk ?*? çok heycanlandınmı ? ne hissetin???

ben de yarın doktora gidicem yumurtam oluşmuş mu diye bakacak . klomen dün bitti. bakalım eğer uygun boya geldiyse heralde çatlatma iğnesi verir. uygun boya gelmediyse de bir daha çağırır falan heralde. kocişte bugün testini yaptırdı. bakalım yarın götürecez sonuçları birlikte :)
inş. bu ay ümidim daha fazla... kocişimin doum gününde oluşup benim doğum günümde de doğma ihtimali çok yüksek hamile kalırsam ... hep böyle bir şey diliyordum Allah inşallah bana gelmesine izin verir. bebeğimin

Yaaff kıslar nereye kayboldunuz beyaa. Erkessler bebiş yapmaya mı gitti. Sabahtan bu yana kendi kendime konuşuyorum burada yahuu.:umursamaz:

canım merhaba...evet kızlar kaçmışlar :)
bende yarıon doktora gidcem acayip heycanlıyım..aslında hiçbişe yok .ama sanki yarın doktora gidince HAMİLESİN falan dicekmiş gibi elim ayağım titriyor. bir garipim bu defa :)
Allah isteyen herkese hamişliği ve anneliği taddırsın inşallah

Kızlaaarr bugün 11 de doktora gittim... adetimin 13.günü ve klomen bileti 4. günüm... 20cm ve 16cm lik 2 tane yumurtam var zemuszemus... 1 tane 5000mg 'lik pregnyl iğne verdi doktorum yarın saat 11de kalçadan vurdur dedi. iğne vurukduktan ne kadar süre sonra gebelik testi yaptırayım kızlar?

canım sagolasın guzel duaların cok tsk ederım ozledım valla sızlerı yenı yılında kutlu olsun opuyorum gorusuruz yıne

canım yıne telefonum arızalı ev numaramdan ulasırsın ısten ayrıldım evdeyım bebegım tek ıkız degıl sukur saglıklı kalbı atıyor esımle gıttık dr a cok heyecanlandık guzel bır duygu dılerım buradakı herkes bu duyguyu bırgun tadar tabı bır suru ıs kalbı atmaya basladı sımdı tarama testlerı var bakalım zekası nasıl olacak anlayacagınız derdı hıc bıtmıyor sureklı endıse korku vesvese hamıle kalmakla hersey bıtmıyor aksıne en zorları baslıyor bılgınız olsun bunları dusunmekten ınsan hamılelıgının keyfını suremıyor bırde bende mısafırler vardı eltımler kayınpederım falan hem yılbası hem bebegı kutlamak ıcın geldıler cok kalabalıktık hıc fırsat bulamadım sıteye gırmeye ancak sımdı fırsatım oldu yazdım senın adına cok sevındım umarım bu ay hamıle olursun bılıyorum kı sende cok ıstıyorsun ıns herkes bebısıne kavusur gorusuruz yıne buralardayım

canım hayırlı olsun bence 12 gun sonra yaptır cunku ıgnenın etkısı bu kadar surede vucuttan gıdıyor aksı takdırde hamıle olmasanda ıgnden dolayı testler pozıtıf sonuc verır

canım hayırlı olsun bence 12 gun sonra yaptır cunku ıgnenın etkısı bu kadar surede vucuttan gıdıyor aksı takdırde hamıle olmasanda ıgnden dolayı testler pozıtıf sonuc verır

bende garanti olsun dedim 16 gün sonra kanda baktırcam... İnşallah sonuç alırım... :Saruboceq:

Okudum yukarıda bebişin gayet sağlıklıymış.Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin...

bende garanti olsun dedim 16 gün sonra kanda baktırcam... İnşallah sonuç alırım... :Saruboceq:

Okudum yukarıda bebişin gayet sağlıklıymış.Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin...

sagol canım darısı basına ıns tabı bebısım daha cok yenı 8 haftalık bakalım sonuna kadar ıns saglıgı bozulmaz hayırlısı ıle dogar hamıle kaldıktan sonra hersey cok daha zor ınanın bırsuru korkusu oluyor ınsanın fisfisfis

bıkaç gundur cok taktım kafaya dogrusu.artık takmamaya calıscm baska seylerle ugrassam i olcak.olucagı varsada ben boyle stres yaptıkca olmıycak yanı :))

KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yaron doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...

moralini bozmamaya calış cnm moralını yuksek tutki hersey olumlu olsun.ağlamaaa:çok üzgünüm: yarın dr bı goster bakalım.emınımkı bukadar ugras sabır çabanın karsılıgını rabbım sana verıcek ben buna inanıyorum.kötü düşünme yoksa hep olumsuz gıdıoo herseyy.ben bazen okadar imkansızları duyodumkı mesela ilaçkullanmıslar bı yıgın sey daha olammaış.en sonundakendı halıne bırakmışlar işte zman olmuş.belkı bızlerde bukadar takıoruz kafamıza süreklı aklımızda acba tuttumu acaba hamılemıyım bu ay olcakmı die.bende yapıorum elımde degıl ama yapmamak en dogrusu.canım sende ne olursa olsun hep olum dusun bebişin olucak ve bu guzel hbr bızlere verıceksın ben buna yürektan inanıyorummmmmm.

canımm bu kadar yıpratma kendini
şu devirde çok normal bişi buuu
sen hemen keçi boynuzu kürünü dene
hem ilaçlarla falan yükseltiolar o değeri
hem nie üzülüosun kiii belki ondandı sorun
şimdi bikaç aya o sorunda ortadan kalkınca hayırlısıyla gelicek bebeğin sana
şimdi sıfır spermden bile bebiş oluoo
moralini yüksek tut canımmmm

mrb canımmm bende aralık 15 te regl olmuştum en son
çatlatma iğnemide geçen salı (29 aralık) oldum sen ne zman olmuştun iğneni?
bende bu ay kendimi dinliorum çok:uhm:
kasıklarımda ağrı var
ama olmasada üzülmiycem son bidaa deniyces klomeni sonra hsg çekilicek
Rabbim ne eylerse güsel eylerrr

bende gecen pazt oldum iğnemı 28 aralıkta canımsenden bırgun önce:) cuma dr gıtcem inşş guzel hbr le dönerım.yoksada uzulucem ama tekrar denemeyı dusunuyorum :)) dr bana iğne oldugum gun carsambadan itibaren gun aşırı ilişkı dedı.bız salıdan basladık.salı carsamba ondan sonra gunn asırı bakalım beklıoz canım.sendende guzel hbrler alırız inşşşş

bende salı akşam oldum banda çarş. itibaren gün aşırı dedi
ama bisde çarşambadan sonra 3 gün sonrada gün aşırı :kedi:
benim 2. klomen kullanışım bide bana iğne 2 doz yapılıo 5000+5000=10.000
bua ayda olmassa eşim sperm testi vericek
hade bakalım inş. ikimisde güsel haberler veririz

Canım kaç yumurtan vardı senin ve kaç cmlikti? benim bugün bakıldı biri 20 biride 16cm lik 2 tane yumurtam var yarın sabah 11 de vurulmak üzere bana da 2 tane 5000+5000 pregnyl verdi.Sen kaç gün sonra gebelik kontrolü yapacaksın? yani iğneden kaç gün sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…