Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Deryacığıım geçmiş olsun da glüüüm. Bu kadar üzme kendini noluur. Hem orada laboratuardaki ne anlamış ki test sonuçlarındannn. klava: O kadar çok biliyor olsalardı doktor olurlardı canımıniçi. Her şer'de hayır vardır hem bak öyle olsa bile sorunun ne olduğunu bulmuş olursunuz. Tedavi sana değil, eşine uygulanır bundan sonra. Gerçekten be de çok duydum 0 spermle hamile kalanları. Evett erkeklere de veriyorlar klomeni. Keçi boynuzu kürleri varrr... Bir sürü tedavisi var anlayacağın.. Ama noluur ağlama artııkk. :teselli:

canım bence hiç üzülme.sorunun ne olduğunu bulmak aynı zamanda sizi çözüme götürür yerimseniben ilaç tedavisi olur. niye olmasın ki??hiç sperm yok dememişler sadece düşük...onu da arttırırlar. a.s.

canım ikinci kez kullanıcam bakalım insallah ileri tetkiklere gerek kalmaz seninde hayırlı olsun

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 10 aydır bebek istiyoruz ama malesef olmuyor bu ay klomene başladı doktorum ama dün 10. günde kontrole gittim 3 yumurtam var ama gelişmemiş en büyüğü 12 mm 14. gün tekrar bakalım dedi doktor ama pek ümitli konuşmadı.Bidahaki ay günde 3 klomen kullanacakmışım oda işe yaramazsa iğne tadavisi görecekmişim..

10. günde küçük olup daha sonra büyüyenler oldumu aranızda..

deryacım üzülme cnm. sakin ol önce bi. kaç çıkmış eşinin sperm sayısı ve ileri hızlı hareketli oranı kaç? bu arada eşin de muhakkak üroloğa göstersin sonuçlarını. kadın doğumcular sadece sayısıyla ilgileniyo. üroloğun bunun sebebini mutlaka araştırması lazım canım.

bu arada benim de eşimin sayısı çok düşük ama bak ben de hamileyim dermişim :))))))

Allah büyük canım biz. kendimizi yırtsak Allah istemedikçe olmaz. onun için sakin ol canım benim.

benim ilk kullandığım ay 13.günde oluşmaya başladı ve heralde 26.günlerde falan çatladı. ilk kullananlarda olabiliyo.

BıZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldu doktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
kafamız karışık morallerimiz bozuk..eşim bana güç vermeye çalışıyor ama canım çok sıkkın . hatta öyle ki dün eşime ; ayrılmak istersen sana karşı gelmem bile dedim. benden kaynaklanan şeyler olduğunu hissedercesine.. o da asla böyle şey düşünme asıl benim yüzümden sen anne olamazsan diye ben üzülürüm sana bunu ancak öyle teklif ederim aa ölene kadar seninleyim dedi.
kocamı çok seviyorum , bebeğim olmasını da çok istiyorum ama Allah ikimizi bir araya getirdiğine göre ; bunları yaşadığımıza göre vardır bir hayırlısı diyorum ... Çocuğum olmasa da ANNE olmak ne bilemesem de eşim yanımda olsun yeter artık bana ...
bebeği olan sizlerden ;sizlerin hyecanından paylanırım artık ben de...
öpüyorum ....

canımm çok saol. kendimi yalnız hissediyorum burada. dün omzuna yaslanıp ağlayacak birini aradım inan.. çok kötü oldum . eşimi üzmek de istemiyorum ama yapacak bişey yok aladıımda üzülüyor. söylediğin değerlere bakılamadı çünkü sayı çok çok az olduu iin detaya gerek kalmamış... doktora gittk işte bakalım ... eymiş o ila. ç sen onu da yaz bakalım bi bana ... keçiboynuzu yedircem falan ama doktor ilaç işe yaramaz dedi kestirdi attı...

canım 10. gün erken bir zaman sanıyorum.Bende bu ay ilk kez kullandım klomen. dün 13. günümdü ve biri 20 diğeri 16 cm 2 tane yumurtam vardı.Bugün 2 tane pregnyl vuruldum sabah 11'de.Umarım bu ay sonuç alırım hemen. Bence 14. gününde 19 yada 20cm lik bir yumoşun olacak inşallah.

doktroun dediklerini de yazdım şimdi okursun ... çok moralim bozuk... keçiboynuzu falan işe yaramaz diyor. sayı çok çok az ...
şu sıfır spermle hamile kalanlar nasıl başarıyor onu anlamıyorummmmmmmmm

DÜŞÜK AMA ÇOK DÜŞÜK yok kadar az...
üzülüyorum ne yapayım ?? Allah ikimizi nasıl denk getirdi böyle... ikimizde de sorun var? çoğu insanda eşlerin iksi de salıklı oluyor da olmuyor bebekleri. yada sadece birinde sorun oluyor ..bizim ikimizn de birden sorunlu... ne olck a böyle?? isyan etmek istemiyorum ama istemediği halde hamile kaşlıp çatır çatır kürtaj yaptıranları evlenmeden hamile kalanları ilk geceden hamile olanları görüp duunca deliriyorummmmm.
ben burda anne olmak için delirirkenn....

inşallah bilmiyorum çok moralsizim ... pnu üzmemeye çalıştıkca ağlamaktan alamıyorum kendimi...

Canım çok fazla samimiyetimiz yok ama buradaki konuşmalarınızı hep takip ediyorum... Biliyorum üzme kendini demek dile kolay geliyor ama yapması imkansız yakındır.Fakat unutma ki artık neredeyse ölümden başka herşeye çare var sadece süre biraz uzayabilir.Kaldı ki amacına ulaşmak %100 e yakın oranla kesinleşecekse bence sürenin uzaması da pek sorun değil. Canını sıkarak vücudunun dengesini bozduğunu da unutma sakın. Şimdi bir silkelen ve üstünden at o kötü düşünceleri ve ağlamayı... Eşin de sen de bu ay ilaçlarınızı kürlerinizi içersiniz ve tekrar denersiniz...
önümüzdeki ay olmazsa bi sonraki ay var... yerimseniben Sonunda senin de bebişin gelecek şekerim üzme kendini bu kadar... Bak çok ağlarsan gözlerin kurbağa gibi olur çocuk doğunca kurbağa gözlü bir anne ile karşılaşmasın kaydirigubbakcemile3

canım aynıı duyguları paylaşıyoruz.aşama aşama farklı şeyler çıkıyor.hep bişeyler düşünüyorum bende ama hayırlısıyla inşallah alalım kucağımıza.

selam arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.bu ay 2.kullanısım klomeni.ama kafamda bi soru var.klomen kist yapıomus ve bazen bu kistler kalıcı olabiliyomus.Daha sonrasında hormonlar altüst olabiliyomus.siz ne diyosumuz arkadaşlar?bana yardım edin neolur.içimi rahatlatmam lazım benim.:çok üzgünüm:

canım doktor kontrolünde alırsan sorun olmaz ama doktor kontrollerini sakın ihmal etmee

kıslar bir sorum var cevaplarsanız sevinirim klomeni iki aydır kullanıyorum ve bende adet gecikmesi yapıyo sizdede yaptımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…