Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:))) bende 2 doz oldum iğne :)) inşş canım verıcez gusell hbr lerııııı:teytey:

kuzum benim arkadasın eşinin hareketli sperm sayısı kaçtı biliyousun sadece 2:) ve cocgu oldu sakın bozma moraliniiiii aglama kuzum

canım benim 19 ve 20 mm lik 2 yumurtam vardı
regl tarihim 13-15 ocak
muhtemelen regl olmassam öle test yaparım.

kızlar bende doktora gittim bugun yumurtaların cok iyiydi hamilelik beklyorum dedi bu ayda klomen denicez olmazsa tüplerine bakıcaz cok ugrasmıcaz klomenle dedi kafam karıstı cok offffffffffffffffff

kızlar bende doktora gittim bugun yumurtaların cok iyiydi hamilelik beklyorum dedi bu ayda klomen denicez olmazsa tüplerine bakıcaz cok ugrasmıcaz klomenle dedi kafam karıstı cok offffffffffffffffff

canım klomene başlarken doktorumda bana öyle dedi. klomenle deneme için 3 hak veriyorum dedi.Eğer 3 kere klomen kullanır ama hamile kalamazsan o zaman tüplerine bakarız hemen rahim filmi çekeriz dedi.Bu ay ilk denememdi bugün 2 yumurtam vardı 20 ve 16cm lik

özgecim dr.un klomende 1 ay ara vermio mu?
ben bir ay kullanıp bir ay kullanmıorum
etkisini diğer ayda sürdürüomuş çünkü klomen
tekrar gidersen dr.na bi sor bakalım neden kimisi her ay kimisi bir ay arayla verio
ben yakın zamanda gitmiycemde

kızlar selam.uzun süredir şehir dışındaydım giremedim...bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk güp güp güp diye :) 7hafta 5 günlük olduk :)

yok canım öyle bişi demedi bu ay 2. kullanımımolacak son dedi olmazsa rahim filmi isticekmiş ileri tetkiklere geçicez dedi moralim bozuldu benimde dha fazla denemenin anlamı yok tüplerin tıkalıysa bosuna ugrasıyoruz demektir dedi

canım senin kaç yumurtan vardı ? kaç cmlik? ve doktorun gebelik kontrolü için iğneden kaç gün sonra çağırdı?

canım valla enson gıttıgımde cok ii falan dedı hatta bı kaç yumurtan olmuş dedı.bundan bı öncekı gıdısımde 15 tı ama son gıttıgımde bşy söylemedi sadece cok ii bıkactane olmuş dedi.ben 28 aralık pazt gıttım en son o gunde catlama iğnesı oldum.çarsambadan 10 gun sonra gel dedı.yanı bu cuma gıtcem cnm bakalım nedıycekkk cuma yı ıplee cekıorummmmm:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar selam.uzun süredir şehir dışındaydım giremedim...bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk güp güp güp diye :) 7hafta 5 günlük olduk :)

maşallah canımmm
Allah nazarlardan saklasın sizi
bizlere nasip etsin inş.
dualarında eksik etme bizide:Saruboceq:

gerçekten öyle mi ? sıfır spermle de olabiliyor mu ? canım kociiişim ben ağladıkca bana moral verme çabasında o da çok şaşırdı duruma ama benim moralimi yüksek tutmaya çalışıyor. neyse çözüm hepsini yapalım yeterki sen üüzülme . bebişimiz olcak merak etme diyor hep.
şu keçiboynuzu kürünü öğrenmem gerek? nasıl oluyor ??faydasını gören var mı ?

Deryacım hiç üzülme.artık herşeyin bir çaresi oluyor.sadece bize uygun zamanı beklemek kalıyor.Benim bugün iğneyi vurunduktan sonraki 16. günüm.Yarın hcg baktırsam mı diye düşünüyorum.bugün adet olacakmışım gibi belim çok ağrıdı.Sizce yaptırsam mı?

selam canım hadi hayırlısı canım bende bugün klomene başlayacağım canım sen ne zman başladın hakkımızda hayırlısı hepimiz için kafanı karıştırma dr un bir bildiği vardır elbette belki bu sefer hamile kalırsın bellimi olur canım herşeyin hayırlısını istemeliyiz rabbimden o isterse olur istemezse olmaz canım sen kafana takma pozitif düşün herşey güzel olsun canım hadi bakalım hayırlısı

canım gunaydın sımdı okudum ne msn e gırebıldım ne sıteye mısafırlerım ancak bu sabah gıttıler cok uzuldum muratın durumuna ama dr a gostermeden hemen oyle aglama unutma stres yok stres tek dusmanımız hem sadece laborantın sozu ıle bu kadar uzuntu etme bı dr unla konus bakalım hem sen nıye benım dr uma baslamıyorsun butun dr ları terk edıyorsun senı benım kadın dogumcuma goturecegım bu ıste cok ıyıdır o tamam mı mesela muratın degerlerı kacmıs kruger ve who dıye ıkı cesıtı var bu sperm testının hangısıne gore bakıldı hemen umutsuzluga kapılma dr bızede bır ılac vermıstı bıtkısel sperm arttırıcı bız faydasını gorduk sanada yazarım adını kullanırsınız oguzun sperm sayısı 55 mılyondu o ılactan sonra 77 mılyon oldu etkılı bır ılac uzulme sen tamam mı kafaya takma herseyın bır caresı var hıc spermı bıle olmasa mıkroenjeksıyonla bebek sahıbı olabılırsınız sakın umutsuzluga kapılma kendını uzgun ve yalnız hıssetme ben her zaman yanındayım

canım cok sevındım benımde 7hafta 6 gunluk senınle aynıyız bızde duyduk kalp atısını cok guzel bır duyguydu degılmı bana ay sonuna randevu verdı 31 ocak a bakalım neler olacak tarama testlerı varmıs ben cok korkuyorum endıselenıyorum aksı bırsey olursa dıye hamıle kalınca cok mutlu olup ayaklarımın yerden kesılecegıne dusunmustum oysa hersey cok farklı yok kalbı atacakmı yok gelısmı tam mı zekası yerındemı offf offf bır suru soru ınan hamılelıgın keyfını suremedım valla

canım benim 19 ve 20 mm lik 2 yumurtam vardı
regl tarihim 13-15 ocak
muhtemelen regl olmassam öle test yaparım.

regl gunlerımızde aynı senınle :)))bende enson aralık 15 te oldum.tahmını 13-15 ocak regl tarıhım.bırlıkte beklıo olcaz senınle :)) inşşşş kırmızılar gelmez :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…