bende salı akşam oldum banda çarş. itibaren gün aşırı dedi
ama bisde çarşambadan sonra 3 gün sonrada gün aşırı :kedi:
benim 2. klomen kullanışım bide bana iğne 2 doz yapılıo 5000+5000=10.000
bua ayda olmassa eşim sperm testi vericek
hade bakalım inş. ikimisde güsel haberler veririz
:))) bende 2 doz oldum iğne :)) inşş canım verıcez gusell hbr lerııııı:teytey:
KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yaron doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...
Canım kaç yumurtan vardı senin ve kaç cmlikti? benim bugün bakıldı biri 20 biride 16cm lik 2 tane yumurtam var yarın sabah 11 de vurulmak üzere bana da 2 tane 5000+5000 pregnyl verdi.Sen kaç gün sonra gebelik kontrolü yapacaksın? yani iğneden kaç gün sonra?
canım benim 19 ve 20 mm lik 2 yumurtam vardı
regl tarihim 13-15 ocak
muhtemelen regl olmassam öle test yaparım.
kızlar bende doktora gittim bugun yumurtaların cok iyiydi hamilelik beklyorum dedi bu ayda klomen denicez olmazsa tüplerine bakıcaz cok ugrasmıcaz klomenle dedi kafam karıstı cok offffffffffffffffff
özgecim dr.un klomende 1 ay ara vermio mu?
ben bir ay kullanıp bir ay kullanmıorum
etkisini diğer ayda sürdürüomuş çünkü klomen
tekrar gidersen dr.na bi sor bakalım neden kimisi her ay kimisi bir ay arayla verio
ben yakın zamanda gitmiycemde
canım senin kaç yumurtan vardı ? kaç cmlik? ve doktorun gebelik kontrolü için iğneden kaç gün sonra çağırdı?
kızlar selam.uzun süredir şehir dışındaydım giremedim...bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk güp güp güp diye :) 7hafta 5 günlük olduk :)
canımm bu kadar yıpratma kendini
şu devirde çok normal bişi buuu
sen hemen keçi boynuzu kürünü dene
hem ilaçlarla falan yükseltiolar o değeri
hem nie üzülüosun kiii belki ondandı sorun
şimdi bikaç aya o sorunda ortadan kalkınca hayırlısıyla gelicek bebeğin sana
şimdi sıfır spermden bile bebiş oluoo
moralini yüksek tut canımmmm
kuzum benim arkadasın eşinin hareketli sperm sayısı kaçtı biliyousun sadece 2:) ve cocgu oldu sakın bozma moraliniiiii aglama kuzum
yaaaaaa gerçektenmi ??? bizim de öyle...
kızlar bende doktora gittim bugun yumurtaların cok iyiydi hamilelik beklyorum dedi bu ayda klomen denicez olmazsa tüplerine bakıcaz cok ugrasmıcaz klomenle dedi kafam karıstı cok offffffffffffffffff
KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yaron doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...
kızlar selam.uzun süredir şehir dışındaydım giremedim...bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk güp güp güp diye :) 7hafta 5 günlük olduk :)
canım benim 19 ve 20 mm lik 2 yumurtam vardı
regl tarihim 13-15 ocak
muhtemelen regl olmassam öle test yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?