Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım yapmamsı laızm çünkü adetide düzenleyici özelliği var klomenin

canım bende önceki ay birgün geciktirdi bu ayda dün olmam gerekti hala bekliyorum adet sancısı var ama hala olmadım bide ben 31 günde oluyorum benimki geciktikce çok uzuyo yumurtlamadada sorun oluyomus ozaman

canım bende önceki ay birgün geciktirdi bu ayda dün olmam gerekti hala bekliyorum adet sancısı var ama hala olmadım bide ben 31 günde oluyorum benimki geciktikce çok uzuyo yumurtlamadada sorun oluyomus ozaman
olabilir bende de yapıyordu ama sabret biraz olmazsan test yap

Merhaba Arkadaşlar bende eskilerdenim yaklaşık 3 ay önce rahim filmi çektirdim sonrasında nete gelmez oldum. Filimden 3 ay önce klomen kullandım sonrasında 1 ay ara verdim ve 2. ay kullandım yani aralık ayında adet tarihim 30 kasımdı ve 30 aralıkta bekledim ama olmadım bugün 6 gün geçti ve doktora gittim HAMıLE olduğumu öğrendim. Çok sevindim AMA

herkes yazıyor bana arkadaşlar hep söylüyordu Bırak diye ve ben bu ay gerçekten bıraktım ve olursa olur olmazsa olmaz dedim ve şimdiye kadar sayısını unuttum idrar testşi yaptım ve hep üzüldüm Bu ay dedimki yapmıyacağım ve Olursa da olmazsa da Rabbim sana şükürler olsun diyeceğim dedim. Bunu hep söylüyordum ama bu ayki kadar rahat hiç söylemedim. Arkadaşlar gerçekler rahat olun Rabbim bunun gününü biliyor biz ne yapsak faydasız.

Birde sizinle paylaşmak istediğim bişey var : Arkadaşlar benim bi yaşlı yengem var onunla konuştum bana dedi ki bak kızım belini çektir belki de belinde açıklır vardır doktorlar bunu bilemez ben çok kişinin çektim ve O ay hamile kaldı dedi. Ben tamam dedim. ve yengem hep dedi ki bu ay hamile kalacaksın!!!Ama farklı şehirlerdeyiz Anneme anlattı ne yapması gerektiğini ve eşimde biliyormuş bunlar belimi çektiler yattım yarım saat sonrasında ilişki ye girdim. Kızlar sizde deneyin Birde ben çok dua arkadaşlarım falan seferber olduk yani. Rabbim e şükürler olsun verdi.

3 haftalık hamileyim. Rabbim den dileğim hepinize versin inşallah ınanın foruma gelmiyorum ama hep dualarımda sizleride söylüyorum.

Beni bu hamile listemize yazarmısınız arkadaşlar?

ya ben hala adet olmadım test yaptırdım(kan)
onda da bişey çıkmadı amaca ba çok mu erken yaptırdım.
en son 2aralıkta adet oldum
çatlama iğnesi yaptıralı 19 oldu
offf düşünmekten delircem.

canım çok saol..toparlaıcam.... biraz daha iyim evet ağlamaktan şiştim... şimdi kocişime sarılıp kendime gelcem..ağlamıcam artıkı söz... iyiki varsınız... saolunnnnnnnn...kurba gözlü olmıcammmmmmmmmmmm

Hayılı olsun canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına...:Saruboceq:

kıslar bir sorum var cevaplarsanız sevinirim klomeni iki aydır kullanıyorum ve bende adet gecikmesi yapıyo sizdede yaptımı acaba

c anım benm normalde adeti gecikir gecen ay klomenle tam gününde geldi aksine düzenliyo die biliyorum ama ynlıs olabilirr

hah şöyle yaaa... kocişine sarıl,kendini toparla... sonuçta siz öncelikle birbiriniz için evlendiniz.Kendini bu engellerle savaşmaya ve moralini asla kaybetmemeye hazırla,sonra da savaşmaya başla. Bizler hep burdayız.Her müjdeni her haberini okuyup yorumlar yapacağız.yerimseniben

bende yarın ikinci klomene baslıyorum doktor son bidaha denemicez dedi gerildim daraldım hatta adamın kafasına cantayla vuras geldi offf ya offfff allahım nasip etsin hepimize tez vakitte

Kızlar ben bugün sabah 11 de çatlatma iğnesi vuruldum 10.000mg pregnyl kalçadan... Bu sabah saat 8 gibi çalışma yapmıştık :kedi: . Doktorumda 5-6-7 Ocak sürekli ilişki demişti... şimdi akşam da çalışma yapsak sperm kalitesi düşer mi? yoksa yarın sabah mı yapsak?
Çatlamanızı hissetmiş miydiniz siz?

bn hissettim canım agrı dolgunuk ve hreketlenme oluyo

iyi geceler kızlar
size bişey danışıcam
göğüslerim 2 gündür çok acıyor hamiş olabilirmiyim

Özgecim çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra çatladığını hissettin yumurtanın?

cevap yazmışsın bile :)) sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…