canım yapmamsı laızm çünkü adetide düzenleyici özelliği var klomeninkıslar bir sorum var cevaplarsanız sevinirim klomeni iki aydır kullanıyorum ve bende adet gecikmesi yapıyo sizdede yaptımı acaba
canım yapmamsı laızm çünkü adetide düzenleyici özelliği var klomenin
olabilir bende de yapıyordu ama sabret biraz olmazsan test yapcanım bende önceki ay birgün geciktirdi bu ayda dün olmam gerekti hala bekliyorum adet sancısı var ama hala olmadım bide ben 31 günde oluyorum benimki geciktikce çok uzuyo yumurtlamadada sorun oluyomus ozaman
olabilir bende de yapıyordu ama sabret biraz olmazsan test yap
Canım çok fazla samimiyetimiz yok ama buradaki konuşmalarınızı hep takip ediyorum... Biliyorum üzme kendini demek dile kolay geliyor ama yapması imkansız yakındır.Fakat unutma ki artık neredeyse ölümden başka herşeye çare var sadece süre biraz uzayabilir.Kaldı ki amacına ulaşmak %100 e yakın oranla kesinleşecekse bence sürenin uzaması da pek sorun değil. Canını sıkarak vücudunun dengesini bozduğunu da unutma sakın. Şimdi bir silkelen ve üstünden at o kötü düşünceleri ve ağlamayı... Eşin de sen de bu ay ilaçlarınızı kürlerinizi içersiniz ve tekrar denersiniz...
önümüzdeki ay olmazsa bi sonraki ay var... yerimseniben Sonunda senin de bebişin gelecek şekerim üzme kendini bu kadar... Bak çok ağlarsan gözlerin kurbağa gibi olur çocuk doğunca kurbağa gözlü bir anne ile karşılaşmasın kaydirigubbakcemile3
Merhaba Arkadaşlar bende eskilerdenim yaklaşık 3 ay önce rahim filmi çektirdim sonrasında nete gelmez oldum. Filimden 3 ay önce klomen kullandım sonrasında 1 ay ara verdim ve 2. ay kullandım yani aralık ayında adet tarihim 30 kasımdı ve 30 aralıkta bekledim ama olmadım bugün 6 gün geçti ve doktora gittim HAMİLE olduğumu öğrendim. Çok sevindim AMA
herkes yazıyor bana arkadaşlar hep söylüyordu Bırak diye ve ben bu ay gerçekten bıraktım ve olursa olur olmazsa olmaz dedim ve şimdiye kadar sayısını unuttum idrar testşi yaptım ve hep üzüldüm Bu ay dedimki yapmıyacağım ve Olursa da olmazsa da Rabbim sana şükürler olsun diyeceğim dedim. Bunu hep söylüyordum ama bu ayki kadar rahat hiç söylemedim. Arkadaşlar gerçekler rahat olun Rabbim bunun gününü biliyor biz ne yapsak faydasız.
Birde sizinle paylaşmak istediğim bişey var : Arkadaşlar benim bi yaşlı yengem var onunla konuştum bana dedi ki bak kızım belini çektir belki de belinde açıklır vardır doktorlar bunu bilemez ben çok kişinin çektim ve O ay hamile kaldı dedi. Ben tamam dedim. ve yengem hep dedi ki bu ay hamile kalacaksın!!!Ama farklı şehirlerdeyiz Anneme anlattı ne yapması gerektiğini ve eşimde biliyormuş bunlar belimi çektiler yattım yarım saat sonrasında ilişki ye girdim. Kızlar sizde deneyin Birde ben çok dua arkadaşlarım falan seferber olduk yani. Rabbim e şükürler olsun verdi.
3 haftalık hamileyim. Rabbim den dileğim hepinize versin inşallah İnanın foruma gelmiyorum ama hep dualarımda sizleride söylüyorum.
Beni bu hamile listemize yazarmısınız arkadaşlar?
kıslar bir sorum var cevaplarsanız sevinirim klomeni iki aydır kullanıyorum ve bende adet gecikmesi yapıyo sizdede yaptımı acaba
canım çok saol..toparlaıcam.... biraz daha iyim evet ağlamaktan şiştim... şimdi kocişime sarılıp kendime gelcem..ağlamıcam artıkı söz... iyiki varsınız... saolunnnnnnnn...kurba gözlü olmıcammmmmmmmmmmm
Kızlar ben bugün sabah 11 de çatlatma iğnesi vuruldum 10.000mg pregnyl kalçadan... Bu sabah saat 8 gibi çalışma yapmıştık :kedi: . Doktorumda 5-6-7 Ocak sürekli ilişki demişti... şimdi akşam da çalışma yapsak sperm kalitesi düşer mi? yoksa yarın sabah mı yapsak?
Çatlamanızı hissetmiş miydiniz siz?
bn hissettim canım agrı dolgunuk ve hreketlenme oluyo
iyi geceler kızlar
size bişey danışıcam
göğüslerim 2 gündür çok acıyor hamiş olabilirmiyim
canım benim gögüs agrısı bel agrısı kasık agrısı mide bulantısı ooldu ama hamile dğildim ilaçta yapıyo ama oladabilirsin
peki canım iğneyi olduktan ne kadar süre sonra oldu bu çatlama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?