Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bende ekimde çektirmiştim rahim filmini.Kanaman olması normal.Benim çektikten sonra 4 gün olmuştu.Ovulasyon testini kullansan tam olarak yumurtlama tarihini öğrenebilirsin.Zaten dediğine göre yakınmış,belki erken yumurtlarsınaklinialirimsmile opuyorumnanaktan

canım ilacını almakla birlikte 1 hafta neredeyse sadece tuvalete kalkacak gibi yat. başka bişiy yapma. Bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah sana.

inşallah canım.Her duyan aynı şeyi söylüyor ama ne yazık ki çok yoğun bir dönem şimdieyvahedigeldismile.Dikkat edeceğim inşallah.HAyırlısıyla bir keseyi görseydikyerimseniben

inşallah çabucak geçer.Benim adet dönemim çok sancılı olur ama çatlama iğnesi kullandığımdan beri sürekli ağrı var.Ama son birkaç gündür iyice arttı.Hayırlısı bakalım.Sıkacağız dişimizibilmiyorumkismile

canım sanırım sende hamilesin sonuçların iyi çıkmıştı dimi umarım yanılmıyorumdur.rahim filmini çektirdikten sonra olmuş.umarım benimde olur.akıntım adet biter bitmez olmaya başladı.rahim filminden sonra değil.yumurtlamada bu kadar yoğun olmuyodu.şimdi peçeteyle sildiğim zaman sanki burnumu silmiş gibi oluyo(çok yirenç oldu ama başka bişeye benzetemedim)ovalasyon testini geçen ay yapmıştım tam gününde akıntıdan yola çıkarak yaptım ve doğru çıktı.birde ben yumurtladıktan 14 gün sonra adet oluyoruz diye biliyorum ama benim ayın 17sinde perşembe günü (aralık ayı) yumurtlama testi yaptım ikinci çizgi birinciden daha koyu çıktı.ertesi günde pregny çatlatma iğnesi olsum.ve 1 ocakta adet oldum.benim geçen ay 2 yumurtam vardı.acaba biri daha sonramı çatladı.bir türlü anlamadım bu işi.bu ay hesap falan yapmamaya karar verdim.şu rahim filminin etkisi geçsin, düzenli olarak ev ödevimizi yapcaz.zaten sabaha kadar belimde yastık uyumaya alıştım.bu gidişle bel fıtığı olcam sanırım: ) canım çok uzattım sanırım.cevabın için sağol.k.i.b.

kızlar bende cok akıntı var seffaf ve kokusuz adetm biteli 3 gün oldu nie acabaaaaa

canım sanırım senle aynı şeyleri yaşıyoruz.geçen ay çok umutlandık ama bebişi yakalayamadık.ben bugün rahim filmi çektirdim.bu ay klomen falan kullanmıyorum.kendi haline bıraktık.benimde adetten sonra felaket akıntım başladı senin dediğin gibi kokusuz ve şeffaf ama bende bazen akıntıyla damara benzer bişey geliyo.şu anda gribim belki üşüttüm diye tahmin ediyorum.bu aralar burda kar olunca haliyle donuyoruz.birde ayın birinden itibaren arı sütü ile polen karışımı aldık onu yiyoruz eşimle sabah akşam.bakalım herşeyi yaptık sanırım.benim dr da ameliyat olmuş bugün sonuçları gösterelim dedik ama olmadı.büyük ihtimalle ya klomen vercekti yada aşılama yapacağız diyecekti.inşallah oralara fırsat kalmadan bebeğim gelir.

umudunu kaybetme canım inşallah olur.ama yarın idrar tahlili yapcaksan eğer çok erken çıkmayabilir.bana kalırsa beklemesi çok zor biliyorum ama bir kaç gün daha bekle baktın gelen giden yok direk kan tahlili yap.en kesin sonuç o zaman çıkıyo.birde klomen ve çatlatma iğnesi gecikme yapabiliyor ondan biraz bekle diyorum canım.yinede sen bilirsin.ben geçen ay aynı şeyi yaşadım sonu hüsran oldu.benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem.ama dualarım seninle canım

yumurta olusuyorda bebek yok ortada:):):roflol:

haklısın canım
ama her yumurtamızın bebeğe dönüştüğünü düşünsene
o zamanda yumutamız oluşmasın die dua ederdik
Rabbim neylerse güzel eyler

umarım yumurtaların oluşuodur.sositososito

canım aynı şey bendede oldu bana adetin 8 gününden 18 güne kadar devam edin dedi

dualarım hepiniz için inş.rabbim gönlünüze göre verir bebişini şimdiden strese sokma

Selam kizlar bu ay ilk kez klomen kulandim yarinda 14. Gun takibim vardi ama esim zaturre oldu dun hastaneye yatirdilar 3 gun burdayiz klomende bosa gitti takipte nasip olmayinca olmuyor (

yazını dah yeni gördüm canım üzülme klomenin etkisi öbür ayda devam ediyomuş adetin 8 gününden 18 gününe kadar devam edin bu arada allah eşine acil şifa versin

yaaa nie kimsecikler yokk
tabii eşleriniz yanınızda kefiniz yerinizde
esnaf eşi olmak böle bişiii pazarda kk ya takılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…