mrb kızlar.bugün rahim filmi çektirdim.bu ay klomen falan da kullanmıyorum.herşeyi oluruna bıraktık artık.duyduklarıma göre rahim filminden sonra hamilelik daha çok oluyormuş.umarım bundan sonra olur.filmi çektirirken bir kere çok ağrı çektim sanki kasıklarım patlayacakmış gibi oldu ama çabuk geçti.dr sonuç olarak herşey normal dedi.ama sanırım yapışıklık vardı ondan bi ara ağrın çok oldu dedi onlarıda açtık dedi.stres yaptığım kadar yokmuş 20 dakikada bitti soyunma giyinme içinde.dua edin bu ay olsun.askerlerin geçişi için bütün engelleri kaldırdık umarım hedefe çarçabuk varırlar.birde kızlar benim adetim biteli 9 gün oldu ama acayip bir akıntım var sanki yumurluyomuş gibi.akıntıda ara ara kan gibi bişey geliyo.şu anda gribim acaba üşütmeden kaynaklı bişey olabilirmi dersiniz.
canım ilacını almakla birlikte 1 hafta neredeyse sadece tuvalete kalkacak gibi yat. başka bişiy yapma. Bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah sana.
canım tbrk ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın agrıların normaldır cunku bende ılk haftalarda acayıp karın agrısı cekıyordum gece bıle uykumdan uyanıyordum cok sıddetlıydı ama 8. haftadan sonra gectı merak etme bıraz dayan senınde gecer
yumurtaların oluşuodur özgecim
canım bende ekimde çektirmiştim rahim filmini.Kanaman olması normal.Benim çektikten sonra 4 gün olmuştu.Ovulasyon testini kullansan tam olarak yumurtlama tarihini öğrenebilirsin.Zaten dediğine göre yakınmış,belki erken yumurtlarsınaklinialirimsmile opuyorumnanaktan
kızlar bende cok akıntı var seffaf ve kokusuz adetm biteli 3 gün oldu nie acabaaaaa
kızlar benim de bu gün iğne vurulalı 16.günüm. dün adet olmam lazımdı ama olmadım. bugün de olmazsam yarın sabah test yapıcam. pek ummuyorum bu ay çünkü eşimde problem çıkmıştı. ama Allah'ın işi bu belli olmaz. belirtiler var ama adet belirtilerine sayıyorum ben onları çünkü benim adet belirtilerimde tüm hamilelik belirtileri oluyo. bikaç farklı şey var ama bu ay iğne olduğum için onları da ona bağlıyorum. bakalım yarın belli olur herşey. siz yine de benim için de dua edin. inşallah Rabbim o mucizesinden bana da nasip etmiştir.
yumurta olusuyorda bebek yok ortada:):):roflol:
Kızlar ben gecen ay kullandım klomen ovİtrelle vuruldu bu ayda etkİsİnİ sÜrdÜrÜyormus d doktor İlaÇ vermedİ Şİmdİ benİm adetİm dÜn bİttİ ne zaman baslayalım İlİŞkİye doktorum 12 13 14. GÜn dedİ ama napsak
Kızlar dayanamadım bugün gittim dr üstten baktı bebek göremiyorum dedi.Zaten çok erken sat 7 aralık olduğu için.B hcg istedi.Akşam aldım sonucumu beta hcg:475,46.Yarın tekrar gidecem.Dua edin kızlar...inş bebişim içimdedir:Saruboceq:
Selam kizlar bu ay ilk kez klomen kulandim yarinda 14. Gun takibim vardi ama esim zaturre oldu dun hastaneye yatirdilar 3 gun burdayiz klomende bosa gitti takipte nasip olmayinca olmuyor(
sevda orda mısın??? naber kızz 8 hafta bitti dimi ne çabuk geçiyor yaa.. ne güzel...ayy caım kıyamam sana... iyi bak kendie öptümm
bu arada msn deyim bilgineeeeeeeeee
korkma bende 3.gün başladım ve hamileyim pozitif ol
kuzu 84 günyadın canımm
canım salı gunu 9 hafta bıtecek msn de oldugunu bılıyorumda bızım elektrıkler kesıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?