Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayy amin canım yaa.. ben şimdi progestan da kullanıyorum... o nedenle adet olmam onun bitimine bağlı o nedenle bende kaba taslak bir hesap yapıp 21 'inde kanda baktırayım dedim kendi kendime. bakalım hayırlısı.İnşallah Rabbim dualarımı kabul eder.
Senin hamileliğin nasıl gidiyor?

canım bu değere bakılırsa bebişin seninle :teytey::teytey: yuppiiiiii kendini çok yorma.yat dinlen bol bol... Değerin yükselecektir.
Klomenle mi hamile kaldın? kaçıncı denemendi?

serophene kullandım ve 19 aralıkta ovitrelle çatlama iğnesi kullandım.İlk denememdi canım...:kedipuyorumnanaktan

Kızlar ben gecen ay kullandım klomen ovıtrelle vuruldu bu ayda etkısını sÜrdÜrÜyormus d doktor ılaÇ vermedı Şımdı benım adetım dÜn bıttı ne zaman baslayalım ılıŞkıye doktorum 12 13 14. GÜn dedı ama napsak

arkadaşlar merhaba ben bu topingin eskilerindenim ara ara girip bakıyorum ve şuan 7.5 aylık hamileyim ben hamile olduğumda haber verdiğimi zannediyordum ama listede ismimi göremeyince tekrar söylemek istedim muhtemel doğum tarihim 14 mart 2010 RABBıM cümlemize annelik duygusunu tattırsın inşallah iyi akşamlaropuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba ben bu topingin eskilerindenim ara ara girip bakıyorum ve şuan 7.5 aylık hamileyim ben hamile olduğumda haber verdiğimi zannediyordum ama listede ismimi göremeyince tekrar söylemek istedim muhtemel doğum tarihim 14 mart 2010 RABBıM cümlemize annelik duygusunu tattırsın inşallah iyi akşamlar

hayırla bebeğin gelsin canım...cinsiyeti ne bebeğinin???

canım sana tavsiyem adet tarihini bekle.Çünkü değer düşük çıkıyor erken yaptırırsan.Sonra tekrar strese girersin bir sürü acaba olur.Ben azmettim son güne kadar bekledim.Hayırlısı olur inş.Beraber gün sayarız...opuyorumnanaktan

arkadaşım interneten ovulasyon hesaplamaya gir ordan bilgi alabilirsin ekseri tutuyor ama tarihleri iyi bilicen başarılar

teşekkürler canım inşallah..erkek dua edin sağlıkla kucağıma alırım inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yawruşum değerin çok yüksek çıkmış bebişin seninle nerdeyse kalp atışını duyacaksın:)
haydi sevin artık içine sine sineee

kızlar benim de bu gün iğne vurulalı 16.günüm. dün adet olmam lazımdı ama olmadım. bugün de olmazsam yarın sabah test yapıcam. pek ummuyorum bu ay çünkü eşimde problem çıkmıştı. ama Allah'ın işi bu belli olmaz. belirtiler var ama adet belirtilerine sayıyorum ben onları çünkü benim adet belirtilerimde tüm hamilelik belirtileri oluyo. bikaç farklı şey var ama bu ay iğne olduğum için onları da ona bağlıyorum. bakalım yarın belli olur herşey. siz yine de benim için de dua edin. inşallah Rabbim o mucizesinden bana da nasip etmiştir.

ipekyol tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin. değerin yüksek canım bebişin seninle.

saol canım Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin.sabah dr a gittim.Gebelik var ama keseyi görmemiz için çok küçük.cuma günü tekrar bakalım dedi.Ama benim aşırı derecede karın ağrım var.Düşük tehdidi var galiba ilaç yazdı.Bana normal dedi ama reçeteye düşük tehdidi yazmış.:gitme: mafoldumben ilacı kullanmaya başlayacam bugün
Dualarınızı bekliyorum...opuyorumnanaktan

canım ilacını almakla birlikte 1 hafta neredeyse sadece tuvalete kalkacak gibi yat. başka bişiy yapma. Bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah sana.

canım bizim durumumuzda düşük tehlikesi diğerlerine göre daha yüksek. onun için nolur nolmaz diye vermiştir doktorun. sen sakın stres yapıp bebişini üzme. ben 10 aydır hamile olmamama rağmen düşüğe karşı ilaç kullanıyorum. aynı zamanda adetimi de düzenliyo. olurda hamile kalırsam düşüğü önlemek için.

normalde benim karnım adet öncesi ve adette hiç ağrımaz ama son 5 gündür günde bikaç defa adet sancısı gibi bi ağrı oluyo. 40-50 sn. sonra geçiyo. hatta bazen şiddetli ağrıyo nefesim kesilicek gibi aha adet oldum diyorum ama gelen giden yok. belimdede ağrı var ama ben bunları çatlama iğnesine bağlıyorum. belkide kist olmuştur.

canım tbrk ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın agrıların normaldır cunku bende ılk haftalarda acayıp karın agrısı cekıyordum gece bıle uykumdan uyanıyordum cok sıddetlıydı ama 8. haftadan sonra gectı merak etme bıraz dayan senınde gecer

bende bugün klomen kullanmaya başladım bende kist falan yok ama klomenden sonra kist oluşurmu çok tedirginim birde adetin 5.günü kullanılıyomuş bana 3.günü kullan dedi doktorum cuma başlıcaz yumurta takibine off kafam çok karışık

sevda orda mısın??? naber kızz 8 hafta bitti dimi ne çabuk geçiyor yaa.. ne güzel...ayy caım kıyamam sana... iyi bak kendie öptümm
bu arada msn deyim bilgineeeeeeeeee

korkma bende 3.gün başladım ve hamileyim pozitif ol

mrb kızlar.bugün rahim filmi çektirdim.bu ay klomen falan da kullanmıyorum.herşeyi oluruna bıraktık artık.duyduklarıma göre rahim filminden sonra hamilelik daha çok oluyormuş.umarım bundan sonra olur.filmi çektirirken bir kere çok ağrı çektim sanki kasıklarım patlayacakmış gibi oldu ama çabuk geçti.dr sonuç olarak herşey normal dedi.ama sanırım yapışıklık vardı ondan bi ara ağrın çok oldu dedi onlarıda açtık dedi.stres yaptığım kadar yokmuş 20 dakikada bitti soyunma giyinme içinde.dua edin bu ay olsun.askerlerin geçişi için bütün engelleri kaldırdık umarım hedefe çarçabuk varırlar.birde kızlar benim adetim biteli 9 gün oldu ama acayip bir akıntım var sanki yumurluyomuş gibi.akıntıda ara ara kan gibi bişey geliyo.şu anda gribim acaba üşütmeden kaynaklı bişey olabilirmi dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…