canım iğneyi vurulduğun günden itibaren 14-15 günde gebelik yoksa adet olunur sen 20 ocakta yap sonuç kesin çıkar çünkü bende iğneden sonra 17.günde yaptım değerim yüksekti 15.günde yapsaydım daha erken öğrenirdim hamiş olduğumu hadi bakalım darısı sana inşallah
canım bu değere bakılırsa bebişin seninle:teytey::teytey: yuppiiiiii kendini çok yorma.yat dinlen bol bol... Değerin yükselecektir.
Klomenle mi hamile kaldın? kaçıncı denemendi?
Yaaa kızlar şimdi Özlem arkadaşımız böyle diyince benim kafam çok karıştı. Benim doktorum iğneden sonra şu zaman gel bu zaman gel demedi. Sadece güzel haberlerini bekliyorum dedi ayrılırken. Ben 5 Ocak sabah 11 de vuruldum iğnemi. Acaba ne zaman test yapsam??
Kızlar ben gecen ay kullandım klomen ovİtrelle vuruldu bu ayda etkİsİnİ sÜrdÜrÜyormus d doktor İlaÇ vermedİ Şİmdİ benİm adetİm dÜn bİttİ ne zaman baslayalım İlİŞkİye doktorum 12 13 14. GÜn dedİ ama napsak
arkadaşlar merhaba ben bu topingin eskilerindenim ara ara girip bakıyorum ve şuan 7.5 aylık hamileyim ben hamile olduğumda haber verdiğimi zannediyordum ama listede ismimi göremeyince tekrar söylemek istedim muhtemel doğum tarihim 14 mart 2010 RABBİM cümlemize annelik duygusunu tattırsın inşallah iyi akşamlar
hayırla bebeğin gelsin canım...cinsiyeti ne bebeğinin???
Kızlar dayanamadım bugün gittim dr üstten baktı bebek göremiyorum dedi.Zaten çok erken sat 7 aralık olduğu için.B hcg istedi.Akşam aldım sonucumu beta hcg:475,46.Yarın tekrar gidecem.Dua edin kızlar...inş bebişim içimdedir:Saruboceq:
ipekyol tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin. değerin yüksek canım bebişin seninle.
canım ilacını almakla birlikte 1 hafta neredeyse sadece tuvalete kalkacak gibi yat. başka bişiy yapma. Bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah sana.saol canım Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin.sabah dr a gittim.Gebelik var ama keseyi görmemiz için çok küçük.cuma günü tekrar bakalım dedi.Ama benim aşırı derecede karın ağrım var.Düşük tehdidi var galiba ilaç yazdı.Bana normal dedi ama reçeteye düşük tehdidi yazmış.:gitme: mafoldumben ilacı kullanmaya başlayacam bugün
Dualarınızı bekliyorum...opuyorumnanaktan
saol canım Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin.sabah dr a gittim.Gebelik var ama keseyi görmemiz için çok küçük.cuma günü tekrar bakalım dedi.Ama benim aşırı derecede karın ağrım var.Düşük tehdidi var galiba ilaç yazdı.Bana normal dedi ama reçeteye düşük tehdidi yazmış.:gitme: mafoldumben ilacı kullanmaya başlayacam bugün
saol canım Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin.sabah dr a gittim.Gebelik var ama keseyi görmemiz için çok küçük.cuma günü tekrar bakalım dedi.Ama benim aşırı derecede karın ağrım var.Düşük tehdidi var galiba ilaç yazdı.Bana normal dedi ama reçeteye düşük tehdidi yazmış.:gitme: mafoldumben ilacı kullanmaya başlayacam bugün
bende bugün klomen kullanmaya başladım bende kist falan yok ama klomenden sonra kist oluşurmu çok tedirginim birde adetin 5.günü kullanılıyomuş bana 3.günü kullan dedi doktorum cuma başlıcaz yumurta takibine off kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?