Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anlaşıldı...ufff evde miskinlik yapıyoruz biyerlere mi gitsek acaba.??

bızde mıskınlık modundaydık sonra sahılde yuruyus yaptık dereotlu poca aldık denız kenarında cay ıcıp poca yedık eve donustude balık aldık aksam yemegımızı yedık sımdı herkes kendı pc sınde ben kk ya takılıyorum kocısımde calısıyor maıl yazıyor keske sızde gelseydınız hava cok guzeldı

ee kızlar sızler nasılsınız bakalımmm ben cok kılo aldım cunku karnım hıc doymuyor dun dr a gıttık dr hersey yolunda dedı bebek buyuyor sımdılık sorun yok sadece benım hormonlarım yuksek dıye hamılelık depresyonuna gırmısım kendımı kotu ve mutsuz hıssedıyorum sagolsun kocısım cok yardımcı oluyor sureklı moralımı yuksek tutmaya calısıyor 2 gundur evde basbasayız bakalım nasıl atlatacagımmm zor donemler kızlar hamıle kalamayınca ınsanın bır derdı oluyor hamıle kalınca bın derdı bu sozumu unutmayın basınıza gelın ce kı ıns bırgun hepınız hamıs olacaksınız o zaman ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız

canım ne güsel yaa sahilde yürüdük diosun
inan bu bile bi şükür sebebi,
hamilelik hakkında dediklerine katlıorum,başımıza gelince seni bol bol anarız

yaaa o anda online olsan plan yapardık... bennim hiç çıkasım yoktu da murat kandırdı çıkalım hadi diye. viaportu çok merak ediyordum ya oraya gittik. seni arıcaktım aklıma geldi ama biz 5 te gittik belki geç olmuştur dedim bir de alış veriş merkezinde buluşma gerçekleştirmeyelim kocişlere diye vazgeçtşm ...şimdi biz mağaza bakmaya dalarız konuşuruz onlar daa iç tanışmadan bunalır gibime geldi. başbaşa ev yada cafe gibi bir ortamda buluşturalım beylerimizi :) gittik dolaştık mağazalara baktık . kociş yemek ısmarlardı. son servisle de evimize geldik. şimdik hemen gelip bakayım dedim kk ya:) gelcezz ama ikimizde istiyoruz çok :)

amannnn murat duymasın hamile kalırsam daha sakin olurum diye istiyor hamile kalıp doğurmamı:) bunları duyarsa hhiiiiiiiiiiçççç istemez :kedi:eyvahedigeldismile zemuszemus

meraba kızlar bu gün benim için hsystımda yaşayabileceğim enn mutlu günüm.. çünkü abu gün hamile olduğumu öğrendim.... Allah'ım inşallah doğmu da nasip eder hayırlısıyla. sizlere de bu gün bol bol dua ettim.
aslında bu ay hiç beklemiyodum. eşimin spermiyogramı da kötü çıkmıştı bu ay. biz yine de ne olur ne olmaz diye riske atmadık ama. çatlama iğnesinden sonra bol bol çalıştık. iyiki de riske atmamışız.

adetimden 3 gün geçince yine yoktur ama bi test yapim bari dedim. bu sabah lavoboya kalktığımda uyku sersemliğiyle testi yaptım. bi baktım 2.çizgi beliriyo Allah Allah yanlışmı görüyorum diye elimi yüzümü yıkadım ama gerçekti. sonra bi test daha yapim belki bu test yanlıştır dedim. onu da yaptım ve onda da çıktı. öğlende de kan testi yaptırdım. değerim biraz düşük 81.42 çıktı. 2 haftalık dedi laborant. doğru aslında çünkü iğne 2 hafta önce oldu. bakalım şimdi yükselecekmi. nolur dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

belirtilere gelince tüm belirtileri yaşıyorum aslında ama bunların hiçbirini gebeliğe yormamıştım. göğüslerim şiş ve ağrıyo. uçları koyulaştı ve genişledi. 1 haftadır karnımda ara ara giren ve nefesimi kesen ağrılar oldu. dün ve bugün de belim ağrıyor. şişkinlik, kabızlık, uykusuzluk hepsi mevcut.

bu arada klomeni 2.kullanışımdı. iğnede ise ilk ayımdı. rabbim inşallah tez zamanda sizlerede nasip etsin. benim için de dua edin nolur değerim yükselir inşallah..

ben 2 kez kullandım.2. kullanışımda hamile kaldım.ilk içişimde bende kist yaptı.

Canım benim mutlu oldum okuyunca a.s. ben de geçen ay klomen kullandım bende de kist yaptı bu ay ara verdik kist yüzünden önümüzdeki ay inşallah devam edicez. Sen kist için tedavi görmüş müydün? Bu arada bebişini sağlıkla kucağını almanı dilerim.

özlemcim inan çoook mutlu oldum
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inş.
darısı da bizlere...
Rabbim daa nice güsel mutluluklar yaşatsın.
iğneni tam hangi gün olmu

Allah gönlüne göre versin seninde çok saol.evet bende bi ay ara vermiştim kist eritmek için hap kullanmıştım.

Allah hayırlısını versin inşallah.tebrikler...

Canım benim çok sevindim.İnş değerin yükselir 2-3 gün sonra tekrar yaptır.Yola beraber devam ederiz seninle...Gerçekten çok sevindim canım..Rabbim burdaki herkese nasip etsin:Saruboceq: opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım tebrikler Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canım ne güzel yaa bende klomene 2 . kez içtim yarın kontrolum vat eğer gelişmişse dr çatlatma iğnesi vercekmiş nolcak bilmiyorum heyecanlıyım çok burada duyduğumda çok seviniyorum bizde olacakmıyız diyorum kendi kendime ama rabbim isterse oluyor işte değilmi:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canım çok sevindim allah bizede böyle mutlu bir gün nasip eder umarım.sağlıkla kucağına almayı göstersin allah canım.darısı başımıza

Klomen+çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ığneden ne kadar süre sonra hamilelik belirtileriniz çıktı ve ilk çıkan belirtiniz neydi?

Klomen+çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar birşey sormak istiyorum.İğneden ne kadar süre sonra hamilelik belirtileriniz çıktı ve ilk çıkan belirtiniz neydi?

canım belirtilerin hepsi adet dönemi belirtileri ile aynı.Sen adet günün geçince hemen test yaptır..Kaç gün oldu sen iğneni yaptıralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…